Iz njenega in njegovega dnevnika….

Bil je vroč poletni dan. Res vroč. Tako vroč, da so se žvečilke na ulicah lepile na podplate, ptiči so skakali na glavo v fontano, senca je iskala senco. Ulice so bile polne ljudi in vse je izgledalo kot svetovno prvenstvo za Polža 2013. Ona je bila v službi. Jutranja izmena. On je bil v službi. Jutranja izmena….

Oba sta pogledovala na uro. Vedela sta, da bo to njun večer. Kot že 382 – 299 zadnjih sobot. Čeprav je tokrat luna napovedala poln sijaj, da bi mačke bolje polagale ovinke, psi pa ne zgrešili nobenega kandalabra.

Nedelja je prinesla tudi temeljito analizo razpotegnjenih črk sobotnega večera. Ona je jih je zlagala po žensko, on po moško. In oba nista ničesar izpustila…..

iz Njenega dnevnika….
Včeraj sva se pred večerom dobila v mestu in spila pijačo v “najinem” lokalu. Deloval mi je čudno. Pomislila sem, da sem mogoče jaz kriva, ker sem celo popoldne šopingirala s frendicami in sem malo zamudila na najin sestanek, ampak on tega ni nič komentiral.

Najin pogovor nikakor ni stekel, zato sem mu predlagala, da spokava na kakšno bolj intimno lokacijo, da bi se lahko v miru pogovorila. Pristala sva v neki restavraciji, kjer je nadaljeval s svojim čudnim obnašanjem. Duhovno je zgledal povsem odsoten.

Poskušala sem ga spraviti v dobro voljo, obenem pa razmišljala, če sem jaz kriva za njegovo obnašanje ali je kakšen drugi razlog. Vprašala sem ga kaj mu je, pa mi je rekel, da to nima veze z mano.

Odgovor mi je deloval prepričljivo. Med vožnjo proti domu sem mu rekla, da ga zelo ljubim, a on ni odgovoril nič, samo roko je položil preko mojega ramena. Nisem vedela, kako naj si razložim njegovo obnašanje, ker mi ni odvrnil, da tudi on mene ljubi. Sploh ni rekel nobene besede. Postajala sem vedno bolj zaskrbljena.

Ko sva končno prišla domov sem že pomislila, da me namerava zapustiti. Poskušala sem ga vplesti v pogovor, ampak on je prižgal televizijo in čisto odsoten gledal program, kot bi mi hotel dati vedeti, da je med nama končano.

Na koncu sem obupala in mu rekla, da grem spat. Čez 10 minut je prišel v posteljo tudi on. Na moje presenečenje se je odzval mojemu cartanju in me strastno poseksal, kot že lep čas ne.

Po seksu pa je še vedno zgledal raztresen. Hotela sem se spoprijeti s situacijo in govoriti z njim takoj, ampak on je zaspal.

Začela sem jokati. In jokala sem, dokler nisem zaspala. Ne vem več, kaj naj še naredim. Skoraj sigurna sem, da misli na kakšno drugo. Moje življenje je totalna katastrofa.

iz Njegovega dnevnika….
Včeraj je igrala naša nogometna reprezentanca in izgubila. Sem pa zato vsaj seksal.

Don Marko M

p.s.
Postani aktiven in ponosen del realne zabavne druščine Hočem, da se to zapiše v Ustavo !

Iz dnevnika (blog Don Marko M)

7 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Iz njenega in njegovega dnevnika….

  1. Ma bolj ne bi mogel zadet 😀 Točno tako je, ženske si preveč belimo glavo in se sekiramo, če ste moški rahlo odsotni… “Kaj je narobe?”
    “Nič”
    “Če vidim, da te nekaj muči…”
    “Nič ni”
    “Zakaj zadržuješ v sebi, veš da mi lahko poveš”
    “Če ti pravim, da ni nič”
    …v nedogled…
    🙂

  2. 🙂 Mucek,ko tako enostavno poveš vse kar je treba vedeti o ženski in moškem te imam še posebej rada. 😉 🙂

  3. Oja, menda je kar tako, res je pa, da z mojim prav dosti časa ne posvečava športu (drugih), jaz vsekakor še dosti manj kot on. Meni se zgodi, da v istem prostoru, kot nekateri gledajo tekmo, jaz zlagam cunje in ne vem niti, kaj se dogaja na ekranu, kaj šele, da bi vedela, da morda igrajo naši! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *