15 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Ljubezen in mir

 1. Opa mucek,ta je pa globoka in zelo resnična.Kaj lahko Obami pošljem to tvojo misel po mailu? 🙂

 2. sn pensau pou vure kej češ povedat.ma si zatuku eno forte cbado Obami jeno jenkijem u rt na tvoj fin manever

 3. plujem

  preventiva je Bog i Batina za kurativo….čeprav večina raje čaka tisti drugi B….in potem je seveda kriv tisti prvi B….

 4. Ivonca

  imaš moje pisno dovoljenje, da mu lahko pošlješ to mojo misel po mailu….ampak, če ti bo potem odgovoril FBI, namesto Obame, se seveda ne poznava….

 5. Samo vseeno. Nagrade potem izgubijo smisel, če so dane preventivno. Vsaj meni se tako zdi. Se pa strinjam z Billyjem. Obama je sedaj zavezan. Ker je tak, kot je, ga bo to res obvezovalo. Ampak…se bodo nagrade začele podeljevati zaradi preračunljivosti?

 6. plujem

  če je to edini način, da se ljudem, namesto vojn za nafto, vodo in še kaj, dodeli mir in hrano, potem ga takoj (še 1x) podpišem….tisti miljonček nagrade Obami namreč lahko prihrani miljarde – tudi neumnosti…me pa čudi, da se kaj takšnega ni spomnil slovenec, glede na to, da je tunkanje drugega nacionalni slo šport….

 7. No, ja. Se strinjam, ampak takoj zatem se vprašam, če je človeštvo res tako zelo v k****. S takimi pristopi smo namreč spet sredi igre preračunljivosti. Ko smo pa tam, pa še tisto, kar je morda včasih pomenilo kot dosežek in nekaj,za kar se je moralo moralno in dejansko truditi, izgubi smisel. Po eni strani je to zelo dvorečni meč.

 8. eh pupca, za ideale, sploh bodoče in koristne, je vsak prijem prav….večina ljudi po svetu pa je itak v k….u in slepo prepričana, da si je Obama to zaslužil, čeprav vsi vemo, da ni še nič praktičnega pokazal….jaz bi to podelil še Berlusconiju, pa Putinu….
  da pa se spomniš kaj takega, kot je bila podelitev te nagrade Obami, moraš biti že zelo bister….stara balkanska šola….politika pa je itak zgolj čista preračunljivost, katero tudi vojaki uporabijo, narod pa najebe….torej jim je treba povedati v njim razumljivem jeziku….ko sem gledal Obamo, ko je zjutraj podal svojo izjavo ob podelitvi, mi je bilo takoj jasno, zakaj je bila tako kratka in sploh zakaj je bil tako vidno vznemirjen (beri besen)….
  in zdaj bo vsaka poteza, katero bo Obama ali kdo podoben poskušal izpeljati v imenu “svetovne nevarnosti” (beri lakomnosti po nafti in ostalem), pod velikim drobnogledom….takšen lider pa si napak, sploh ker tako zelo opeva mir, seveda ne sme privoščiti….

 9. Ja, dali so mu “križ”. Ampak pri njemu bo to palilo. Pri Bushu itak ne bi. No, strateško gledano, so naredili taktično potezo. Upam tudi, da bo prinesla želene učinke.
  Glede človeštva pa…ja. Nekje spodaj smo, gledano v celoti. In še padamo. Zaradi prevladovanja slabih lastnosti. Splošno gledano izgubljamo na kvaliteti (odnosov in nas samih). Zadnjič sem gledala prvih 15 min filma Idiocracy (za katerega vem, da je izmišljen, da ne bo pomot), ampak se človek vseeno vpraša, kam gre svet v realnosti….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *