Do jeseni….

Drage moje in dragi vaši, svojih načel se, tudi v polni treznosti, držim kot pijan plota. In ker je danes zadnji junijski dan letos, počitnice pa že v polnem teku, to pomeni le, da jih bo deležen tudi moj blog. Do septembra bo namreč, tako kot vsako leto, oproščen objav mojih nadaljnih vsebin, ker jih pač ne bom pisal. Najlepše pri počitnicah, kakor tudi vsak dan, pa mi je ravno to, da sploh ni pomembno kje si, ampak s kom si. In ker sem vse prej kot pasivec, ki bi se zgolj izležaval tudi med počitnicami, se že …veselim vseh dodatnih aktivnosti, katere bomo preigravali z mojima malima potomkama, punčicama mojega očesa. Ker vem, da me bosta dosti novega naučili, jaz pa njiju. Bom pač blažen med mojimi tremi ženskami, ampak to sem si zaslužil. Dodatno oplemenitev pa bodo pripeljali tudi moji blogerski kolegi(ce) in nekateri bralci mojega bloga, s svojim osebnim obiskom, česar se tudi že veselim. In ob vsem še rednem delu, sem spanje že preložil na september, ki bo dosti bolj vroč, kot razbeljeno poletje. In takrat se na mojem blogu spet  tip(k)amo.
Tebi pa, ob zahvali, ker me prebiraš, privoščim polno podstrešje nepozabnih trenutkov tega poletja. Ciao

Don Marko M

7 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Do jeseni….

  1. Don,hvala za lepe želje in lepo poletje tudi tebi in tvojim.Se dobimo na tvojem koncu na pivcu.Lp

  2. Mucek,kaj je zdaj to?Kakšne počitnice?Ma nema ala tipkat nazaj 😉 🙂 Se vidimo na plaži,da vidim kako te bosta tvoji navihanki okoli preganjali. 🙂

  3. uh, glede na to, kako je vroče na Štajerskem in da le s težavo tipkam, si kar predstavljam, kako fajn mora biti ta tvojem koncu, kjer imate MORJE.
    Lepo bodi, spočij se in vseeno nekje vadi prste, da bodo jeseni znali tipkati …………

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *