25 let kasneje – Slovenija zasuta s slovenofobijo

V okviru 25 obletnice praznovanja samostojnosti in enotnosti, so raziskovalci Instituta Umetna Gnojila (IUG) na Šubičevi 4 objavili raziskave javnega mnenja zadovoljstva državljanov, po opravljenem v 25ih letih…..

Kot poudarja vodja raziskave IUG Miro Žiletka gre za, do sedaj, najbolj obsežno javno raziskavo v naši mali podalpski, s katero so, v pičlih 24 urah, skenersko anketirali 2.000.001 državljanov, rezultati pa….

Rezultati pa so nepričakovani, kot pravi Žiletka. Raziskava je namreč prikazala, da vedno več ljudi, že v mejah epidemije, sovraži vse, kar je slovenskega. Poglobljena analiza je pokazala tudi, da je to sovraštvo patološkega izvora in se širi z dotikom.

Kot poudarjajo raziskave IUG, se epidemija antislovenstva širi po državi hitreje, kot janševo čivkanje, edina trenutno znana možna oblika zaščite pred to epidemijo pa je povečanje vnosov odmerjenih količin slovenstva.

Kot je na tiskovni konferenci pojasnil Miro Žiletka, vodja raziskave, so za širjenje sovraštva proti Sloveniji in vsega slovenstvu svetega, generalni krivci proslovenski mediji, jugoelementi, udbaši in domači izdajalci.

Slovenofobija je obsesivna motnja, prepoznavna v konstantnem preklinjanju in žaljenju vsega, kar je slovenskega.

Tako imamo recimo primere v medijih, kjer novinarji, blogerji, komentatorji, ostro in brezobzirno napadajo slovenske politike, slovenske menedžerje, slovenske kriminalce, slovenske mafijaše, slovenske tajkune, slovenske lene skorumpirane javne uslužbence, slovenske davke, torej napadajo vse, kar je slovenskega. To je očitna motnja“, pojasnjuje Žiletka.

Raziskava je tako prinesla nesporno ugotovitev, da so ravno mediji in medčloveška komunikacija glavni indikatorji in pobudniki slovenofobije, razvoj tehnologije in socialnih omrežij pa sta le še pripomogla k virusni širitivi te bolezni.

Očitno je, da vse več državljanov sovraži slovenski šovinizem, zločine in rehabilitacije le teh. Obenem se masovno sovraži dajanje denarja slovenski RKC. Ljudje sovražijo celo slovenske knjige v ognju, fejkane slovenske osamosvojitelje in sovražijo celo slovensko nogometno reprezentanco.

Edino možno pojasnilo tega sovraštva je, da je večina prebivalstva urbanih jugoslovanov in ruralnih petokolonašev, ki sovražijo slovensko“, v pojasnilo dodaja janez janša, v raziskavi vodja sektorja ptičjega izmeta.

Kljub navidez kritični situaciji, ki je kulminirala ravno v 25 obletnici, pa strokovnjaki IUG dodajajo pojasnilo različnih metod, s katerimi bi se preprečilo nadaljno širjenje slovenofobije.

Tako iz IUG predlagajo, da se, v imenu preventive, državljani ne priklapljajo na svetovni splet, ne prižigajo televizije in radia, ne kupujejo časopisov in po možnosti sploh ne zapuščajo svojega doma, če pa je zapuščanje doma res neizbežno, potem se naj to naredi s čepki v ušesih, nosu in prevezom preko enega očesa.

Kot ponavadi so seveda svojo metodo blaženja do ozdravljenja sovražnosti do slovenskega, dodali tudi iz gibanja slovenske duhovne nadgradnje, v imenu katerih je spregovoril duhovni guru Ivan Štuhec :

V kolikor ste kakorkoli okuženi s slovenofobijo, potem si okoli vratu obesite dva obeska, po možnosti enega iz Rima in drugega iz Brezja, nakar se ogrnite s slovensko zastavo in 5 minut na glas ponavljajte “Jaz ljubim Slovenijo”. Takoj zatem spijte šilce šnopsa iz Rovt in prekolnite boga. Ta postopek ponavljajte dobro uro, vsak dan in moralo bi vam biti lažje.”

Žiletka iz IUG je tiskovno konferenco zaključil z napovedjo, da bodo, vsled predstavljenih receptov za zmanjšanje slovenofobije, raziskavo ponovili naslednje leto ob tem času.

Don Marko M

Slovenofobija (blog Don Marko M)

3 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “25 let kasneje – Slovenija zasuta s slovenofobijo

  1. Prekrasna čestitka JJ, potrdilo o neprištevnosti bi še moral dodati temu fantastičnemu twitu 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *