Video rtv-slo soočenja zagovornikov “za” in “proti” nominiran za Oscarja za življensko delo Slovenije

Kot je znano, je včeraj v studiu TV Slovenija potekalo soočenje zagovornikov in nasprotnikov referenduma, ki bo 20. decembra. Avtor tega bloga si soočenja nisem ogledal, ker je naša ulica doživela izpad elektrike za skoraj dve uri in ga tako ne morem komentirati…..

Sem si pa kakopak danes pregledal medije in bloge, ter presenečeno ugotovil, da je ogled tega tv soočenja potolkel rekorde gledanosti tudi komercialnih tv s sorodnimi tematikami resničnostnega šova.

Še več – video “Best of: Soočenje referendum o zakonski zvezi” je v le nekaj urah po oddaji, tudi v verziji z angleškimi, nemškimi, francoskimi, italijanskimi, španskimi in srbo-hrvaškimi podnapisi, začel tolči rekordne gledanosti na spletu.

Očitno je bil zanimiv tudi določenim avtoritetam izven meja naše male podalpske, ki so se pridružile komentiranjem navadnih smrtnikov. Izbral sem nekaj najbolj znanih osebnosti, ki so komentirale vsebino spodaj priloženega videa soočenja.

Jerry Springer, avtor in kultni voditelj svetovno znanega tv talk šova :
Pa to je vrh. Čestitam igralcem v videu, tisti v mojih oddajah so zanje pravi amaterji. Želim si narediti takšno oddajo s temi igralci. Honorar ni problem, burgerji takisto. Pozdrav v meni ljubo Slovenijo“.

John Cleese, eden avtorjev in igralcev kultne vsečasne serije Monty Python :
D best. Naš leteči cirkus je pravi amaterski izdelek proti temu, življenje Briana pa bleda kopija Forrest Gumpa. Naslednjič me prosim povabite v takšno oddajo. Čestitam za izdelek“.

Dr. Nele Karajlić, frontmen kultne serije Balkana Top lista nadrealista :
Nimam pojma, kdo je rekel, da Slovenci nimajo smisla za humor. Ma to je topšit stvar.Ludnica. Ma zboooogoom…..

Steven Spielberg, kultni režiser, producent in scenarist, zaslovel z rimejkom znanstveno fantastičnega dela “ET” :
Navdušen sem. Ravno sem se mučil s scenarijem novega dela “ET za vse čase”. Zdaj mi je vse jasno. Želim posneti celovečerni film po scenariju tega videa, s temi igralci. Zagotavljam svetovno uspešnico“.

Akademija znanosti in umetnosti gibljivih slik, podeljevalci kipca OSCAR :
Po večkratnem in podrobnem ogledu videa smo se člani akademije soglasno odločili, da bomo igralcem v videu podelili OSCAR za življensko delo nadrealizma 2016/17/18/19 in 2020, Sloveniji pa OSCARja za življensko delo za posebne efekte“.

Avtor tega bloga se bom tokrat komentarja vsebine videa vzdržal, ker so mi referendumski vodilni kadri kampanje “proti”, torej “za otroke ne gre” že zabičali, da sem jim s svojimi dosedanjimi izjavami inkvizicijsko zminiral, zbombardiral in storpediral referendumsko kampanjo, ter tako uničil njih 2000 letne sanje napredka, zato se jim oddolžujem z brezplačno reklamo objave videa tega soočenja.

Klikni na modro obarvano za ogled videa – “Best of: Soočenje referendum o zakonski zvezi”

Don Marko M

OSCAR (blog Don Marko M)

 

4 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Video rtv-slo soočenja zagovornikov “za” in “proti” nominiran za Oscarja za življensko delo Slovenije

  1. sem začela verjet, da včerajšnji električni mrk ni bil naključen, da je eden gor rekel” ne, vam pa tega sranja ni treba gledat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *