Frida – prva izganjalka hudiča in virusov iz računalnikov

Frida, brez dvoma prva ženska tega bloga, prava ženska v ženski, katero brezpogojno obožujem že odkar je bila v moškem in kateri bi naredil vse, kar nobenemu moškemu, je spet poskrbela za senzacijo in posledično objavo na tem blogu….

Frida ne jamra, Frida išče rešitve in tako je iz nezaposlenosti stopila na poslovno pot, ter postala prva, in trenutno edina – profesionalna izganjalka hudiča in virusov iz računalnikov. Pa ne le v naši mali podalpski….

Hudiča izganja iz računalnikov vseh vrst, oblik in velikosti, tudi “pametnih telefonov”, specializirana pa je za egzorcizem virusov iz računalnikov, s katerimi bije neverjetne bitke.

Biznis je biznis“, zavrača Frida vse očitke, da bi zaradi tega posla prestopila iz svoje ateistične drže v kakšno versko organizacijo ali celo med čarovnice, začutila je le potrebo, da dosedanja volonterska svetovanja iz področij ljubezenskih problemov, depresij in drugih sorodnih, nadgradi v profesionalno paketno verzijo, s poudarkom izganjanja hudiča oz. egzorcizmom virusov iz računalnikov.

Od 1 ure, pa tudi do 4 ure, odvisno od moči upiranja virusa“, uvodoma pojasni potreben čas seanse prva izganjalka hudiča in virusov iz računalnikov, za kar uporablja širok nabor svojih znanj in tehnik, kot so postavljanje kamnov okoli računalnika, čiščenje prostora okoli računalnika s prižiganjem žajblja, predvsem pa odstranjuje temne energije virusov v računalnikih s pomočjo moči svojega uma.

Frida rade volje opiše tudi celoten postopek izganjanja hudiča in virusov iz računalnika :

Ko vstopim v prostor z računalnikom, vstopim sveža, kot prazna plošča in lahko vse začutim, kar dogaja računalniku. Dobesedno začutim virus v svojem telesu. Kjer energija teče nemoteno občutim gladkost, potem pa začutim, ko se pojavi kakšna ovira. Tja se je vrinil virus. Potem padem v trans.

Potem si pred računalnikom izborim premoč s svojo energijo. Ko se virusi v njem premočno upirajo, začnem postavljati nanj kamne, fluroid najprej.

Nekateri ljudje si sicer zaželijo na računalniku ametist, ki pa name ne deluje, ampak jaz sem jasnovidna. Najpogosteje računalnik pred virusi zaščitim z ahatom, katerega postavim na štiri vogale, včasih uporabim magične sile, včasih pa nekam na računalnik zalepim bajalico.

Sledi obred izganjanja. Praviloma najprej uporabljam črno skledo z magnetom in vodo, da izvlečem virus. Potem v ohišje računalnika vtrem žajbelj, da izženem negativnost v skledo, katero zlijem v wc školjko in potegnem vodo. Potem izvedem še obred zaščite s kamni“.

Kot dodaja Frida virusi potem izginejo takoj, vsaj običajno je tako, a obenem opozarja, da so računalniki ogromen izvor elektromagnetne energije, kot informacije, in da so virusi demoni, kot ščurki v kuhinji, ki samo jejo in se držijo na strani, demoni pa delajo za nekoga, ki vam želi škoditi in tej so najbolj problematični od vseh.

Dela ji ne primankuje pravi, najpogosteje pri strankah iz računalnikov izganja hudiča in viruse, ki pripotujejo iz Trstenjakove 8 in Ciril-Metodovega trga 4, moti jo le birokratsko oviranje države pri izvajanju dela.

Dejavnost sem želela registrirati in kot s.p. plačevati davke, ampak ne gre, ker nacionalni register te dejavnosti nima zavedene. Tako uradno delam na črno in ne. Ne stokam, ne jamram, delam….

Trenutno potekajo dogovori z organi iz Šubičeve 4, ki so me povabili, da izženem hudiča in viruse iz vseh računalnikov, s katerimi operirajo. Dela je toliko, da bi res rada zaposlila vsaj 10 ljudi, a ne najdem nikogar s tem znanjem in izkušnjami“, je zaključila z opisovanjem svoje nove življenske poti Frida.

In ne dvomim, da bomo o njenih kreativnih pristopih in poslovnih idejah še slišali in govorili….

Don Marko M

Frida izganjalka 1(blog Don Marko M)

2 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Frida – prva izganjalka hudiča in virusov iz računalnikov

Leave a Reply

Your email address will not be published.