Zgodovinsko ! Janez Janša – jest grem kar nazaj sedet…. (Patria 1.del)

In žurka se je začela….Paloma se je z današnjo nadpovprečno prodajo robčkov rešila pred propadom, sodnica pa je z bikovimi jajci v sodni dvorani razglasila – Kriv je ! 20 let prepozno, pravim, a 1x je treba začeti. Ženski hartbrejker janez janša je pokasiral 24 mesecev zapora. Verjamem, da se je sodnica zmotila in bo višje sodišče mesece spremenilo v leta. Še letos….

Poleg zaporne si je janša prislužil še plačilo kazni 37k €. Poleg njega sta bila v zadevi Patria obsojena tudi Ivan Črnkovič na 22 mesecev zapora in 37k € kazni, ter Tone Krkovič z enako kaznijo.

Sam sem sicer že lani, takoj po poletju, napovedal letošnji janšev potop in dokončno slovo od politike, tako, da je bil takšen izid sodbe pričakovan, a dejstvo je, da je ta kazen za janšo še dosti premila, upoštevajoč skupek vseh milo rečeno grozot, katere je spočel na grbo vsem državljanov.

A ker se mu je tokrat sodilo “zgolj” za korupcijo v zadevi Patria, recimo, da je kazen sprejemljiva in verjamem, da jo bo višje sodišče ugovoru janše samo še dodatno zabetoniralo, še letos.

Za vse ostale janševe rabote, namerno diskriminirane, diktatorske, poniževalne in dobesedno uničevale za državljane naše male podalpske, zagotovo še pride na vrsto.

Vključno z zadnjo pošiljko, s katero nam je janša naprtil v plačilo dodatnih 10 milionov odškodnine nekomu zaradi nekih avto nalepk, poleg vseh milijard, katere je, neodgovorno do državljanov a odgovorno zase, zagonil v nepovrat.

Seveda ne bo nikoli pozabljeno niti to, da je bil janša prvi predsednik vlade, ki je vztrajno ustvarjal pogoje za kregarijo med državljani, jih žalil in pljuval, že svinjsko teptal demokracijo in celo zelo javno grozil svojim državljanom, za nameček pa nadnje celo – prvič v zgodovini Slovenije – poslal policijske enote v najmočnejšem sestavu in polne bojne opreme, dodatno pa grozil še z uporabo vojske. In to v civiliziranem letu 2012….

Sicer pa lepo opozarjam že vseskozi – noben vojak ni sposoben voditi civilne družbe…..In janša je le dokaz več.

Tako opevan dan, pred katerim so podporniki janše klicali, da bo Slovenija jokala brez janše, je torej napočil. Strinjam se z njimi – Slovenija joče. Joče od veselja. Vsaj 90 % državljanov…..

Sicer sem bil vzgajan v duhu, da se ne gre veseliti tuji nesreči, a skozi odraščanje sem spoznal, da je kaj takega izjemoma dopustno, v kolikor gre za posamezen primer, ki je s svojimi namernimi dejanji, kot janša, namerno onesrečil na tisoče in tisoče nedolžnih državljanov.

Vsakršna natolcevanja o krivi obsodbi janše zaradi pomanjkanja dokazov odločno zavračam. Dejstvo je, da je dokazov dovolj in če jih res ne bi bilo, si janševa obramba ne bi tako vztrajno prizadevala na vsaki obravnavi podajati zahteve po izločitvi dokazov.

Dvoma namreč ni, kar je dokazano, da je janez janša sprejel obljubo podkupnine in jo tudi obljubil. Vse tiste floskule “na na neznanem kraju ob neznanem času” so zgolj in edino brezpredmetne floskule.

Trdim – noben naš politik si namreč ne sme dovoliti niti sprejeti, niti dati obljube za koruptivno dejanje in takšni, za kar v tujini sicer že ob napovedanem sumu, dobesedno nima kaj iskati v naši politiki, če pa mu že uspe izvesti koruptivno dejanje, sploh na račun državljanov, pa mu je mesto itak edino v zaporu in trajno zaplembo vsega premoženja.

Da pa se janši resnično j*be za naša sodišča je dokazal tudi z gesto stila Miloševiča “Ne priznajem ovaj sud”, ko si je dovolil na spletni strani SDS objaviti svoje besede iz govora pred sodiščem v postopku, kar je seveda nezakonito dejanje, še eno njegovih v nizu, za katero bo brez dvoma fasal še dodatno kazen.

Koliko pa se janša zelo trudi prikazati to sodbo kot politični konstrukt, pa priča tudi njegova izjava takoj po izrečeni sodbi : “Pritožbo bom vložil. Uporabil bom vsa pravna in politična sredstva, da se ta sodba zavrže”.

Poudarek je seveda na “politična sredstva”, kar lahko pomeni, da bo zdaj janša “zapel” tudi o svinjarijah korupcij ostalih političnih kolegov, kar je seveda zaželjeno, obenem pa bo zanimivo pozorno opazovati, kateri njegovi politični botri, razen SDSovskih, se bodo upali izpostaviti janši v bran ali celo vplivati na morebitno nižanje kazni. Nisem rekel kar tako, da se je žurka začela….

Da je Janša sramota za to državo, si je dovolila izjaviti tudi sodnica in tako spregovorila v Imenu ljudstva, razen tistega dela drobižka janševih navijačev, ki so se nabrali pred sodiščem, da mu izrečejo podporo. A v resnici so s tem svojim dejanje izrekli podporo zgolj in edino – korupciji.

V bistvu je bil ta janševistični zborček smešen do Severne Koreje, s katero tej isti tako radi obkladajo večino ostalih državljanov zombijev.

Čeprav niti nimam nekega pametnega razloga za to, pa vseeno priznam, da so se mi janševi podporniki res smilili in se mi še, tako na povorki pred sodiščem, pred izrekom sodbe , kot tudi pred sodiščem po izreku sodbe.

S tem so namreč tudi dokončno in nesporno dokazali le eno – da goreče vneto zagovarjajo in podpirajo korupcijo in skorumpirane politike, torej natanko tisto, proti čemer se protestniki borimo…..In za takšne extremne fanatike, ki so celo javno vpili sodišču in sodržavljanom “Vas je treba postreljat”, je zdaj znanost postavila nove temelje poimenovanja in zdravljenja.

Seveda pa bo ravno tako zanimivo spremljati janševiste, ko bodo objavljeni zneski na janševih računih v tujini in verjamem, da se bodo takrat njih solze podpore spremenile v solze besa izdanega. V naslovu pa sem napisal 1.del z razlogom, saj tej zgodbi sledi še 2.del potrditve te janševe sodbe, 3. del pa bo že dokončna sodba za skupek vse njegovih rabot.

Prva in glavna želja in zahteva protestniškega gibanja – izkoreninjanje koruptivnih politikov in birokratov, posledično pa čistka tudi parlamenta, se je torej začela. Začela s Tovšakovo, Zidarjem, Črnigojem, Janšo….sicer bolj skromni kazni, a glavnina šele prihaja.

No, sedaj pa pogumno in na juriš naprej. Levo, desno in po sredini. Še dosti imamo za počistiti, da spravimo to našo lepo deželo iz tega dreka…..nadaljevanja čiščenja skorumpiranih sledijo v podobi Jankovića, Bavčarja, Fišerja, Šrota, Viranta, Pahorja, Erjavca, ter kompletne politične, birokratske, parlamentarne in tajkunske skorumpirane srenje, ki nas je spravila v to sranje…..Ja, žurka se začenja !

Don Marko M

p.s.
Postani aktiven in ponosen del realne zabavne druščine Hočem, da se to zapiše v Ustavo !

Neprecenljivo Janez Janša (foto and3jal)

11 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Zgodovinsko ! Janez Janša – jest grem kar nazaj sedet…. (Patria 1.del)

 1. Komaj pridem iz dopusta,ti spet juriše. 🙂 Začelo se je premikati proti škodljivcem in upam tokrat gre do konca, da se rešimo teh lopovov.Samo mucek,kaj si videl,da si v celem blogu pisal Janez Janša z malo začetnico ? 😉

 2. Današnja sodba je končno tista točka, ko bodo tudi ostali Evropski politiki bili prisiljeni so odmakniti od obsojenca, če bodo hoteli, da bodo sami svetili v lepi luči. Ko se odvijejo dva sodna procesa in tretji na Finskem se začenja niz zdravorazumskega evropejca, ki bo še poslušal zgodbice od 20 letnem komunajzarskem haranju po tej bogi slovenski zemljici.
  Majo pa fantje srečo, da smo se vmes osamosvojili, ker lahko bi jih poslali tudi v KDP Zenica.

 3. Pozaprli bodo nekaj velikih rib, da bo mir. Nekaj grešnih kozlov. Na obeh straneh. Da se bo ustvarila nepristranskost in učinkovitost.
  Večina bo pa obstala in nadaljevala z istimi metodami. Pač na še bolj sofisticiran način. Kazensko pravo in sodstvo sta pač le zadnja varovalka. Za kaj več bi bilo treba aktivirato še preostale: še preostali imunski sitem, ki bo to sproti izločal, da do kazenskih zadev in sodišč sploh ne bo treba priti.Lp

 4. Mislim da je politično – ”gotof je”. Ne boš ti meni desničarske države Janša, sedaj bo imel polne roke dela samega s seboj. Če ga imajo Američani tako radi, naj ga kar imajo delovno opravilnega desničarskega, tukaj pa je pomagal ustoličevati ”krajokaracija development” in kadrovati po desničarsko – nobeden sposoben, zato pa mojstri zapravljanja in uničevanja. Nikoli in nikdar mi nobeden ne bo vsiljeval prepričanja in naj vsak misli s svojo glavo. Janša mi deluje kot glava kakšne sekte. Pa še nekaj o osamosvojitvi Slovenije, zasluge imamo vsi, ki smo aktivno sodelovali, ne pa posamezniki, kolikor vem je Janša bil pred kamerami za mikrofonom in ne na prvih bojnih črtah. Zasluge tistim, ki smo nosili glavo na prodaj in se za takšno državo, kot jo imamo sedaj nismo zavzemali. Znanje delo in sposobnost, ne pa strankokracija, krajokracija, kriminal in korupcija. Slovensko volilno telo pa slepo kot je v sodstvu pravica. Meni je vseeno kdo bo prvi začel delati red, če pa ga ne bo bo pa vstaja, ker se že dolgo kuha še posebej sedaj v aferi Tovšak.

  Za konec pa še veste tovariši tista domača:

  Hej mašinca zagodi
  naj odmeva
  po levih in po desnih
  kriminalcih enako in povsodi …

  Če ne bo pravna država začela delovati, bo pa nekdo drug namesto nje. Zgodovina nas uči da se vedno najde alternativa. Floskula politikov, še posebej dinozaverskih, da ne bodo šli, ker da ni alternative in da so edina možna opcija. Kako se motijo in živijo v zmoti.

 5. Ofenziva na sodstvo s pomočjo vseh medijev je bila neverjetna. Vesel sem, da le to ni podleglo tem pritiskom … Počasi bodo vse lumpe strpali v zapor, upam vsaj 🙂

 6. ((((Sicer pa lepo opozarjam že vseskozi – noben vojak ni sposoben voditi civilne družbe…..In janša je le dokaz več.))))

  E , Markec , mislim da se tukaj motiš , toda ne glede Janše !

 7. Stvar, ki jo mnogi ne razumejo in nočejo priznati, je naslednja: Janez Janša seveda sodi v zapor (jaz osebno bi ga dal usmrtiti, a žal naša zakonodaja ne pozna te prakse), bodisi zaradi Patrie ali pa 9387-ih drugih stvari, zaradi katerih je slovenski narod spet razklan, reven, razočaran, sprt, nastrojen in demoraliziran (da o gospodarski in kulturni škodi ne govorimo) — samo zato, ker je Jajo zadnjih 20 let na vsak način lovil lastne komunistične fantazme, gradil politično kariero in krepil svojo denarnico, in pri tem uporabljal vsa sredstva, kar se jih človek lahko spomni.

  Osebno me boli kurac za Janeza Janšo in to, ali bo res šel v zapor ali ne. Bo to kakorkoli to nesrečno državo povleklo iz dreka?

  Se je pa lepo videlo, kdo je privrženec SDS in tvori volilno telo Janeza Janše: očenaš žebrajoče polpismene mamke in dolenjski kmetje, ki z opranimi možgani in razpadajočimi jetri jokajo za svojim nacionalnim junakom. Jaz najprej nisem mogel verjeti, kakšne amebe živijo v tej kurčevi državi, potem pa sem se samo še smejal.

 8. Kar mene muči ni to, da verniki v Janeza Janšo ne verjamejo slovenskemu sodišču, ampak to, da se niso sposobni vprašati, kako to, da so v Patriji na stran dajali denar za podkupnine (to bo afera tudi na Hrvaškem), da je denar šel do posrednikov v Avstriji, kjer je padla obsodba, da je Patria v Sloveniji dejansko bila izbrana za dobavo oklepnikov, pri tem pa Janša ni imel nič? Ja kdo pa? Je potemtakem denar šel samo do prvega posrednika, ki je Fincem lagal, da bo denar dal naprej? Težko verjamem, da bi bili tako neumni.

  Je pa jasno, da so pazili, da se to ne bi razvedelo in je zato težko pridobiti neposredne dokaze. Ampak kljub temu bi se tudi Janševi privrženci lahko kdaj tudi vprašali o poštenju svojega voditelja. Na koncu koncev, saj SDS ni Janša. Oziroma, na žalost je temu res tako, čeprav ne bi smelo biti. Kultov osebnosti pa res ne potrebujemo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.