Parlamentarne volitve 2014 : moj glas prejme – Piratska stranka !

So okoliščine, ki so predvidljive in se jih da napovedati. Kot recimo tokratne nedeljske predčasne parlamenatrne volitve. S polno gotovostjo lahko tako napovem, da bodo za stare, dokazano nesposobne, levo desne komunajzarske skorumpirano lopovske stranke in kandidate, tudi zapornike, ki so zmasakrirali našo državo v 23 letih, glasovali volilci istih karakternih lastnosti…..

….in jih poskušali obdržati še naprej v uničevalnem pohodu naše male podalpske, da bi si obdržali svoje privilegije, na škodo ostalih državljanov….

Na drugi strani pa bodo za nekatere nove stranke in kandidate, kot so Piratska stranka, SMC, ZL in Verjamem, glasovali ljudje razuma, treznosti, sposobnosti, skrbnosti do sodržavljana, države, bodočih rodov in/ali z močno željo po transparentni, pravični ureditvi naše male podalpske in vračilu državljanom državno pokradenega, da se ustvari okolju prijazno prihodnost.

Normalen človek se seveda ne bo spraševal ali naj izbere manjše zlo izmed zla, temveč bo izbral opcijo in način, ki bo zlo preganjal in pregnal do izkoreninjenja iz našega parlamenta. In parlamentarci zadnjih 23 let, še posebej sds komunajzarji, so ne le zlo, temveč vir skorumpirano lopovskega zla, dokazano nesposobni česarkoli pozitivnega, ustvarjalnega, za državljane koristnega in zdravega. Izkoreninimo te skorumpirane lopove in jim recimo odločno NE !

Naša Slovenija si pač zasluži natanko vse nasprotno od tistega, kar so ponujali v besedah in dejanjih skormpirani parazitski parlamenatrci zadnjih 23 let in naša dolžnost, odgovornost, je naši državi, sodržavljanom in zanamcem to tudi omogočiti in dati. Brez izgovorov, brez izjem.

Tokratni nabor novih neparlamenatrnih strank, s čimer seveda mislim zgolj na omenjene 4, je kakovosten, kot že dolgo ne in ravno tej 4 so jamstvo za nove, korenite spremembe v prave čase.

A ker lahko svoj glas oddam samo enemu, ga bom v nedeljo podaril – Piratski stranki !

Pirati so sicer resda mlajši mladinci, a hudičevo trezni v podstrešjih, dosti bolj kot lepo število starejših mladincev in upokojencev naše male podalpske. In ja, so dokaz, da na naših mladih res prihodnost stoji. In naša mladina mora imeti možnost najmanj soustvarjati v bistvu svojo prihodnost. Pirati to znajo, zmorejo in nesporno dokazujejo.

V svojem programu, ki mi je zelo blizu, jasno dokazujejo tudi, da niso prišli šminkirat, valjat gluposti in netiti ideološka sovraštva, kar je bila stalnica dosedanjih parlamentarcev, temveč so dekleta in fantje prišli – delat. Častno in pošteno. Iz naroda, za narod.

Predvsem pa so Pirati še čist, nepopisan list, še posebej iz naziva korupcije, katerim nihče, ampak prav nihče, nima kaj očitati za nazaj. Čisti vstopajo in verjamem, da so sposobni to čistost tudi ohraniti.

In ja – moj glas podpore bodo mladinke in mladinci Piratske stranke imeli vedno, dokler bodo takšni, kot so (bili do) sedaj. Naj zmaga, za spremembo, trezen glas razuma, namesto popačene ideologije.

Pirati izvolite – evolucija parlamenta je v vaših rokah !

Don Marko M

Volim za Pirate (blog Don Marko M)

2 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Parlamentarne volitve 2014 : moj glas prejme – Piratska stranka !

  1. Jim zares od srca privoščim parlament sam jaz bom verjetno kar Združeno levico volil ker se mi zdi gospodič Mesec prototip in koncept pravega poštenega in iskrenega politika v Sloveniji napram onim skorumpirancem.So pa Pirati tudi poštena izbira in upam da tudi če ne pridejo v parlament da ne odnehajo,saj bojo slej ko prej v nekaj letih v parlamentu kot tudi Združena levica.Sam se zna zgodit da bojo na koncu tudi Pirati murgeljski podtaknjenci če bojo kdaj na prvem mestu hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *