London to go

Odhajam v London. V bistvu kar s celo družino. Razlogovo je več, predvsem pa ta, da imamo v družini najstarejšo potomsko članico Jessy že dobre pol leta v Londonu, kjer je, za razliko od tukaj, službo dobila brez težav. Smrketa je v deželi njene Visokosti celo tako zadovoljna, da je že 99% odločena kar tam ostati. A razlog je tudi v tem, da rad potujem in spoznavam različnosti kultur….

Pravega popotniškega oddiha si nisem privoščil že nekaj let, čeprav sem vsako poletje na morju, ampak to je bolj dejstvo življenja ob morju, kot pa pravega dopusta. Tudi to, da sodobna tehnologija video konferenc omogoča, da sem lahko v sliki in besedi na različnih koncih sveta večkrat tedensko, ni popotovanje, čeprav je neka vrsta potovanja.

V današnjih časih je svet postal celo že tako na dlani, da cela družina že za skromno ceno vsega vštetega in z letalskim prevozom, lahko preživi vikend v katerem evropskem mestu, tudi drugje, kar je celo bistveno ceneje, kot če bi šli v kakšne naše toplice, za kar bi moral odšteti vsaj 1x več, pa razen termalnih mehurčkov bazena ne bi spoznal nič novega. Po naši mali podalpski bom poslej potoval samo še zaradi protestnih razlogov 1.ljudske vstaje.

Do trenutka London to go, pa še nekaj foto utrinkov naše družinske ambasadorke, ki sedaj služi njeni visokosti matici Kraljici, čeprav mislim, da bi raje princu Wiljamu.

Don Marko M

 

7 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “London to go

 1. Dragi Don marko!

  Hčerka enega najbolj znanih in uspešnih tv snemalcev
  v Sloveniji je brez težav dobila službo v Nemčiji
  ( pri na je bila lahko smao kelnarca ) in ima pripravniško plačo 2000 Evrov
  in skoraj zansljivo nese fotra. Nič novega.

  Skrajni čas bi bil, da bi začel tisat za čez mejne medije, 10 do 50 kratni honorarji,
  če na hitro pogledaš moje pisanje, si lahko ustvariš mnenje, sem pa še naprej skromen!

  Chefu je uspelo v pn upam d amu bodo plačali. Sem mu dal gor komentar, in upam da ne bo brisal, ker to rad počne.

  Uživaj v londonu, jaz bom še nekaj čsa na rodni grudi!

 2. Dragi Lordwales,

  hja, saj v tem je fora…če so otroci dobro naučeni itak nesejo fotra in še mamo skupaj, če je treba….mogoče pa se sam tokrat odločim za čezmejno sodelovanje, že ker sem ravno včeraj dobil ponudbo iz tujine za poročanja o protestih….drugače pa jaz ne mislim iti v London živet, ampak samo s familjo za vikend na obisk naši mladenki….uživanje privoščim tudi tebi… 😎

 3. Mucek,sem začela brat in se zasekirala katera ti je v Londonu zmešala glavo da greš,pa sem potem videla,da je lažen alarm in bomo tukaj še vedno tvoje fanice. 😉 Pazi da boš dobro vikend reportažo tam naredil,ker že kartoline ne boš pisal. 😉 🙂

 4. Don,vidim spet si se igral s fotografijami.Napreduješ.Prijeten let tja in nazaj tebi in tvojim ko greš.Lp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *