Razkrito, zakaj ženska nima kaj obleči

Po letih druženj z ženskim svetom sem, mislim vsaj, razvozlal postopek enega od treh temeljnih vprašanj ženskega obstoja, ki sliši na – “nimam kaj obleči”…..

Številni moški, celo znanstveniki, so se globinsko posvečali tej ženski problematiki in večinoma so sicer res uspeli razvozlati posledice ženskega “nimam kaj obleči”…..ne pa tudi vzrokov…..

Vzroke ženske ponarodele “nimam kaj obleči” vam tako, po seštevku vseh izkušenj z ženskami, razkrivam vaš bloger na osnovi posebej razvite formule vertikalnega prepletanja s horizontalnim bitom…….

Po mojem seštetju je namreč, tako kot za vse na tem svetu, vsa umetnost v – enostavnosti…..enostavni enostavnosti…..enostavnosti postopka, ki pripelje do konstantno ponavljajočega odgovora globalne ženske trditve…..

Alora, tako to gre……ženska kupi čevlje in ugotovi, da nima krile oz. hlač…..potem kupi krilo oz. hlače in ugotovi, da nima bluze…..potem kupi bluzo in ugotovi, da nima jakne…..

Potem kupi jakno in ugotovi, da nima torbice…..potem kupi torbico in ugotovi, da ni skladna s čevlji…..in potem seveda nima kaj obleči…..

Don Marko M

Ženska revolucija (blog Don Marko M)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *