Janša J na twittu – “Ne le Evgenija C im Mojca PŠ, cela javna hiša je prostitutka. Slovenija tudi”

Janša J, sicer edini državljan naše male podalpske, ki zna, celo na pamet, celotno besedilo “Na Golici”, kot pravi ne razume, čemu tako buren odziv javnosti na še eno novo resnico, katero je čivknil na twitterju…..

Osvežimo. Dober dan nazaj je janša j. svojim že običajnim bisernatim čivkom, dodal še – “Na neki FB strani javne hiše ponujajo poceni usluge odsluženih prostitutk Evgenije C im Mojce PŠ. Eno za 30€, drugo za 35€.#ZvodnikMilan.”

Spet je nastal vsesplošen kraval, ko spet nikogar ni zanimala resnica, še manj, da so medtem parlamentarci sprejemali nove davke, pač pa le, da je janša j. spet skvasil eno neumnost več, kar je sicer tudi resnica, čemur pa pisec twitta oporeka :

“Ne vem kaj se vznemirjajo. Ne le Evgenija C in Mojca PŠ, cela javna hiša je polna prostitutk. Nepotističnih prostitutk. Tako kot POP in Združenje novinarjev in publicistov. Vsi tej imajo zaposlenih 90% nepotističnih prostitutk. Le Nova24tv jih ima 100%”.

SDS objavil cenik svojih prostitutk – Branko G že za 9€

Janša j. obenem ne le da ni zanikal, da v njegovi SDS ni prostitutk, pač pa je potrdil ravno nasprotno rekoč, da premorejo tako odslužene, kot sveže, a oboje še vedno v pogonu, razlika pa je le v ceni, ob čemer so odslužene cenovno dražje, saj praviloma dajejoj vse od sebe misleč vsakič, da jim je to zadnjič.

“Tudi 70% zaposlenih v JS je prostitutk. To vemo, ker smo jih vsi nekdanji člani komunistične partije, ki imamo že 25 let svoje stranke, tja zaposlili. V JU je odstotek malo višji, saj je tam 80% prostitutk. Zaposleni na enak način.

Največ prostitutk pa imajo štrukljev, semoličev, kuštrinov, petrovičev policijski in sindikat novinarjev. Zato je cena pri njih najnižja in se začne pri 5€, pa tja do 7€. Mi smo jih zaposlili, vi jih plačujete.

S tem tudi zavračam vsa namigovanja na nepotizem pri zaposlovanjih, saj je že dokazano, da je ravno v prostituciji najmanj nepotizma. Naše najboljše prostituke smo tako zaposlili tudi v evropskem parlamentu, v našem parlamentu pa imamo trenutno itak 90 prostitutk, najcenejši so Alenka B, Jani M in Bojan D, vsi po 1,20€.

V naši SDS smo, za razliko od SMC, ZL, NSi, SD, DeSUS, pri katerih prostitutkah se cena giblje med 2 – 3,80€, dosti bolj zasluženo stabilni, čeprav še vedno ugodni, saj recimo za Branka G odštejete pičlih 9€, Milana Z 11€, Evo I 13€, vsi ostali po 17€, sam pa itak nimam fiksne cene.

V SDS smo zato mnenja, da je tudi Slovenija prostitutka in zato moramo na izredni seji DZ, pod nujno, v Sloveniji prostitucijo povsem legalizirati, da sprostimo ponudbo in cene na trgu, ker to, kar se je dogajalo do zdaj, da se je plačevala nekvalitetna več kot kvalitetna prostitucija ni ravno odraz zrele, sposobne družbe”, je svoj zagovor zaključil janša j..

Klub Češplja – “To niso prostitutke, to so cenene cipe”

Kljub prepričljivi argumentacijij janše j. v zahtevi po legalizaciji prostitucije, pa so se spet našli nekateri, ki se s tem ne strinjajo. Med njimi tudi članice kluba Češplja, v imenu katerih je spregovorila Vesna V :

“To kar se dogaja je že harmagedon, v Sloveniji se hoče izpriditi še prostitucijo z njenimi vrednotami. Kakšni € neki, kakšne cenovne lestvice, kakšna legalizacija. Prava Slovenka/Slovenec se bo prostituiral/a zastonj, po tem smo znani po celi Evropi že 10letja. V našem klubu se te tradicije zvesto oklepamo in če bo hotel parlament uzakoniti to legalizacijo, že zdaj napovedujemo referendum”.

Še večje nezadovoljstvo nad predlogom janše j. po legalizaciji prostitucije pa so pokazali v Združenju zvodnikov Slovenije, ko predsednik združenja Miro C, med metanjem posameznih delov kristala kolekcije Rogaška Futura, sploh ni več kazal namere po brzdanju besa :

“Kaj so to za ena jajca. Kakšna legalizacija, jebemti. Kakšna liberalizacija cen. Kaj se je temu janši j. čisto odfuzlalo. To nas vodi v propad. Dobro vemo, da je v Sloveniji že itak splošna proti podjetniška klima, ampak da se hoče zlegalizirati to najstarejšo obrt je pa že grozljivo.

Kaj pa naši redni prispevki, policiji, državnemu tožilstvu, sodnikom in medijem, včasih v € včasih v dekletih ali fantih, kateri niso nikoli zamujali vsa leta. A tega nihče več ne ceni ? In zdaj še ta janševo famozno sklicevanje na lastno vest. Zahtevamo od države, da nas zaščiti, da se prepove sklicevanje na lastno vest v dejavnosti prostitucije, ter legalizacijo le te in v tem bomo vztrajali”, je zaključil Miro C.

Janša j. je že napovedal, da se bo na te očitke odzval v naslednjem twittu.

Don Marko M

Janez Jansa prostitucija twitt (blog Don Marko M)

7 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Janša J na twittu – “Ne le Evgenija C im Mojca PŠ, cela javna hiša je prostitutka. Slovenija tudi”

  1. @DonMarkoM he, he, si pa shizofrenika in poslovanje stranke #domojebov popolnoma razgalil… Bravo!

  2. Psihopatija je resna in neozdravljiva duševna motnja. Bi bil zanimiv blog o tej “bolezni”.

  3. Kaj pa pedofilska prostitucija in nje organizacija ki se štuli v politiko,pobira državni denar in prispevke strank,ne plačuje davkov,moralizira koga treba imeti rad,koga voliti,upravlja z življenji naših otrok in tudi nas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *