Hillary Clinton je napaka ! Bernie Sanders pa največji nateg ameriškega ljudstva zadnjega 100letja….

Vse jasno….Bernie Sanders je največji nateg ameriškega ljudstva zadnjega 100letja….zdaj v strankarskih volitvah že izpadli U.S. Senator Bernie Sanders, je pred urami objavil na svojem FB profilu….

Incredibly, the wealthiest 62 people on the planet now own as much wealth as the bottom half of the world’s population – 3.7 billion people. How is that moral ?“, je postokal Sanders.

epilog…..ta isti Bernie Sanders je pred nekaj dnevi, v petkovih jutranjih NBC News izjavil : “I will vote for Hillary Clinton“……

Po energičnem odzivu njegovih, več kot očitno nategnjenih volilcev, je začel včeraj ameriškim medijem pojasnjevati, da je s to izjavo mislil, da bo podprl Clintonovo in da obstaja razlika med pojmoma “voliti” in “podpreti”…..

Bernie, ki je, to moram priznati, odlično naštudiral socialistično izrazoslovje, bo torej volilno glasoval za Hillary Clinton, kar očitno pričakuje tudi od svojih volilcev….

glasoval bo torej za čisto nasprotje vsega, kar je nakladal v zadnjih mesecih strankarske volilne kampanje svojim volilcem in svetu…..

glasoval bo za žensko, ki tepta ženske pravice, otroški smeh, ki je ena treh generalnih krivcev za sprožene vojne na Zahodu, od Libije dalje, in posledično današnje stanje v teh državah in migrantski Evropi…..

glasoval bo za žensko, ki je sestavni del teh 62 ljudi na planetu, ki ima skupaj več premoženja, kot 3.7 milijarde ljudi……za žensko, kateri tej isti ljudje plačujejo kampanje in življenjske pogoltne stroške nasploh….od Wall Streeta, Monsata, itd., predvsem in glavnino pa jo financirajo poslovneži iz Evrope…..

res je…..Donald Trump ni rešitev….ampak Hillary Clinton je napaka, enormna…..napaka, ki pomeni le večanje kapitala tistih 68 za 4.3 milijarde človeštva…..napaka, ki je sposobna ustvariti 3.svetovno vojno….dobesedno……

alora, te sprašujem, Bernie Sanders – How is that moral ?

Don Marko M

Bernie Sanders (blog Don Marko M)

7 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Hillary Clinton je napaka ! Bernie Sanders pa največji nateg ameriškega ljudstva zadnjega 100letja….

 1. Kaj pa ma na izbiro se? Res … Bernija oklicat za najvecji nateg je skrajno sprevrzeno … krneki.

 2. kako misliš, kaj ima na izbiro ?….kaj pa recimo, če je ne bi podpiral in volil ?….ali ti to ni dovolj izbire ?…..zame je recimo skrajno sprevrženo, da Bernie javno napove, da bo volil Clintonovo…..in to volilcem, ki so volili zanj in ga s prispevki financirali proti Clintonovi…..sicer pa bo na predsedniških volitvah več kandidatov……

 3. http ://donmarkom.blog/2016/06/16/sq-kako-za-4655-milijonov-e-zgraditi-elektrificirano-zeleznico-za-dizel-lokomotive/#comment-120151

  tvoj komentar:
  “jebi ga, volitve in referendumi so vzvodi demokracije, dani v uporabo vsakomur in kdor noče tega uporabiti je pač kriv, ker tega ni uporabil in tako dopustil nespremenjeno ali na slabše stanje……Švicarji, Švedi, Nemci in še kateri, s povprečno 80% udeležbo, dobro vedo, zakaj na volitve in referendume…..
  le to sem želel povedati s tistim “večji škodljivci”…..”

  torej je imel tri možnosti, podpret teto, podpret strica al pa doma ostat!!!
  v čem je potem problem?
  btw jst še vedno mislim, da bi moral ostati doma! Po tvoje škodljivec, ampak, če bi vsi tako naredili……
  če bi pri nas uvedli pravilo da so volitve/referendum veljavni če je volilna udeležba več kot 50%, bi hitro strici in tete dojeli da jih nočemo!

 4. Joško,

  predsedniške volitve se v ZDA sploh še niso začele in dejansko sploh še niso znani kandidati, katerih bo zagotovo več…..Sanders je torej imel, ima in bo imel še dovolj drugih možnosti, za podelitev svojega glasu kateremu kandidatu in je bilo po mojem to hitenje s podporo Clintonovi povsem nepotrebno in preuranjeno….
  se pa čisto strinjam s tabo, ker tudi sam to zagovarjam, da bi morali biti veljavni volilni rezultati le v primeru, ko bi stopnja udeleženih presegla 51% vseh državljanov…..če pa bi, po tvojem vsi ostali doma, kar je praktično neizvedljivo, potem bi še naprej in vseskozi imeli na oblasti točno te iste, katerih nočemo…..v demokraciji je pač dovolj že en glas in njegov šteje, pa četudi vsi drugi bojkotirajo in čeprav s tem dejansko bojkotirajo le same sebe…..

 5. hoj
  Vsi trije so nateg. Cele ZDA so prevara kot je prevara imenovana Evropska unija.
  “Idilična” Evropska unija, ki skupnosti držav prinaša samo dobro, se je porodila v trapastem umu grofu Richardu N. Coudenhovenu – Kalergiju leta 1925. Avstrijsko japonskega porekla, kot monstrumski načrt za zasužnjevanje vseh držav sveta, uničenvanje nacij in kultur, v cilju vladanja manjšine s celim plenetom. Ta politik, mason in iluminat se je vse do svoje smrti leta 1972. zavzemal za ukinjanje demokracije in snovanju Svetovne vlade in je predvidel migracije narodov, ki bodo uničile evropske nacije.
  čao

 6. Eh Marko,
  brez občutka za realnost. Če ne Clintonova potem je Trump tisti, ki ga naj Bernie podpre.

  Spomni se Churchila, ki je komentiral zavezništvo s Stalinom. Hitler je večja nevarnost!

Leave a Reply

Your email address will not be published.