Nova zdravstvena reforma potrjena. Poslej bolnišnične storitve brezplačne

Po več mesečnih podajanjih kljuke ključavnice brez ključa, so left/rajt ultrasi na Institutu Umetna Gnojila iz Šubičeve le sprejeli dolgo pričakovano zdravstveno reformo. Obenem je Blond Mortajm objavila, da ni nobene potrebe po zdravstvenem ministru, saj nova reforma omogoča, da to delo lahko opravlja vsakdo, ki zmore stlačiti velik krogec v majhnega. Po zadnjih analizah imamo eno takšno osebo celo v naši državi….

Z novo zdravstveno reformo na Institutu Umetna Gnojila zagotavljajo 70% prihranek v zdravstvu primerjalno z leti poprej, ob tem, da bo državljanom ukinjeno v plačilo dodatno zavarovanje, povečala pa se bo kakovost storitev. Skratka več za manj in manj bo več.

Kot je na konferenci predstavila Blond Mortajm, takoj po vrnitvi iz šopinga na Siciliji, se bo zdravstvena reforma izvjala skozi najsodobnejši program imenovanim placebo.

Iz tega naziva se tako odpira prva placebo bolnišnica v Sloveniji, z nizom nadaljevanj. Tako bodo generacije placebo bolnišnic počasi zamenjale zastarele tradicionalne bolnišnice, ki so predrage za vdrževanje.

Zaradi sodobne specifike v novih placebo bolnišnicah, bo sedanje medicinsko osebje tradicionalnih bolnišnic prerazporejeno na delovna mesta informator od 1 do 3, medtem ko bo na oddelkih zaposleno novo medicinsko osebje iz Naše male klinike.

Vsak zdravnik bo imel čisto belo haljo, plastičen stetoskop in dosti različno obarvanih tabletk. V ničemer nismo varčevali, da bi jim omogočili najboljše delovne pogoje. Razen, kakopak, v gradnji prave bolnišnice v kateri bi delali profesionalci z moderno opremo“, je razložila Blond Mortajm.

Testni poskusi so že pokazali, da si polovica pacientov ob vstopu v bolnišnico domišlja, da jim je bolje in se vrnejo domov, medtem ko druga polovica nima dovolj močne domišljije in umrejo na kraju dogodka.

Obenem so testni poskusi pokazali tudi, da placebo učinek zmore delovati tudi do občudovanja vrednih 70%, kar po besedah Blond Mortajm že zagotavlja, da bodo placebo bolnišnice letno prihranile nekaj milijard €.

A že so svoj glas povzdignili placebo zdravniki, nezadovoljni z delovnimi pogoji, ki trdijo, da je izmišljen proračun bolnišnice zanje premajhen.

Za seboj imam nekaj doktorskih vlog. Izkušen sem. Vendar pa sem sedaj v položaju, v katerem sem igralec, ki igra zdravnika, ki igra računovodjo. Nemogoče je od mene pričakovati, da bom istočasno skrbel za paciente in denar“, je odločno razložil Zrnasti Jurij.

Ob tej izjavi je v besedo takoj vskočil nepremični zavoda za zdravstveno zavarovanje Velik Fakin :
To napakico v reformi bomo takoj odpravili, saj denar nima kaj iskati v žepih zdravnikov. To je moja dolžnost. Dodatno zdravstveno zavarovanje pa bomo ukinili, ker nimamo več kam spravljati denarja. Zastonj pa bodo tudi tablete, razen belih, ki niso primerne za placebo bolnišnico“.

Kot še navajajo na Institutu Umetna Gnojila iz Šubičeve nova zdravstvena reforma, poleg placebo bolnišnic, omogoča državljanom tudi brezplačno storitev “placebo to go”, za vse, ki odhajajo.

Don Marko M

Placebo (blog Don Marko M)

2 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Nova zdravstvena reforma potrjena. Poslej bolnišnične storitve brezplačne

  1. Mucek,za to super rešitev našega zdravstva si zaslužiš Nobela.Sem tako navdušena,da bi zdaj še placebo parlament. 😉 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *