V restavraciji parlamenta najdeni nevarni paraziti

Medtem, ko naši parlamentarci, z Blond Mortajm na čelu, vlagajo enormne napore poskusov zlepljenj levo desnih sedežev v eno daljšo klop, je odjeknila novica, da je zdravstvena inšpekcija v restavraciji parlamenta odkrila več primerkov nevarnih parazitov vidnih s prostim očesom…..

Inšpekcija je ukrepala odločno in učinkovito, ter takoj zaprla kontaminirano območje.

Kot iz terena poroča Laki On, sicer izvenserijski dopisnik bloga Don Marko M, je zdravstvena inšpekcija glavnino legla tipskih parazitov odkrila sedečih za mizami v parlamentarni restavraciji, a obenem poudarja, da obstajajo resni sumi kontaminiranosti po celi zgradbi parlamenta.

Zadeva je celo dosti bolj grozljiva, saj zdravstvena inšpekcija na osnovi opravljenih laboratorijskih izvidov sklepa, da paraziti povsem nemoteno živijo v stavbi parlamenta že leta.

Največ smo jih našli v restavraciji, a našli smo jih tudi v posameznih sobah, na hodnikih in tudi v toaletnih prostorih. Nekaj primerkov smo našli celo na parkingu pred stavbo, kar že nakazuje, da so se začeli širiti.

V tolažbo zveni mogoče le, da jim po dosedanjih raziskavah ni po godu mestni promet, tako da se niso mogli pretirano razširiti“, je razložil Darko Meki Č in podal podroben opis te vrste parazitov, za lažje prepoznavanje državljanom :

Parlamentarni paraziti so dolgi od 160 do 200 centimetrov, govora pa je o organizmih katere je težko odstraniti iz organizma nosilca.

Delovanje te vrste parazita je možno delno odstraniti z državno zborskimi volitvami, a praktično težko obstaja možnost, da se v celoti odstranijo iz organizma nosilca.

Gostitelj se na koncu navadi njih prisotnosti, a delovanje teh parazitov vodi do postopnega slabljenja organizma in v kolikor se v posameznih obdobjih ne sanira z volitvami, lahko pripelje do katastrofalnih posledic.

Tik pred zaključkom redakcije pa je v uredništvo iz zdravstvene inšpekcije poklical Darko Meki Č in prosil za dopolnitev zapisa :
V mesecu julij bomo s kolegi na preko 3500 voliščih po državi izvajali temeljitejšo dezinfekcijo, dezinsekcijo in deratizacijo s ciljem uničevanja teh parazitov, zato od državljanov pričakujemo aktivno sodelovanje pri tem početju.

Don Marko M

Parazit_by_Myruso (blog Don Marko M)

2 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “V restavraciji parlamenta najdeni nevarni paraziti

  1. Tolaži me misel, da so tokrat viri inf. zanesljivi, podatki točni, analize pa verodostojne.
    Surov česen z soljo bo prvo zdravilo za zatiranje nadlege !
    Drugi ukrepi so tudi verjetni, ampak enako učinkoviti. Predlagam karanteno po zgledu prvega poizkusnega (testnega) bolnika.

  2. Jaz bi jih odstranjeval z (dovolj veliko) pinceto: čvrsto in previdno primeš za trup ter počasi vrtiš levo-desno. Če ostane glava notri, pa tudi nič hudega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *