Šokantno – stroka ni odkrila sledov hrbtenice pri Pahorju, SDS, SD, ZAB, DESUS

Zaskrbljen/a za zdravstveno stanje naših parlamentarcev ? No, zdaj lahko spet zadihaš. Za potrebe ugotovitve zdravstvenega stanja naših parlamentarcev je namreč končno zaključena raziskava mednarodne ekipe strokovnjakov “Pliz dont”…..

Že dolgo nismo državljani bili v večjem pričakovanju, kot ravno z najetjem ekipe mednarodnih strokovnjakov “Pliz dont”, sestavljene iz ekspertov ortopedije, nevrologije in psihologije, katerih naloga je bila analizirati stanje naših parlamentarcev in podati tudi ustrezne rešitve.

Preglede potencialnih parlamentarnih kadrov, kakor tudi predsednika Pahorja, je ta strokovna ekipa sicer začela izvajati že mesec pred zadnjimi volitvami, a rezultatov javnosti vse do sedaj niso mogli predstaviti zaradi nepredvidenih okoliščin v času raziskav.

Naš namen je bil ojačati vretenca hrbtenice tem parlamentarnim kadrom in Pahorju, s poudarkom ojačitve nosača in okretača, kar je sicer zahteven poseg, a za nas rutinsko izvedljiv“, je uvodne rezultate raziskave začel predstavljati ortoped dr. Midle Nukleus in nadaljeval :

A zgodilo se nam je povsem nepredvidljivo, v sicer rutinski preiskavi, kakršnih smo opravili že na tisoče po svetu.

Pri članih SDS, SD, ZAB, DESUS, vključno s predsednikom nekaterih Slovencev Pahorjem, smo doživeli šokantno presenečenje. Pri članih omenjenih namreč, tudi po večkratnih ponovitvah raziskav, nismo našli – hrbtenice.

Uporabili smo sicer vsa svoja znanja, tudi Nobelovo nagrajena, med ostalim tudi najsodobnejše metode magnetne resonanca, a hrbtenic ni bilo nikjer v telesih. Niti najmanjše sledi o hrbtenici.

Zato smo se odločili omenjenim vstaviti povsem novo 3D printing hrbtenico iz neuklonljivih materialov. Žal tudi ta podvig ni uspel. Pri omenjenih se je namreč pojavilo alergično odbijanje, organizem hrbtenice ni sprejel oziroma jo je zavračal kot tujek. Nemočni smo.”

Strokovna ekipa “Pliz dont” je opravila tudi preiskave navratnega dela, rezultate česar je predstavil Nobelovec, nevrokirurg dr.prof. Krasis Opticus :

Šlo nam je kar obetavno, dokler nismo začeli preiskav potenciala medušesnega organa izvajati na članih SDS, SD, ZAB, DESUS, vključno s predsednikom nekaterih Slovencev Pahorjem.

Razočarani smo bili mi, razočarani ste lahko vi nad nami, mi smo za trenutek celo podvomili v svoje 30 letne izkušnje raziskovalnega dela na tem področju.

A to ne spremeni dejstev – možganov, kljub vsem naporom, pri omenjenih žal nismo našli, smo pa našli difuzno živčno tkivo. Gre za že kar nesramno osupljivo podobnost s prokarionti, za katere smo bili prepričani, da jih v razvitih, naprednih družbah ni najti. Vsaj ne v takšnem zajetnem številu na enem mestu.

Vsekakor ste državljani Slovenije lahko ponosni, da imate takšne unikatne evolucijske strankarsko predsedniške člane.”

Z rezultatom zadnjega dela raziskav, ki ločeno prispeva zaokroženi celoti, je zadnji do besede prišel še strokovnjak za psihološke procese pri človeku prof.prim.dr. Psyche Logos :

Človek bi moral vedeti, da le iz možganov prihajajo veselje, radost, smeh in razvedrilo, trpljenje, žalost, potrtost in žalovanje.

Ko je kolega Krasis Opticus opravil preiskave na članih SDS, SD, ZAB, DESUS, vključno s predsednikom nekaterih Slovencev Pahorjem, in objavil rezultate, mi je postalo jasno, da v nadaljevanju svojega dela raziskave dejansko ne morem izpeljati, ker ni niti minimalnih pogojev za to. Zato svojega dela tudi ne bom zaračunal.”

Strokovnjaki ekipe “Pliz dont” so na tiskovki sicer izrazili tudi delček navdušenja saj so, kot pravijo, kljub vsemu prišli od osupljivih rezultatov, za katere so mislili, da sploh ne obstajajo več.

Vesela novica za državljane male podalpske je zagotovo tudi zagotovilo strokovnjakov “Pliz dont”, da kljub vsem naporom pri tem projektu ne nameravajo izdati računa preostalim državljanom niti za cent, saj nameravajo rezultate raziskav na omenjenih predstavljati na svojih predavanjih po svetu.

So pa strokovnjaki “Pliz dont” v določenem delu raziskave javnosti odkrili nalezljivo široko amnezijo pri lepem številu državljanov, ki še posebej razpoznavno ponavljajoče izstopa v (pred) volilnem času. Razlog za zaskrbljenost ? Pliz dont…..

Don Marko M

Bakterija (blog Don Marko M)

2 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Šokantno – stroka ni odkrila sledov hrbtenice pri Pahorju, SDS, SD, ZAB, DESUS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *