Referendum : Ali je potrebno SDS z Janšo izključiti iz parlamenta ?

Janez Janša in peščica (100+10) njegovih fanatikov, ki pametujejo predvsem po spletu, ker prašnikov za moško iz oči v oči pač nimajo, očitno niso sposobni dojeti, da so volitve 2011 – končane. Zakaj kljub vsem jasnim izidom volitev še naprej razkazujejo talent komunikacije neke možne stopnje, katere ni sposoben prikazati dobesedno noben še najbolj gledan in plačan realiti šou, tako ostaja, verjetno nerešljivo, vprašanje tudi za res najbolj vrhunske strokovnjake psihiatrične stroke…..

Za komentarje, sploh tistega o trenirkah, ki SDSovsko opisujejo neko že zdavnaj minulo obdobje, čeprav bi komentatorji SDS strani očitno radi še vedno živeli v njem, je v bistvu vse jasno. Varuhinja človekovih pravic Zdenka Čebašek Travnik je s svojim mlačnim, krneki odzivom, še zadnjič nesporno dokazala, da ni primerna za Varuhinjo in da bi ji bilo treba ukiniti mandat še pred rednim iztekom. Primerno se je odzvala informacijska pooblaščenka Pirc Musarjeva in upati je le, da bo začeto delo pripeljala do konca.

Povsem jasno je seveda, da je lastnik vsake spletne predstavitve sam (kazensko) odgovoren za predstavljene vsebine, kakor tudi za komentarje.

Sicer pa avtor opevanega teksta, ki se je na spletni strani SDS predstavil kot Tomaž Majer v svojem pisanju dokazuje tipično SDSovsko držo – prav vsako svojo navedbo namreč oplemneti z – “naj bi”. Mlatenje prazne slame iz golega obupa torej, kar je slikovito potrdil tudi Jonas Žnidaršič v svoji izjavi: “Kdor misli, da je bilo Fužine treba silit na volišče, je, oprostite, kreten.” In ja, dodajam, kdor misli, da si lahko dovolimo, da v parlamentu sedijo in celo odločajo takšni kreteni je, oprostite izrazu, tista zadnja Jonasova beseda..

In če smo se že od Janše in gorečih podrepnikov SDSa nekako navadili, da je moralna neprimernost in nezrelost njih zaščitni znak, pa se res nima smisla navajati na kogar koli, ki ne zloži tudi enega samega zloga brez predhodne uporabe “naj bi”, ker takšni govorci nimajo absolutno nobene kredibilnosti, torej je vsako ukvarjanje s takšnimi zgolj tratenje časa, katerega bi lahko in moramo koristneje uporabiti.

Koristneje tudi tako, da se oblečemo v – trenirke. Ker po Janševi SDS logiki trenirka postaja – simbol zmagovalcev. Torej, s trenirko na sebi si rojen zmagovalec in vsako ugibanje o poti zmagoslavja je poslej rešeno. Trenirka ti nudi udobnost gibanja, udobnost pomeni sproščenost, sproščenost pomeni zabavnost, zabavnost pomeni pozitivno miselnost, pozitivna miselnost pa pomeni zmagoslavje. In za vse to rabiš samo eno trenirko, če pa jih imaš več si itak car(ica).

Trenirka je postala, kot simbol zmagovalcev, klasika, trend, klasični trend. In Janši in podrepniškemu delu SDS to seveda ni všeč. Ni jim namreč všeč, da se tega sami niso spomnili prej. Uporabo trenirk namreč. Zdaj so seveda paranormalno jezni na vse, ki s(m)o se tega spomnili pred njimi, kar pa seveda samo dokazuje znova in znova, da SDS nima vodje zmagovalca, ne duha zmagovalcev.

Povsem jasno je, da je sploh tistih 100+10 spletno aktivnih podrepnikov SDS, kakor tudi njih veliki brat Janša potrebnih pomoči in zato sem se odločil, za začetek, ponuditi udobnost trenirke Janezu. Naj se vsaj za kak droben trenutek poskuša vživetu v trenirko in tistih nekaj trenutkov zadihati trezno v organu med ušesi tistega plešastega nadstreška. Janez je ekskluzivno oblečen v povsem sveži, čeprav zgolj trenutno poosodbljen model trenirke “Papak”, kolekcije “Nikad kraja ove zime”. Da se bo lahko udeležil totalne predstavitve kolekcij trenirk na Prešercu.

p.s.
Vabim te, da v zgornjem kotu oddaš svoj piko na vprašanje : “Ali je potrebno SDS z Janšo izključiti iz parlamenta ?”

Don Marko M

16 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Referendum : Ali je potrebno SDS z Janšo izključiti iz parlamenta ?

 1. Majerjev članek, ki je povod za afero trenirka, se mi zdi zabavno in berljivo napisan, vendar je prej satira, kot pa resna analiza volitev. Je sicer žaljiv za volilce, tudi za nas, ki smo tudi po rodovniku Slovenci, vendar v plejadi političnega hujskaštva ne izstopa toliko, da bi se morali z njim ukvarjati od predsednika države do Informacijske pooblaščenke. Daje se mu prevelik pomeni, morda tudi za potrebe političnega obračunavanja.

 2. Haha, dobra ta “Nikad kraja ove zime”. Janša bo brez trenerke zihr kak let ugibu kej to pomen:)Drgač za referendum sej je že Jelinčič reku da je treba pometat

 3. Don,dobro kolekcijo si nadel Janši.;) Tokrat sta Janša in SDS prestopila rob roba okusnosti in s takšnim obnašanjem jih bi bilo res najbolje odstraniti iz parlamenta.Koristnega za ljudstvo ne znajo,za delanje škode jih nam davkoplačevalcem nima smisla plačevati.Na referendum v trenerkah.;)Lp

 4. Komu bi pripisal avtorstvo oz. psevdonim Tomaž Majer?
  Prvič imajo organi pregona možnost dokazati, da “umetnine” prihajajo iz delavnice Janeza Janše nas Trstenjakovi!

 5. Mene je pa sram,da se takšni kot Janša deklarirajo kot Slovenci.Pravi Slovenci nismo takšni in ne smemo dovoliti,da bi tujci sklepali,da je celoten slovenski narod v obnašanju kot SDS in Janša.Podpiram referendum,da se SDS z Janšo izključi iz parlamenta in da takšne sramotne stranke nehajo obstajati.Lep pozdrav

 6. 🙂 Na volitve sem šla v rdeči trenerki brez plonka na dlani,popoldne smo šli na sprehod šla sem v beli trenerki in brez plonka,doma sem se potem preoblekla v plavo trenerko in napisala plonk za roko za trgovino.Mucek,če upoštevam tvojo razlago sem prava carica. 😉 🙂

 7. Da se sploh da Janši in SDS takšne bolne kvasiti.Kaj se Janša sploh zaveda kakšen starševski vzor daje svojim otrokom s takšnimi kozlarijami?Potem bodo spet vsi krivi ko se ga bodo lastni otroci sramovali zaradi takšnih nepotrebnih kozlarij.Janša nujno rabi pomoč prej še pa skupaj s SDS iz parlamenta ven ker v tem času rabimo vse kaj drugega kot takšne zdraharje.

 8. Stric Marč

  se strinjam, da se Janši daje prevelik pomen, sploh političen…..čeprav priznavam, da se vsaka produkcija Janše in SDS z namenom diskerditacij političnih nasprotnikov izrodi v naravnost osupljivo odlično podlago za povzdigovanje nasprotnikov v še boljši položaj, ki na koncu škodijo prav Janši samemu, torej škodi sam sebi in verjetno bi največ koristi naredil, če bi bil tiho….tako pa izgleda, kot bi imel presežek ženskih hormonov…..
  ta trenirkasti zapis Janše oz. Majerja bi se tudi lahko bral kot satira, če….hja, če ne bi v svojih navedbah konstantno uporabljal “naj bi”, za finale pa je še vsakega, ki nosi trenirkov naši podalpski označil za manjvrednega……
  in prav to slednje je najprej užalilo in potem še podžgalo praktično slehernega Slovenca, ki premore vsaj kanček samospoštovanja in ponosa, kakor tudi državljana Slovenije, razen pripadnikov SDS z Janšo….
  direktno namreč ni spljuval in poniževal samo priseljencev, ki to s slovenskim državljanstvom seveda niso več, temveč kar vse po vrsti in ne verjamem, da se je zavedal, da je s tem, sploh ko je v trenirki, spljuval celo samega sebe in lastne otroke….
  sicer pa je zanimivo, da so se trenirkastega shoda, prvega a sigurno ne zadnjega, na Prešercu udeležili zgolj tisti slovenskega državljanstva in večina celo narodnosti, kar zgovorno priča, da Janša, pardon Majer, brca v temo…..
  jaz osebno sem bil tudi užaljen zaradi tistih njegovih besed….pa ne zaradi trenirk, ker sem njih pomen zapisal zgoraj, pač pa zaradi obtožbe zapisanih števil na roki, dlani….no, to me je čisto zvilo, ker tega res ne počnem….sploh odkar si lahko vse zapišem v telefon….Janša se očitno sploh ne zaveda, da živimo v 21 stoletju….

 9. mikstone

  sledi itak ne morejo voditi drugam, kot na Trstenjakovo….v vsakem primeru pa bomo kmalu vedeli kdo je izvirni avtor….če bo Janša začel kmalu uporabljati spravljivejše tone ali bil celo tiho, bo vse jasno, tudi brez javne objave rezultatov preiskave…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *