Praznično voščilo Janševi vladi

Za trenutek naj odloži delo klajne grose firer Janez Ivan Janša na Šubičevi, ki danes praznuje zadnje premiersko leto in pogleda skozi okno. Da bi še naprej tako dobro, kot do sedaj, haluciniral, masturbiral, tiraniziral, destruktiral, tajkuniziral, demoliral, akomoditiral, alarmiral, apliciral, apostrofiral, ateriral, avtografiral, defravdiral, deklasiral, deprimiral, diskvalificiral, falzificiral, fingiral, … imputiral, insinuiral, ironiziral, kolaboriral, kompiliral, korumpiral, ministriral, natiral, naviral, negiral, obstruiral, odiral, odžiral, oviral, petrificiral, plagiral, preziral, prostituiral, retardiral, revoltiral, riuniral, sabotiral, skompliciral, skorumpiral, škandaliral, uzurpiral, a v neki drugi državi, na planetu nekega drugega Osončja, mu želijo :

500k socialno ogroženih, 25k Izbrisanih, 25k upokojencev odvzetih dodatkov, državljani hvaležni vseh podražitev, borci NOB in spoštujoči NOB, levi fašisti, trenirkarji in zombiji. Željam se pridružuje tudi zvesta oboževalka Nagazna mina.

Ob tej nepozabni priložnosti mu pisana druščina poklanja pesem Ribjega brodeta – Kar je res, je res.

Don Marko M

httpv://youtu.be/H6kS3QYdXN0

7 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Praznično voščilo Janševi vladi

  1. em Sašo, moja napoved je začetek jeseni….že ker poleti itak ni nikogar v parlamentu, čeprav niti zdaj ne zgleda, da bi bil kdo tam….in seveda nisem stavil s tabo, ampak sam s seboj… 😎

  2. Očitno smo vsi balkanski narodi morali skozi določen proces, katerega so relativno hitro končali Hrvati s padcem Tuđmana in Sanaderja, ter Srbi s padcem Miloševića, pri nas pa Ljubljeni vodja leta 2013 šele začenja svoje mitinge.20.000 pretežno mladih ljudi je jasno pokazale pot po kateri bo šla Slovenija, nazadnjaška struja pa je z maloštevilno starejšo populacijo nakazala konec neke ideologije.

  3. Ostaja upanje,da bodo oblast v doglednem času prevzeli tisti redki kompetentni in zaupanja vredni ljudje, ki se danes slovenske politike žal upravičeno ogibajo v velikem loku.

  4. Jaz pa recimo ne razumem tega, da nekdo, ki je državo branil z orožjem ali brez, to šteje kot neko posebno uslugo in si misli, da si za to dovoli lahko nekaj več kot ostali.Prej mu bomo odzidali specialen zapor v opomin drugim, ki bi poizkušali skregavati in žaliti narod.

  5. Janša je že v prejšnji Vladi, ko je bil premier državo ogromno zadolžil in v tej Vladi, ki ga ljudstvo ni izvolilo se ta dejstva nadaljujejo.Janez Janša je dokazal, da je z naskokom najbolj nehigieničen politik v tej državi,tudi Evropi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *