Nekst tu gou – 4. rekreacijski kolesarski Drmagnum maraton Ljubljana – Izola 2013

Alora, da ne bo kdo rekel potem ko bo vsega konec, da ni vedel/a, bom povedal pred začetkom. Tudi letos in že četrtič je ajron men, blogerski kolega, tovariš, prijatelj in idejni vodja projekta Dušan alias DrMagnum, sklical zbor za ponoven naskok rekreacijsko zabavne kolesarske trase Ljubljana – Izola…..

Odločen sem, da bom tudi tokrat del te trase in odlične družbe in seveda si vabljen/a, da se nam pridružiš na tem rekreativnem kolesarskem potepanju.

Kolesja bomo pognali 22. junija v Ljubljani in v rekreacijskem ritmu spremljali samo znake, ki vodijo proti Izoli, iz česar bo zelo verjetno nastala kakšna spretnostna reportaža, kot je ta lanska.

V DrMagnum maratonu, sprejemljivega kolesarskega tempa za vsakega rekreativca, lahko sodeluješ že od starta v Ljubljani, lahko pa se priključiš v/na Vrhniki, Logatcu, Planini, Postojni, Senožečah, Kozini, Rižani in Kopru. Lahko pa tudi kjerkoli po poti med temi kraji, lahko sodeluješ tudi samo od enega kraja do drugega. Kolesarili pa bomo po stari cesti od Lj do Izole.

Udeležba je brezplačna, torej prispevaš predvsem svojo dobro voljo. Obenem je prav, da veš, da vsak sodeluje na lastno odgovornost. Urnik, kdaj bomo v katerem kraju, da se lahko priključiš, ti z veseljem dostavim, če me pobaraš po mailu na DonMarkoM@gmail.com.

Za povratek iz Izole v Ljubljano oz. v svoj kraj, pa imaš dve možnosti : da kolesariš tudi nazaj po isti poti, te v Izoli počaka kdo tvojih z avtom na katerega naložiš kolo in se pelješ nazaj, ali pa v Kopru skupaj s kolesom skočita na vlak in se peljeta proti Ljubljani.

Drmagnum maratonci pa smo prepoznavni na cesti tudi po zaščitnem znaku maratona, kateri je opremljen tudi s številko,  katero vsakemu sodelujočemu dodeli v sklepčni odločitvi krovni odbor maratona v sestavi DrMagnum. Maratonski zaščitni razpoznavni znak pa bo letos izgledal tako :

Drmagnum maraton ljubljana Izola 2013

Prav je da veš, da DrMagnum maraton ni klasična bitka s časom, ampak v prvi vrsti rekreacijsko druženje, v katerem vsak prispeva svojo najboljšo voljo. Da ob tem s kolesarjenjem še marsikaj odličnega naredimo zase, okolico in osebno vztrajnost je seveda samo še velik dodaten plus.

Pot01-do Izole 2013

Dodajam še izvirno vabilo očeta maratona DrMagnuma :
********************************************************************************************************
Rekreacijski kolesarski maraton je prijateljsko druženje vseh, ki vemo kako pomembno je, da zmoremo v svojem življenju storiti nekaj več zase. Upam, da bomo s tem našim početjem opozorili mnoge posameznike kako pomembna je skrb za naše zdravje in dobro počutje.
Tako se bomo tudi letos podali na pot v soboto 22. junija na že ustaljeni 124 kilometrov dolgi trasi Ljubljana – Izola.
START bo v – SOBOTO, 22.6.2012 OB 6.00
Parkirišče poslovne stavbe Viški center Inženiring d.d. Tržaška 132 (Ljubljana – Vič)
********************************************************************************************************

Ok, zdaj pa povleci svoje kolo iz kleti, očisti ga praha, pajčevine in se začni počasi segrevati. Ker mi prihajamo….

Don Marko M

p.s.
Postani aktiven in ponosen del zabavne druščine Hočem, da se to zapiše v Ustavo !

Tour-de-DrMagnum (blog Don Marko M)

3 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Nekst tu gou – 4. rekreacijski kolesarski Drmagnum maraton Ljubljana – Izola 2013

  1. Komaj čakam, da skupaj zavrtimo svoje pedale naših koles. Skupaj je lažje. Se vidimo v soboto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *