Slovenska RKC zahteva v Ustavo : “Slovenkam prepovedati izvajanje splava med nosečnostjo !”

V Sloveniji se vsako leto zgodi 5 krat več splavov, kot novorojenih otrok, in zato so se odzvali tudi slovenski katoliki ter, pod okriljem svoje RKC, začeli izvajati javne akcije za prepoved splava za vse noseče ženske naše male podalpske…..

A sreče v tej domoljubni akciji slovenski katoliki že uvodoma niso bili deležni, kakor tudi ne njih Gibanje za otroke in družine pod taktirko Aleša Primca.

13 zagovornic in 2 zagovornika 55.člena ustave RS, članov LGBT, je namreč zaradi teh medijskih akcij proti splavu vložila kazensko ovadbo zoper Tineta Belino, avtorja zapisa “Seznam članov abortivnega lobija, ki nasprotuje pravici do življenja nerojenih punčk in fantkov!” na 24kur.si, Zavod za družino in kulturo življenja, ter Tadeja Strehovca, vodjo zavoda in generalnega tajnika Slovenske škofovske konference.

Kot pravijo v slovenski RKC, gibanje Primca in ostali katoliki pa pritrjujejo, pa jih ta ovadba ne bo odvrnila od nadaljnih aktivnosti v tem splavnem boju. Komentar na ovadbo je v prostorih 24kur.si podal tudi ovadeni Tadej Strehovec :

Mene ta kazenska ovadba sploh ne gane. Na naši spletni strani 24kur.si so vsi članki podpisani s psevdonimi. Enkrat je to Tine Belina, drugič Tinka Črnina. Ker če bi rekel, da sam pišem te članke, mi itak nihče ne bi verjel, nenazadnje me kaj takega na teološki fakulteti sploh niso učili.

Sploh pa sem že navajen teh radikalnih levičark in liberalk, da me napadajo povsod in vedno, kot bi jim bil jaz kriv, da se neodgovorno in brez zaščite, tudi med delovnim časom, rekreacijo ali šopingom, gonijo po parkih, njivah, zadnjih sedežih avtov, wc-jih in podobno…..”

Na tej točki je v besedo nadgradnje Strehovcu segel Aleš Primc :

Ja, in potem ko bi pa morale možem povedati, da jim je Jezus spočel otroka, pa tečejo splaviti otroka. In to brezplačno, na državne stroške, torej naše, kar se nabere za skoraj 50 milijonov letno. Se pravi one se grešijo, mi plačujemo njih grehe, e pa ne gre to več tako.

Mi v Gibanju za otroke in družine seveda odločno nasprotujemo tem prešuštvom in prešuštnicam, ki jo prevečkrat poceni odnesejo, medtem ko zaplojeni nedolžni otroci nastradajo. Zato odločno zagovarjamo prepoved splava za tovrstne prešuštnice in celo elitne feministke nas v tej akciji podpirajo. In mi smo komaj začeli s temi akcijami, vztrajali bomo, dokler prepoved ženskega splava ne vpišemo v Ustavo.….”

Metka Zevnik ima božji dar – lahko komunicira z zarodki

Da so se v Gibanju za otroke in družine, ter slovenski RKC, res dobro pripravili na akcijo proti ženskemu splavu in to na dolge proge, so dokazali tudi s predstavitvijo svoje osrednje zvezde te akcije Metko Zevnik – šepetalko zarodkom.

Kot pravi Zevnikova, je že od malih nog gojila interes do duhovnega in transcendentalnosti, svoje življensko poslanstvo pa je odkrila že v zgodnji puberteti.

Takrat jo je v temi noči noči, v rem spanju, nagovoril stric, ki je umrl pred 2016 leti in ji razložil, da so zarodki živa bitja in žalostni vsakič, ko kdo omeni besedo “splav”, da je Bog ustvaril Adama in Evo, ne pa Adama in Janeza, pa da bo vsakdo, ki se s tem ne strinja, gorel v peklu.

Ko se je Zevnikova nato prebudila, se je hipoma zavedala, da je to njeno poslanstvo in da mora nadaljevati misijo reševanja sveta pred peklenskim ognjem, četudi svetu to ne bi bilo povšeči. Od takrat ji zarodki šepetajo, kako se počutijo, ona pa jim šepetanje vrača :

Razlagajo mi, da so živi, da je zakon skupnost moškega in ženske, ter da jih način življenja naše družbe dela zelo žalostne. Prisluhnite, psssttt, slišite..…”, je, s prislonjenim kazalcem na ustnicah zaključila svojo predstavitev Zevnikova.

Tudi nune se odpovedujejo splavu, Božji otroci pa bodo kamenjali ženske pred ginekološkimi klinikami v mestih po državi

Kot naznanjajo organizatorji kampanje “Proti splavu”, bodo svoje vztrajanje podkrepili s prikazovanji dejanj v svojih vrstah. Tako se je vrh slovenske RKC že odločil, da se v bodoče odpoveduje prodaji kontracepcijskih tabletk, a glavnino morale bodo prikazali njih zaposleni in najbolj zvesti verniki na terenu.

Tako se bodo katoliške nune v imenu odrekanja, in odrekanje je temelj katoliške skupnosti, poslej odrekale splavu v času nosečnosti, kar so nasprotniki te akcije že komentirali kot farso, saj je bilo po njihovem dejansko nune sram hoditi na splave v ljubljansko ginekološko kliniko, ker so jih pred vhodom zaradi tega redno pričakovali in obsojali predstavniki Evangeličanske Cerkve.

Obenem organizatorji terenskih predstavitev Gibanja za otroke in družine trdijo, v izogib nesporazumom, da se splavu odrekajo zgolj noseče nune, medtem ko se nune, ki še niso noseče, splavu ne odrekajo.

Zelo dejavna na terenu pa bo tudi njih skupina Božji otroci, katero bo moč videti v vseh slovenskih mestih pred ginekološkimi klinikami in ambulantami.

Praviloma pred vhodi bodo zbrani v manjše skupine do 20 vernikov, kjer bo vodja skupine na glas molitveno bral biblijske besede 5.Mojzesove knjige 17:5, kar bodo preostali člani pospremili s praktičnim delom prikaza in noseče ženske, ki se bodo mimo njih odpravljale izvesti splav, kamenjali. S pristnimi slovenskimi kamni.

Pred zaključkom predstavitve projekta “Proti splavu” je Primc še dodal, da sicer slovenska RKC ter Gibanje za otroke in družine ne zagovarjajo popolne prepovedi ženskega splava, pač pa bi le ta bil lahko dovoljen ženskam, katere bi bile žrtve posilstva homoseksualca, ter ateističnim parom, ki ne želijo krstiti otroka, dokler tega ob zaključku akcije “proti splavu” ne določijo zakonsko, kot redno cepljenje.

Don Marko M

Splav (blog Don Marko M)

8 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Slovenska RKC zahteva v Ustavo : “Slovenkam prepovedati izvajanje splava med nosečnostjo !”

  1. … zahtevali prepoved izvajanja splava med nosečnostjo … le kako se izvede splav, če ni nosečnosti? budale kretenske, katolibanske! Vtikajo se v svoboščine vseh po vrsti … grrrrr

  2. In splav bi dovolili ženskam, ki jih posili homoseksualec.. čakaj, a ne za zanositev ženska potrebuje moškega, če pa je moški homoseksualec, pa so mu všeč…. moški 😉

  3. Kaj je razlika ce te posili homoseksualen ali hetero …moški? Ja kaj sedaj zganjajo ..so ze čisto zmedeni?
    Ja..splav je umor…lahko pa blagoslovljeni vojaki (Nata in ostali, …)pobijajo otroke, očete, matere….kolateralne žrtve vsiljevanja ali obrambe demokracije v tujih državah…..

  4. Primc: “splav bi bil dovoljen ateističnim parom, ki ne želijo krstiti otroka”
    WTF a če pa otrok ne bi bil krščen potem ga pa po njihovo ni škoda, pol pa lahko?
    Dvojna merila! Pa tem ljudem se je res skisal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *