900

Ekola, pa bereš tudi 900ti zapis bloga Don Marko M in zdaj je pa ostal le še korak do jurja, tiste prve zgodovinske prelomnice bloga. Ko sem se danes za sekundo in četrt spraševal, kako sploh sem prilezel do 900, mi je postalo že na sekundi jasno, da mi nič ni jasno. Pač malo direkt naprej, malo levo, malo desno, malo parkinga, malo brez gat in dosti tekoče vode izpod pipe je pripeljalo do tega zaokroženja….

V teh 900tih se mi je, med ostalim, dogajalo tudi, da me je povsem okužil virus Montevideo – Bog te video, z njim pa tudi “razbijam čaše” glasba filma izpod peresa in strun Magnifica, ki ga je, Magnifica namreč, za moj okus, postavila na sam tron slovenskih glasbenikov for gud, Balkana itak. Ma koji bre Holivud….

Pa pospešeno sem začel delovati kot zagrižen borec proti alkoholu, predvsem pivu. Podlegel sem pač oglaševalskim kampanjam stroke, da alkohol uničuje zdravje in se ga lotil, predvsem pivo, sistematsko uničevati v točno določenih intervalih in količinah, ob točno določenih dobrih, odličnih, nogometnih tekmah. In odličnih tekem ni zmanjkalo….Svetovno prvenstvo pa pred vrati….

Predvsem pa sem, spet in znova, vzljubil lepote matere Narave. Toliko dehtečih, dišečih, odpirajočih raznoraznih rožic vse naokoli, no, to lahko pelje samo v ljubezen. V globino ljubezni….

Skratka dogajalo se mi je, da sem spet in znova spoznaval, da je življenje lepo natanko tako in toliko, kot in kakor se lepo nanj gleda. Tebi pa, saj veš, res iskrena hvala da si, da si si vzel/a dragocene trenutke tvojega dragocenega časa za branje in komentiranje mojega bloga.

In še glasbena želja, zavrtena že 900x, za osvežitev dneva…..samo malo….

Don Marko M

900 (blog Don Marko M)

12 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “900

  1. Bravo in čestitke. Se veselim naslednjih 100 in nato naslednjih 1000 in spet naslednjih…

Leave a Reply

Your email address will not be published.