V 3eh dnevih že 1500 podpisov Slovenija proti resničnostnim šovom, pridružili se tudi mediji

Pičli 3je dnevi so bili potrebni, da smo zbrali prvih preko 1500 podpisov peticije Slovenija proti resničnostnim šovom. S tem pa se je naša namera komaj dobro začela in akcijo seveda nadaljujemo najmanj do prvega zastavljenega cilja…

Podporo peticiji je izrazil tudi prvi večji medij Primorske Regional obala.si , ki je v svojem zapisu KIČ IN PONEUMLJANJE: S peticijo proti resničnostnim šovom povabil svoje bralce k podpisu peticije.

V nadaljevanju se bodo akciji proti resničnostnim šovom zagotovo postopoma priključili še ostali slovenski mediji, torej vsak medij, ki da kaj nase bo svojemu občinstvu predstavil potek te peticije.

Povezava do peticije, s tem pa tudi možnost podpisovanja ter deljenja le te naprej med svoje prijatelje ter znance, je s klikom dosegljiva na koncu besedila tega zapisa ali pa neposredno na stran peticije na tej povezavi.

Se beremo pri naslednji objavi rezultata peticije.

Don Marko M

3 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “V 3eh dnevih že 1500 podpisov Slovenija proti resničnostnim šovom, pridružili se tudi mediji

  1. hudimana .. kdo bi si mislil, da gre s tako lahkoto. No, dobro da sem ubogal tebe in enega frenda, če ne bi jaz izpadel butl.

    DEJMO NAAAAŠIIIII!!!

    🙂 🙂 🙂

  2. Krasno.
    Tako akcijo bi si želel še za očiščenje oglasnih tabel, vsaj v neurbanem prostoru. Slovenija postaja en sam billboard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *