Koliko pa bi ti plačal/a za 24 ur ?

 

Ministrstvo dvomljive morale opozarja : “Zapis ni primeren za nepotešene ženske, mehke moške in nepolnoletne po pameti !”
Koliko bi plačal/a za preživeti 24 ur z izbranim slovencem/slovenko ? Preberi, razmisli, zapiši. Sicer mi je razmišljanje v ta zapis pognalo čisto drugo dejstvo. Tisto, komaj polnoletne madžarke, ki je za 10.000 prodala svojo nedolžnost. Svoje dejanje je utemeljila kot pridobivanju sredstev za plačilo študija. Čeprav je dodatno upala tudi na neke cifre, ki bi ji omogočile nakup stanovanja. Kot pravi, ji je italijanski podjetnež, ponudnik omenjene vsote, potem ko ji je odvzel nedolžnost, ostal tako prijetno zapisan, da mu ob naslednjem poglabljanju odnosa ne bo teba več plačati. Dečko se je, kot kaže, potrudil. Čeprav bi o relevantnosti njene ocene nepozabnega sexa lahko tudi debatirali. Čez nekaj let, ko bo pridelala dodatne… kilometre na tem področju. A prvi je vedno prvi. In ostaja.
Sprva sicer nisem vedel točno, kam in kakšen način naj usmerim svoje misli v fazo razumevanja tega njenega dejanja. Presenečen zagotovo nisem bil, saj me le še redko kaj preseneti v izvirnosti. Kakor koli, njenega dejanja ne morem obsojati, saj je jasno in pošteno povedala končni namen. Čeprav je izbrala najmanjšo linijo upora za dosego cilja po načelu najstarejše obrti. In sploh ne dvomim, da se je ob tem neizmerno zabavala. Za nameček pa izvedela še, koliko je v resnici vredna. Tudi njena nedolžnost. Sam sicer (še) nisem imel te priložnosti po plačevanju omenjenih “storitev”. Prej so bili poskusi v obratno smeri. In ja, bile so tudi nedolžne, pa manj izkušene, pa izkušene, pa zelo izkušene, pa totalne pohotnice. Ki so si, v glavnem, želele le moje telo. Brezplačno. Obojestransko. Rekreacija in zabava.
Nekaj ženskih simpatij, natančno 38, v starostnem razponu od 25 do 49 let, sem tako podreznil z dvema vprašanjema. Najprej – “Koliko bi plačala za 24 ur nepozabnega druženja, vštevši po potrebi tudi sex, z moškim po svojem izboru?” in “S katerim slovencem bi to počela ?”. Na prvo vprašanje me je praktično vseh 38 sprva malo začudeno pogledalo, da sem potem lahko od 31 slišal, da “Nič, ker nimajo te potrebe”. Je pa bilo tistih 7, čeprav vem, da nimajo te potrebe, bolj iskreno konkretnih. Tako so ponudile ceno od 50 pa do 900 €. In seveda vmes. Pri drugem vprašanju pa se je prvih 31 samodejno spreobrnilo in naštela so tako znana splošno ali pa lokalna moška imena. Seveda je to brez vsakega pomisleka storila tudi tista omenjena 7 – merica. In rezultati? Hja, naj zaenkrat ostanejo pri izrečenemu. A bil sem med njimi. Drugo najvišjo “ceno” pa je dosegel Jan Plestenjak.
In zdaj si na vrsti ti, da zapišeš – “Koliko bi plačal/a za nepozabno druženje, neobvezno tudi sex, s slovenko ali slovencem po svojem izboru?” Za 24 ur, kjer je vse dovoljeno. Pa da vidimo kdo je v naši podalpski in za kakšno ceno najbolj zaželjen. Ker imamo vsi svojo ceno.

Don Marko M

 

8 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Koliko pa bi ti plačal/a za 24 ur ?

 1. Placala ne bi nic. Ce sem cisto iskrena. Ker se mi zdi dovolj velika cena to, da se najdeta dve dusi, ki si 24 ur IMATA KAJ DATI (povedati, doseci skupaj …) in si ne iti na zivce. Torej – placilo bi bilo moja prisotnost. Verjamem, da je tudi ta dosti vredna.
  KDO? Naj se slisi se tako smesno, ampak ze nekaj casa imam neko zeljo, da spoznam gospoda, menih je najbrz, ki v oddaji OZARE na TV SLO v nedeljo (pa ne vsako) pridiga. Ne vem pa njegovega imena …
  Tako, jaz sem povedala 🙂

 2. To s plačilom bi bilo bolj težko,pa ne zaradi tega ker bi bil škrt,bolj zato ker se mi ne zdi smiselno 😆 tudi oseba s katero bi moral biti skupaj 24 ur mi ne pride na misel 😆 za seks je pa 24 ur itak preveč 😆 🙄 😆

 3. Ker sem bila med tistimi 38 skrbno izbranimi,bom zdaj spremenila odgovor.Bi dala takoj 3,5 eurov za 24 ur v družbi Damjana Murka čeprav bi to moral on narediti.Sem pa sigurna,da bi se druženje zaključilo že po prvi minuti ko bi mu dala prvo vprašanje.Ti pa kar Malusovo.Se bova že pogovorila na kafetu,mucek. 🙂

 4. 1 evro za heleno blagne.Me par da bi meni plačali še več da sn en dan z njo samo da je drugin ne bi blo treba takrat gledat jeno poslušat

 5. Jerneja

  pošteno povedano….čeprav sem to zložil bolj v zabavo….
  bi ti pa rade volje pomagal pri navedbi imena meniha, ampak, ob nedeljah, sploh vsaj do 20 ure je že čudež, če se znajdem pred tv….
  razen če bi kako svojo povedala takrat Meta Malus…. 🙂

 6. kamper

  smiselno ali ne ampak dejstvo je, da tudi v naši podalpski marsikateri plačujejo, da se kakšna oseba znajde na njihovi zabavi ali kaj podobnega….
  za sex pa imaš prav….24 ur je res preveč….23 ur in 59 minut pa se mi zdi ravno prav…. 🙂

 7. Ivonca

  haha, pa si me sezula….ampak, tole bi pa res rad videl in slišal – ti pa Murko skupaj….po mojem bi ti res on plačal že prvo minuto tisoč evrov, samo da ne sliši več tvojega imena….niso lhke cekolat s tabo… 😆

Leave a Reply

Your email address will not be published.