Za kolone na naših cestah in prehodih izključni krivec – slovenski parlament, ne pa Bruselj

Če kdo obsoja Bruselj za kolone…..nikar…..če koga, potem je za obsojati naše parlamentarce….namreč, kot za 99% zadev iz Bruslja, je bil tudi ta poostrenega nadzora prometa predlog, pod pretvezo protiteroristične “varnosti”, zgolj predlog…..poudarjam – predlog…..

predlog članicam…..ali in v kakšni meri je posamezna članica potem ta predlog sprejela v izvajanje, ali pak ne, je bila in je izključna odločitev posamezne članice…..predlog, da se lahko bolj poostreno nadzira promet na točkah vstopa v območje članic Schengena, ne pa izstopa iz tega območja…..

in Slovenija, torej onih 90 v parlamentu, ki itak vsak predlog Bruslja takoj pograbijo kot sveti gral in ga ponižno hlapčevsko celo uzakonijo, celo 10x bolj rigorozno, kot je predlog priporočal, so tisti, ki delajo totalitaristične probleme…..

ne pozabimo, da je teh 90 v našem parlamentu tudi zgolj proti kadilski predlog Bruslja po določenih omejitvah kadilcem, spremenilo v najbolj brutalno, totalitaristično in neživljensko proti kadilsko zakonodajo na svetu…..

našim parlamentarnim hlapcem nikoli dovolj lazenja v anus Bruslju, samo da so deležni EU poglavarjev tapkanja po buči in spremljajočega “priden kuža”……

zato nikar, tudi v tem primeru, obsojati Bruslja za kolone…..Bruselj dejansko nič, prav nič kriv…..

vsega so krivi zgolj in edino slovenski parlamentarci, komplet 90……oni so tisti, ki so najprej totalitaristično ogradili z bodečo žico našo malo podalpsko, v nadaljevanju podelili vojski policijska pooblastila, policiji pa neomejena pooblastila za (protiustavna) nadzorna poseganja v življenja državljanov….slovenskih državljanov…..

slovenski parlamenatrci so tisti, ki so in povzročajo te pločevinaste kolone po naših cestah in mejnih prehodih…..zgolj oni in nihče drugi…..imeli so možnost predlog Bruslja sprejeti v katerikoli obliki po lastni presoji, celo ga ne sprejeti, izbrali so najbolj totalitarno obliko…..

in zdaj naivni narod futrajo, kako bodo oz. so v Bruslju dosegli, da se ta kolonski predlog Bruslja omili…..zdaj hočejo vse svoje kar so zasrali omiliti tako, da bodo izpadli rešitelji tega pločevinastega kolonskega problema in bo narod, naivni del naroda, pomislil “uau, kakšni frajerji so tej naši, da jih še Bruselj posluša in kloni njih zahtevam”……

to kar zdaj že dva meseca pospešeno počnejo naši parlamentarci ni nič drugega, kot nabiranje predvolilnih točk…..vlada je na psu, opozicija na psu, do naslednjih volitev bodo le še bonbočke všečnosti delili, da bi ostali tam, kjer so……naivni in neuki bodo kakopak nasedli…..

še enkrat – za kaose kolon na naših cestah in mejnih prehodih je krivo izključno 90 parlamentarcev slovenskega parlamenta in nihče drugi……zdaj ko veš na koga, pa se lahko jeziš do mile volje……

Don Marko M

Slovenija, Dragonja, 08.04.2017, 08. april 2017 Foto:Srdjan Zivulovic/Bobo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *