Generacijo moja….

Vsaka generacija ima svoje načine odraščanja. Kot jih je imela moja. Ne, nisem še odrasel, ker se vsak dan nekaj novega naučim. Če slučajno nisi član naše generacije ni nič narobe. Le klikni na beri naprej na koncu tega stavka, pa boš izvedel/a v čem je skrivnost smisla življenja moje generacije, čeprav še vedno trdim, da smo “jebena” generacija….

Tokrat, za spremembo, nisem avtor vmesne vsebine. Pravi avtor namreč tudi tebi daje možnost, da si to sporočilo objaviš na blogu oziroma ga pošlješ prijateljem in znancem.

Don Marko M


7 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Generacijo moja….

  1. pionirčki in mladinci,…kako sem bila ponosna ko so me sprejeli v mladince,zato da sem lahko šla v delavske brigade,…in dinarji,..ahhhhh….takrat je bil lep lajf,pa čeprav se ni dalo kupiti vsega,tako kot danes,smo znali ceniti tisto kar smo dobili

  2. Lučka.Sem zbirala sline dokler je prej nisem polizala do trdega dela.Počutila sem se kot pionirček.Čeprav sem mladinka. 😉

  3. furija
    no,jaz sem ponosen še danes, da sem bil pionirček, pa mladinec….kar sem še vedno – mladinec….ki težko razumem tiste, ki so to svojo mladost prodali praktično gratis….in jo za nameček skrivajo še pred lastnimi otroki….

  4. Ivonca
    te imam na sumu, da se ti pogosto sline cedijo….ko oblizuješ do trdega….Lučko seveda…. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *