B. Bogdanović ! Zovu me B.Bogdanović, jebem te glupog……

Ni še minilo 24 ur od basket dvoboja med Srbijo in Hrvaško v Riu, iz katere so kot zmagovalci in v polfinale preskočili Srbi (86:83)…..sicer je odlična tekma po zaključku dobila tudi after party……kje drugje, kot na Balkanu…..

kjer najnižje možne neomejene omejenosti nacionalističnih masturbacij niso skrivali ne srbski, ne hrvaški komentatorji po spletu, ki se v tem segmentu niti ne razlikujejo kaj prida od sorodnih slovenskih….

in ni še konec….

medtem ko, v sredini sešteto, srbski komentatorji udrihajo, da je zmaga toliko slajša in 2x večja, ker je ravno nad Hrvaško, pa hrvaški komentatorji meljejo, da je poraz toliko bolj grenak in 2x bolj boleč, ker so jih premagali ravno Srbi……

in nekje med temi komentarji je začela krožiti po spletu spodnja slika…..iz OI….iz Ria…..iz te tekme….naključno ali pak ne……slika, v kateri vidim vse očesu vidno…..tudi nevidno…..

a omenjeni komentatorji tega niso videli….in niti nočejo videti nič od tega….zakaj že ?….mladost že dolgo ni več opravičljiv izgovor…..neumnost bi morala biti bolečina……

in da, v tej sliki vidim tudi…..vidim spomenik totalne neumnosti balkanskih narodov…..z našo malo podalpsko vred……

Don Marko M

AKOŠ

1 pred teboj je povedal za zapis “B. Bogdanović ! Zovu me B.Bogdanović, jebem te glupog……

  1. Jah, veliki trije, štirje in kakšen več, nas že zgodovinsko vidijo kot balkanski lonec. A zakaj? Baje nas ni problem spret med sabo. Nabijaš kar nabijaš v nacionalistični rog in pomagaš zakuhat s tistim kar so menda pogruntali Feničani. Podkupljivih duš imaš pa na žalost tako in tako dosti povsod..
    Samo tako jim ratuje .. pa ne Feničanom .. tistim trem, štirim, …
    Zemlja odpri se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *