Teroristična grožnja povzročila pobeg slovenskega parlamenta v tujino

Potem, ko je predsedniški ekstremist Borut D’barbi veličastno napovedal vojno Rusiji, mu je pogumno sledil še minister Dušan Marmor, ki je napovedal vojno še Grčiji. Evropa in svet se še nista nehala sekirati nad pogumom, odločnostjo in močjo slovenskih parlamentarcev in slovenske armade, ki so ju pripeljale do trebušnih krčev in solz….

Da nameravajo slovenski parlamentarci tokrat resno z grožnjami pričajo tudi vedno bolj glasne govorice, da se namerava slovenski parlament v celoti preseliti v uto, katero jim je odstopila Merklova na svojem vrtu, odkoder bodo vodili strateški napad na Rusijo in Grčijo.

Vse je že kazalo, da bodo slovenski parlamentarci končno osvobodili državljane izpod tujega jarma, da bodo lahko zaživeli v samostojni, neodvisni in bogati državi, ko je odjeknila novica, da je Slovenija ostala brez parlamenta….

Novico je sprožil medijem varnostnik Panika Ž, ki je danes v parlamentu nastopil smeno ob 11 uri. Čeprav mu je sodelavec ob primopredaji dolžnosti zatrdil, da, kot običajno, ni opazil nobenega gibanja po hodnikih, je Panika Ž postal sumnjičav, ker se ob 11.15 v restavraciji parlamenta niso zbrali člani SDS in SD na običajnem debatnem krožku društva “Šilce domačega izpod pulta”.

Zagnan je bil rdeči alarm. Posebne patološke enote so okupirale parlament, a kot običajno v rednih letnih servisih parlamenta, tudi tokrat niso našli nobenega življenja. Našle so le listek prilepljen na vrata Velike dvorane, katerega so predali posebnim enotam NPU.

Vodja NPU Darko Nič, ki ima zdaj že kultni status 1000ih preiskav brez cilja, je odredil intenzivno preiskavo in aktiviral forenzično ekipo, katera pa je po uri dela poročala le, da so odkrili množico odtisov stopal, ki so vodile do zasilnega izhoda in so povsem ustrezale podplatom parlamentarcev.

Pred Ničem se je pojavila še ena nerešljiva uganka, ko se je med prižiganjem cigareta zazrl v listič med svojimi prsti, katerega mu je v dokaz podarila patološka enota.

Začel je brati vsebino listka :
CERAR NAREDI RED VSE LOPOVE
IZ PARLAMENTA TAKOJ V ZAPOR JIM
POBERI PREMOŽENJE NARODU VRNI
NE PRODAJAJ KAR NI TVOJE
ČE NE SPIZDI

Niču je postalo vse jasno – slovenski parlament je doživel teroristični napad. Teroristi so ugrabili cel parlament. Moral je ukrepati preden bi mediji o tem obvestili javnost, katera bi se potem vsled te izgube ljubljenih parlamentarcev zavila v nepopisno žalost in napolnila trge s prižiganji sveč in rekami solza.

Naročil je izvedeniško mnenje prisotnega grafologa. Ta mu je po 5ih minutah postregel z rezultatom :
Ugotavljam, da naklon pisave pisca tega listka pooseblja osebnost notranjih konfliktov in skrajno nagnjenost želje po izbrisu parlamentarcev iz registra prebivalcev. Gre za izjemno redek primer takšnih nagnjenj med državljani.”

Novinarji, ki tega dne iz parlamenta še niso prejeli nobenega dopisa opevanj neverjetnih sposobnosti parlamentarcev, so se že zgrinjali pred vhodom z iskanjem novice. Niču ni preostalo drugega, kot jih povabiti na tiskovko v veliko dvorano, kjer je razložil :

Tragičen dan. Naši parlamenatrci so izginili. S polno zavestjo trdim, da so bili žrtve terorističnega napada. Naša demokracija je brutalno napadena. S teroristi se ne bomo pogajali. Storili bomo vse potrebno, da ljudstvu ljubi parlament vrnemo kjer mu je mesto.”

Vprašanja novinarjev so začela deževati, ko je na namiznih monitorjih začelo hreščati, kmalu zatem pa se je pojavila slika. Slika Cerarja, ki je preko skajpa nagovoril prisotne :

V redu smo. Komplet parlament, z Borut D’barbijem vred, se nahajamo na Maršalovih otokih. Za ta ukrep smo se odločili takoj potem, ko je ob 8ih zjutraj Tina Štrumfeta našla listek z grožnjo na vratih Velike dvorane.

Sklical sem krizni štab poslanskih skupin in po 5ih minutah smo si bili enotni, da je vsebina listka izjemno huda teroristična grožnja za vse nas. V strahu za življenja smo uporabili 13 poglavje interventnega priročnika Pamet v krizi in skozi zasilni izhod nemudoma zapustili stavbo.

Nadaljno evakuacijo do Maršalovih otokov je vodil kolega janša, ki ima največ izkušenj s skrivanji in izmikanji pred nevarnostmi oseb psihopatskih nagnjenj. Zaupamo našim organom reda in državljanom, da bodo storili vse potrebno v boju proti terorizmu, našli krivca in nam omogočili vrnitev. Tako nam Bog pomagal.

Novinarji so se razšli pisati najbolj odmevno svetovno novico, Darko Nič pa je aktiviral vse razpoložljive posebne protiteroristične enote za najobsežnejšo akcijo proti terorizmu od obstoja naše male podalpske.

In le nekaj ur kasneje je Nič spet stopil pred novinarje, vidno zadovoljen :
Sporočam, da smo v bojni akciji zajeli vse 4 teroriste, ki so grozili našim parlamentarcem. Ni bil 1, temveč 4je. Za to dejanje je zagrožena kazen 15 let samice.

Pred uro smo v lokalu na Trstenjakovi 8 prijeli teroriste, za katere sumimo, da so povzročili teroristično grožnjo na dokaznem listku. Na informativni pogovor smo tako pripeljali 19 letnega Tato Smrk, 24 letnega Bambija, 32 letnega Super Marja in 17 letnega Bucko Jona, ki je tudi vodja te skupine.

Omenjeni so se sicer vsi po vrsti sklicevali na alibi, da lokala na Trstenjakovi 8 niso, zaradi praznovanja fantovščine, zapustili že zadnje tri dni, kar nas ni prepričalo.

Imeli smo težko delo, saj sta tudi lastnik lokala in kelnerca trdila isto, kakor tudi 82 ostalih gostov, a smo strokovno ocenili, da vsi lažejo. Za video posnetke, ki so kazali sliko zadnjih 4ih dnevov v lokalu pa smo ocenili, da gre za amatersko fotomontažo in zato smo spisali plačilni nalog tudi lastniku, kelnerci, video kameram in vsem 82im pričam.

Četverico teroristov bremenimo za protizakonito dejanje teroristične pisne grožnje parlamentarcem skrajnežem, ki je vsebovala vse polno namigov, da morajo sami zapustiti državo. Tožilstvo je podalo urgenten postopek, sodišče pa jih je že prednostno obsodilo in teroristi se že nahajajo v samicah Puščave.

Zaradi tega dogodka smo, za varnost državljanov, že začeli z gosto poselitvijo videokamer po mestih in preventivnimi snemanji in prisluškovanji državljanom. Ocenjujem, da se zdaj parlamentarci lahko vrnejo iz Maršalovih otokov nazaj v varno državo, za katero se neprekinjeno in v ponos državljanom tako žrtvujejo.

Zaenkrat še ni znano, kdaj se obeta svečan povratek parlamentarcev iz Maršalovih otokov, da se lahko začneta vojaška napada slovenske silne armade na Rusijo in Grčijo.

Je pa znana izjava zdaj že zaprtega terorista Bucke Jona, ki je osumljen kot glavni pisec grožnje parlamentarcem – le ta namreč trdi, da teroristom ni lahko, saj čutijo nerazumen strah pred to skupino državljanov in zaradi tega strahu želijo odstraniti grožnjo, katero občutijo…..

Don Marko M

Leave a Reply

Your email address will not be published.