Priporočam – blog Matic Munc

No, končno. Avdio blog Don Marko M je končno dobil avdio blog konkurenco v naši mali podalpski. In tega podviga se je lotil nihče drug, kot Matic Munc osebno. Seveda pa to ni edini razlog, da priporočam branje in poslušanje bloga Matica….

Ob koncu 2013 je Matic oznanil, da je njegov blog, na lastni domeni, končno tehnično dodelan do stopnje zadovoljitve njegovega okusa, kar seveda pomeni, da bo poslej redno blogal.

Na FB smo bili sicer prijatelji do sedaj deležni dnevnih krajših objav Matica, zdaj pa jih na svojem blogu razdeluje v globino in širino.

Nekatere zgodbe je treba povedati…ker jih v tej Sloveniji nihče noče, pravi Matic, katerega sem sicer že gostil tudi v tem intervjuju  in Matic jih pove.

S kritično besedo in brez dlake na jeziku razgalja dogodke in zgodbe iz naše družbe, tako posameznikov, kot sistema in posameznih delov le tega. Obenem lahko delujejo njegovi zapisi tudi motivacijsko za apatične, brezvoljne in samo stokajoče državljane, ki razen jezika ne premaknejo nič sebe v svoj in družbeni napredek.

Na sicer preglednem blogu, meni všečne enostavnosti dizajna, Matic seveda dopušča tudi komentiranje njegovih zapisov, ob čemer komenatorjem podaja v vednost “Upoštevajte pravila tolerantnega komuniciranja. Žalitve, verbalni napadi in sovražni govor bodo neusmiljeno izbrisani, skupaj s komentatorjem.”

Jaz sem se sicer, kot sem že uvodoma omenil, še najbolj “spotaknil” ob avdio podobo bloga, katero Matic izvaja in hrani v oddelku Radio Kozmos. Kar prisluhni. Še dobro, da se je pojavil Matic, ker sem začel malo zabušavati s svojim avdio blogom, pa bo treba zdaj, ko je konkurenca, spet delati.  🙂

Skratka, še en odličen (avdio) blog, kar se sicer vedno redkeje dogaja v slovenski blogosferi, je začel odločne korake.
S prebiranjem bloga Matica pa lahko začneš s klikom na to povezavo – Matic Munc.net

Matic, keep on rocking & rolling !

Don Marko M

Rock n roll (blog Don Marko M)

4 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Priporočam – blog Matic Munc

  1. Mucek,kar nehaj zabušavat na lovorikah in začni spet snemat,da te konkurenca ne povozi. 😉 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *