Za soboto napovedan shod pred hišo Milana Kučana – odpovedan !

Za soboto napovedan shod članov SDS pred hišo Milana Kučana je – praktično odpovedan ! Razlog odpovedi ni spreobračanja pozornosti od rezultatov preiskav NPu zoper njih člana Širclja, niti v napovedi sončnega vremena, še manj v zavozlanih vezalkah hišnih copatov organizatorjev shoda…..

Razlog odpovedi je dosti bolj enostaven – v knjigarnah je zmanjkalo knjig Milan Kučan, prvi predsednik, ki je bila določena kot obvezen pripomoček sodelovanja v tem shodu., ponatis le te pa še ni napovedan.

Pred dnevom so na fejsbuku člani ZSD – zveza slovenskih domoljubov objavili poziv :

V SOBOTO 19.12.2015 NAJAVLJAMO PROTESTNI SHOD PROTI KORUPCIJI V SLOVENIJI IN PROTI MIGRANTOM. ZBEREMO SE OB 12.00 V MURGLAH 23 PRED HIŠO NEKDANJEGA PREDSEDNIKA RS MILANA KUČANA

Kot pogoj sodelovanja v tem shodu in izkazovanje časti prvemu predsedniku Milanu Kučanu kar na njegovem domačem naslovu, so organizatorji navedli “pridite s njegovo knjigo v roki in šibicami”.

A nastala je cela panika, čeprav je organizator pričakoval na shodu 32.123 sodelujočih. Knjiga Milan Kučan, prvi predsednik, izdana v 1000 izvodih, po ceni 49,90 € je bila namreč razprodana v pičlem tednu, zadnja natanko dan pred javnim pozivom na shod.

Brez te knjige, v katere bi, po pričakovanju organizatorjev, Kučan osebno spisal posvetila in avtograme, je shod postal naenkrat neizvedljiv.

Organizator sicer še ni obupal od namere izvedbe shoda, zato apelira na celotno slovensko javnost :

Nujno potrebujemo 32.123 izvodov te knjige za naše zveste člane, da lahko sodelujejo na shodu. Ponatis knjige je napovedan šele čez kakšen teden, mi rabimo to že danes.

Zato pozivamo sodržavljane, ki so Kučanovo knjigo že kupili, da nam, za božjo voljo, le to urgentno prodajo. Za vsak izvod te knjige smo pripravljeni odšteti 999 € gotovinsko ali v zameno za 99 delnic nova24tv.

Tako bomo lahko rešili ta shod z vsaj 1000 udeleženci, če ne, bo žal odpovedan. Vsi člani si želimo biti na tem shodu in tako dobiti avtogram našega prvega predsednika Kučana v njegovo knjigo. Mi Milana obožujemo. Mi vemo, se zavedamo – brez Milana ni Janeza, brez Janeza ni SDS !

Don Marko M

Kučan janša učenec 1(blog Don Marko M)

1 pred teboj je povedal za zapis “Za soboto napovedan shod pred hišo Milana Kučana – odpovedan !

  1. hhhehee 🙂 ja, svetovno znane Murgle so krive za slabo prebavo SDS-ovcev, če je kdo zaprt ali ima drisko…. ne najdejo drugih rešitev 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.