Obama zaradi poraza Clintonove napovedal maščevanje Rusiji, Alfred Nobel pa se v grobu obrača

Kolikor je bil Barack Obama upanje ob prvi izvolitvi v ZDA, toliko je na koncu svojega predsedniškega mandata popoln polom in sramota ne le za ZDA, pač pa tudi izven meja naše galaksije. Obama, goreč podpornik Clintonove, se očitno še vedno ne more sprijazniti, da je Donald Trump novi predsednik ZDA….

In v tej konfuznosti še vedno sanja, pa ne le on, da si bodo elektorji premislili v zadnjem trenutku in svoje glasove dodeljene Trumpu prenesli Clintonovi…..dejstvo priznanja, da je nekdo demokratično izvoljen, je le meglica, razpotegnjena čez ZDA……

Da, danes je ameriški predsednik Barack Obama napovedal ukrepanje zoper Rusijo zaradi njenega domnevnega vmešavanja v – predsedniške volitve v ZDA. Domnevnega….

Kar je podkrepil tudi s to izjavo :
“Ni dvoma, da moramo v primeru, da skuša katera koli tuja vlada vplivati na integriteto naših volitev, ukrepati in tudi bomo, čas in kraj pa bomo sami izbrali. Nekaj od tega bo odkrito in objavljeno, nekaj morda ne bo.”

Mislim, a res še kdo priseben verjame kateri politični stranki in nje kandidatom, katera za svoj obstoj in morebiten pristanek na prestolu države uporablja sklicevanja na sovražnika iz neke že meglene zgodovine, ki nimajo nobene veze s sedanjostjo, sploh realnostjo ?

“Vmešavanje v predsedniške volitve ZDA” Obama, za katere obtožuje Rusijo in celo Putina, podrobneje definira kot – hekerski vdor v elektronsko pošto Demokratske stranke in ključnega pomočnika Hillary Clinton, nekdanje demokratske predsedniške kandidatke.

Se pravi – osebno dogovornost Hillary Clinton, njene zlorabe državnih dokumentov, katere je hranila na svojem osebnem serverju, hoče zdaj Obama zamegliti z vmešavanjem Demokratske stranke, s čimer bi seveda to lahko postal državni problem, ki bi kril njegove obup(a)ne izjave.

Res ne vem, na čemu je Obama, a karkoli že je, zadeva na polno. Obama si je, celo kot predsednik, dovolil polno sramotno nedopustnost – začel je enačiti osebno težavo posameznika, v tem primeru Clintonove, kot težavo celotne države.

Hekerji, katerikoli že, namreč niso vdrli v v elektronsko pošto Demokratske stranke, pač pa v elektronsko pošto Hillary Clinton. In Clintonova to elektronsko pošto ni hranila na strežniku te stranke, pač pa, kot že znano, na povsem svojem osebnem strežniku. To je potrdila tudi njih CIA.

In kolikim državljanom v ZDA hekerji vdrejo v nabiralnike elektronske pošte ali strežnike ? Milijonom, in to dnevno. A Obame tej njegovi podrejeni državljani, navadni smrtniki ne zanimajo, vdori v njih strežnike so njih osebna stvar za reševanje.

Za svoje osebne elektronske pošte je pač odgovoren vsak posameznik zase, kar velja tudi, če ima svoj zasebni strežnik. Obama je torej grobo kršil enega temeljev demokracije s tem, ko je osebne težave Clintonove in njenega osebnega strežnika spremenil v državno težavo in to zdaj zlorablja z valjenjem krivde na Rusijo, ki naj bi z vdorom v osebni strežnik Clintonove zrušila njen skok na mesto predsednice.

Edino, kar bi dejansko moral storiti Obama v tem primeru, namesto groziti Rusiji na vse načine je, da bi moral javno zahtevati kazensko odgovornost za Hillary Clinton, ker je službene in pomembne državne podatke hranila na svojem osebnem strežniku. Samo to in nič drugega…..To bi naredil vsak pravi predsednik…..

In tudi če bi hekerji vdrli v serverje Demokratske stranke, kot, standardno brez vsakega dokaza, namiguje CIA – tudi v tem primeru se Obama nima kaj oglašati, saj ima ta stranka svoje serverje. Razen če hoče Obama povedati, da ta stranka v bistvu uporablja državne serverje, na državne stroške.

V tem primeru bi seveda morala “pasti glava” tistega, ki je to odobril, stranka pa bi morala spokati iz državnih serverjev in plačati vse dotedanje stroške povezane s temi gostovanji.

In če bi slučajno res Demokratska stranka gostovala na državnih strežnikih bi to pomenilo še nekaj – da Obama s tako zloglasnimi varnostnimi službami dejansko ni sposoben obvarovati in zaščititi niti svoje Bele hiše in državne administracije, kaj šele svojih državljanov.

Posledično pa vsa njegova natolcevanja med pošiljanji ameriških vojakov po svetu, da to počnejo zato, da zaščitijo ljudi v teh državah, postanejo povsem brezpredmetna in celo žalostno (samo)ponižujoča.

Obenem pa tragična ob seštevanju milijonov nedolžnih žrtev po svetu, katera so, po Obaminem in Hillarijinem diktatu, in še spočenjajo ameriški vojaki v imenu zagotavljanja te ameriške varnosti…..

Obama torej napoveduje vojno tistim, tudi Rusiji, ki so razkrili vso to sramoto ameriške Clinton server demokracije, ne pa tistim, ki so to sramoto spočeli. Ali enostavneje – Obama trdi, da ni sovražnik države tisti ZDA državljan, ki lopovščine spočenja v ZDA v škodo ZDA, pač pa tisti nekdo zunaj, ki le te odkrije in plasira javnosti.

In da bo Obamova tragi-komedija popolna, že pozabljene Clintonove navijači še vedno očitajo Trumpu, ki je že napovedal mir z Rusijo in Putinom, slabo zunanjo politiko in nepremišljene izjave……mislim, kaj lahko…..

Leta 2009 je Odbor za Nobelove nagrade podelil Baracku Obami Nobelovo nagrado za mir, kar je Obama komentiral :
“To nagrado razumem kot poziv k dejanjem”.

Od takrat dalje je predsednik Obama, s svojo desno roko Hillary Clinton, spočel s svojo “sveto” vojsko miru po svetu že toliko milijonov zločinov, da bi že moral za nagrado, kot številni njegovi predhodniki, sedeti na klopi dvorane Mednarodnega kazenskega sodišča (ICC) za vojne zločine. Aja, kavboji tega sodišča ne priznavajo. Demokracija po ameriško pač…..

Še danes razumem to podelitev Nagrade za mir Obami kot satiro, pa tudi parodijo ironije, obenem pa še vedno pričakujem, da bo odbor za Nobelove nagrade to podelitev preklical in zahteval od Obame, da to priznanje vrne, lahko tudi brez tistih dodatnih 1,4 milijona nagrade, in jo podelijo komu, ki si jo res zasluži.

Zdaj čakam le še, da bo Juncker v imenu EU obsodil Rusijo, da je vplivala tudi na Brexit, Merklovo pa, da bo Putina obsodila za svoj poraz na naslednjih volitvah, ker naj bi Rusija in Sirija mogoče organizirali spolne napade s strani beguncev v Nemčiji.

Zahodna propaganda res nima več meja še okusnega. Obama pa je s to zadnjo grožnjo le postavil piko na i tradicionalnemu ameriškemu in Zahoda populističnemu kretenizmu. Skratka Obama, prenehaj piti cocacolo, ker ti jo očitno izdelujejo še po prvotnem, izvirnem receptu…..

Don Marko M

4 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Obama zaradi poraza Clintonove napovedal maščevanje Rusiji, Alfred Nobel pa se v grobu obrača

 1. Za povrh je ta ista obupana politika sprožila celo gonjo proti neodvisnim raziskovalnim novinarjem in blogerjem, ki si drznejo celi stvari reči bobu bob.
  “Pravovernim” lastniškim medijem se je zataknilo v grlu, saj ne politiki, ne njim nekako ne gre več od rok prodaja zrežiranih zgodb, zato je bilo najlažje, največkrat svoje lastne drugače razmišljujoče, razglasiti za “fake news” proruske agente.

  https://www.corbettreport.com/the-media-war-has-begun/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+CorbettReportRSS+%28The+Corbett+Report%29

  http://www.shiftfrequency.com/individual-news-vs-fake-news/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ShiftFrequency+%28Shift+Frequency%29

  http://www.paulcraigroberts.org/2016/11/28/dear-president-putin/

  …in da v EU ne zaostajamo, ker ne smemo J
  http://www.zerohedge.com/news/2016-11-23/merkel-declares-war-fake-news-europe-brands-russias-rt-sputnik-dangerous-propaganda

  Aja, vsi priloženi linki so na črni listi tako, da … forbidden, verboten, pa še ne sme se .. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *