No, pa odpedalirajmo 7. DrMagnum kolesarski maraton 28.maja

Odštevamo dneve do že 7.Drmagnum kolesarskega maratona, ki bo odpedaliral v soboto 28.maja 2016, od Ljubljane do Izole. Vabljen/a na ta malo daljši kolesarski izlet, do 21.maja se lahko prijaviš na tem naslovu FB strani, v nadaljevanju pa še zadnja navodila alfe in omege maratona Dušana…..

“Do sobote 21.maja 2016 imate čas vsi povabljeni, ki do sedaj niste potrdili svoje udeležbe na letošnjem maratonu, da jo potrdite. Vsi do tega datuma prijavljeni udeleženci boste ob startu maratona prejeli izžrebano startno številko in preostale napotke za pot.

Zavedati se morate, da se bomo na pot podali na lastno odgovornost in upoštevali cestno prometne predpise.. Paziti bomo morali nase in na vse udeležence maratona. V skupini bo prepovedano vsako nepremišljeno prehitevanje. Vozili bomo s hitrostjo najpočasnejšega v skupini .

Postanka sta predvidena dva. Lani smo se prvič ustavili v Postojni in na koncu pred ciljem obiskali še Koper. Upam, da nam bo vreme naklonjeno in da bomo zmogli s svojo pozitivno energijo obdržati dobro voljo do konca maratona.
V Izoli bo slavnostna podelitev priznanj.

Startnine ni. Prevoz udeležencev in koles domov ni zagotovljen.

Na spodnji povezavi je mesto našega starta, trasa poti in ostali potrebni podatki iz lanskega maratona, ki se je zgodil 30.maja 2015 od 6.00 ure dalje in letos sta start proge in potek kot lanska….

http://connect.garmin.com/activity/520561587

Če ti ne uspe se nam pridružiti na startu v Ljubljani, potem se nam lahko priključiš kjerkoli po poti od starta do cilja.
Preostali udeleženci, ki se nam boste pridružili ob naši poti pa si lahko natisnete na objavljeno predlogo številko kar sami”…..

Na juriš in s skupnimi kapljicami potu do zmage ! 😉

Don Marko M

DRMAGNUM MARATON 2016

3 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “No, pa odpedalirajmo 7. DrMagnum kolesarski maraton 28.maja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *