Biomehaniki društva Zdrava atmosfera zdravijo tudi avtomobile pred chemtrailsi in GSO

Dnevi kmetijstva slovenske Istre so že prvi dan postregli z revolucionarno novostjo. Poleg ponudbe že običajnih razstavljalcev kmetijske mehanizacije v in ob Areni Bonifika, so pod šotorom z osli, ovcami, kozami ter ostalim govedom, predstavili čisto revolucijo člani društva Zdrava atmosfera….

Člani društva Zdrava atmosfera so namreč na svoji stojnici predstavili popolno novost v naši mali podalpski, prvenstveno namenjeno vegetarijancem, globokim vernikom ter BIO navdušencem, ki so obenem tudi ljubitelji avtomobilizma.

Novost sliši na – biomehanika, namenjena pa je preskoku tradicionalnega mehaničnega popravljanja avtomobilov v zdravo in okolju prijazne BIO prijeme popravil osebnih avtomobilov.

Osrednji dejavnosti društva Zdrava atmosfera, pod vodstvom belega maga Dragutina Barušića iz Zagreba, katerega prva asistentka je Mateja Vraničar Erman, v prostem času sicer tudi slovenska finančna ministrica, katero iz redne ženske stiske rešuje ravno omenjeni beli mag, sta sicer izvajanje eksorcizmov in rekviemov, za kar posedujejo licenco slovenske RKC, biomehanika pa je novost v njih programu.

Kot pravi na stojnici navzoči pripravnik Zdrave atmosfere Andraž Fajdiga, je do ponudbe biomehaništva prišlo po čistem naključju, ko se je na naslovu društva oglasil poročen par srednjih let, z željo po pridobitvi drugega mnenja.

Anica Berginc in Irena Zakotnik, takrat zgolj sveže poročeni istospolni, ki sta se po tem dogodku priključili Zdravi atmosferi, sta namreč tistega dne ob prihodu do svojega roza clia prve generacije, parkiranem na ljubljanskem tržnica Center, opazili, da avto čudno izgleda.

Kaj je šlo dejansko narobe sta spoznali šele, ko se je Anica vsedla za volan in poskušala avto zagnati, a se le ta na obračanja kontaktnega ključa ni odzival. Zato sta poklicali avtomehanika Pr Poldu, ki je prispel dobro uro kasneje.

Po krajšem pregledu njunega clia jima je avtomehanih Polde razložil, da bo treba zamenjati zaganjač, vsekakor pa tudi olje in klinasti jermen, kar paru ni bilo ravno povšeči, zato sta se odločili poiskati drugo mnenje.

Da si njun avtek zasluži kaj boljšega, predvsem pa ekološkega, ju je prepričala znanka, ki je takrat, naključno mimo sprehajajoča pudla, opazila njuna zaskrbljena obraza, kar je botrovalo njenemu nasvetu, naj za drugo mnenje kontaktirata Zdravo atmosfero, ki svojim dejavnostim ravno poskusno dodajajo biomehaniko.

Fajdiga sicer pravi, da do še pred kratkim sicer ni imel ravno kakšnega pojma o popravilih avtomobilov, da pa je strokovno podkovan na BIO področju, kar je beli mag društva Barušič zaznal kot potencial tržne niše in uvedel dodatno storitev biomehaniko, kjer zdaj Fajdiga, čeprav še vedno pripravnik, že briljira.

In ko se je par odlasil pri njem na naslovu društva ter predstavil težavo, jima je brez oklevanja predlagal popravilo avtomobila s to novo metodo biomehanike, kar je par sprejel.

Predvsem sta se par navdušili, ko jima je Fajdiga zagotovil, da imata že v osnovno ceno biomehaničnega popravila avtomobila zajeto tudi naravno zdravljenje, ter zaščito pred chemtrailsi in GSO sevanji.

V bistvu je ta malenkost prevagnila, da sva izbrali Andraža in biomehaniko. Vseskozi sva se namreč bali škodljivega delovanja chemtrailsov in GSO sevanj na najin avtek. Bili sva že malo obsedeni s tem in slabo spali.

Biomehanik Andraž pa nama je priporočil povsem naravno zdravljenje najinega avtka. Navdušeni sva opazovali, ko je na pokrovček motornega olja prislonil dva litra domačega olivnega olja, zaganjač pa je obložil z bio zaščitnimi zrnci in ionizirano vodo, ob čemer nama je pojasnil, da bodo tej prijemi avtu res pomagali pri samoozdravitvi, saj imajo avtomobilski deli vse pogoje za samopopravljanje in je treba ta potencial zgolj zagnati.

Najin avtek sva potem pustili pri biomehaniku Andražu dober mesec dni, da je lahko vsrkal vso scentrirano bioenergijo in ko sva se vrnili, je bil zaganjač kot nov. Pa tudi zaščiten pred vplivi chemtrails in GSO sevanj.

Zdaj naju sploh ne motijo več visoke cene biomehaničnih storitev, saj dobro veva, da se avtek popravlja po naravni poti in ne vsrkava nepotebnih toksinov, to pa je vsekakor vredno svojega denarja“, je navdušenje nad biomehaniko pojasnila močnejši del para Anica.

V zahvalo tej dobri biomehanični izkušnji, sta se Ana in Irena odločili pristopiti društvu Zdrava atmosfera, v katerem članstvu sta tako postali tudi prvi istospolni par, medtem ko biomehanik Andraž dodaja, da nova biomehanična dejavnost silovito napreduje, naročila osveščenih, za svoj avto skrbnih ljudi, dežujejo in predstavitev na tokratnih Dnevih kmetijstva slovenske Istre ni naključna, saj odpirajo biomehanično poslovalnico tudi v Kopru, takoj za tem še v Ljubljani, Celju in Laškem, do konca leta pa še v Mariboru, Kranju in Novem Mestu.

Don Marko M

avto-gur-blog-don-marko-m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *