LGBT skupnost ustanovila svojo vojaško armado za boj proti verskim skrajnežem. ISIS prva tarča…..

Zgodilo se je novo poglavje v knjigi revolucije. LGBT (lezbijke, geji, biseksualne in transspolne osebe) skupnost je ustanovila prvo vojaško enoto za spopade proti fašističnim verskim skrajnežem. Za začetek so objavili vojno ISISu……

LGBT skupnost je ustanovila oborožene vojaške enote TQILA (The Queer Insurrection and Liberation Army) zaradi vse pogostejših morilskih napadov verskih skrajnežev na predstavnike njih skupnosti in, kot pravijo, “je prišel čas, da naš obstoj predstavimo ljudem in vladam, ki trdijo, da ne obstajamo”.

Že nekaj časa smo, praktično vsakodnevno, priče fotografijam in posnetkom iz raznih delov Iraka in Sirije, katere okupacijsko zaseda (ameriško ustvarjen) ISIS, ki prikazujejo poboje istospolno opredeljenih.

Tovrstne javne usmrtitve istospolnih, ki so “krivi” zgolj zato, ker so istopolno usmerjeni, so postale že neka oblika rutinskega početja, kot je postalo rutinsko zgražanje in obsojanje javnosti širom sveta, ki si te posnetke ogleduje. In da, te posnetke so si vsakodnevno ogledovali tudi predstavniki LGBT skupnosti po svetu…..

In zdaj, ko so vse te zadeve šle krepko čez vse meje, so se pripadniki LGBT skupnosti po svetu odločili upreti radikalcem, verskim skrajnežem, z oboroženim bojem, za potrebe česar so ustanovili zgodovinsko prelomno vojaško armado TQILA, sestavljeno iz moških in ženskih istospolnih vojakov.

Prva istospolna vojaška formacija TQILA je povezana z anarhistično mednarodno revolucionarno ljudsko gverilno silo (IRPGF), bojno silo na severovzhodu Sirije, ki je povezana s kurdskimi Ljudskimi zaščitnimi enotami (YPG).

Kljub povezanosti pa se bodo borke in borci TQILA vojskovali pod svojim zaščitnim znakom – roza jurišno puško AK-47, bolje poznano kot Kalašnjikov.

Člani TQILA so zgroženi gledali, kako fašisti, ekstremisti, verski skrajneži po svetu napadajo člane Queer skupnosti in jih pobijajo, govoreč jim da so “bolni” in “nenaravni”.

Slike in posnetki istospolnih moških, katere so metali iz streh stavb, zatem pa jih kamenjali do smrti so nekaj, kar ne moremo več mirno gledati. In to se ne nanaša samo na radikalne islamiste, Daes, ISIS.

Poudarjamo, da homofobija, transfobija in queerfobija niso karakteristični zgolj za radikalne islamiste, pač pa tudi druge verske skrajneže, ob čemer poznamo dosti muslimanov kot tudi pripadnikov drugih religij, ki nas sprejemajo in se do nas obnašajo, da se počutimo dobrodošli.

Želimo mir, a če nas napadajo in nenehno zatirajo, bomo z vojaško revolucijo udarili nazaj, kjerkoli, kadarkoli“, dodajajo iz štaba TQILA.

TQILA namerava širiti svoje vojaške potenciale tudi drugod po svetu in se nima namena osredotočati zgolj na vojaške spopade proti ISISu, pač pa proti vsem oblikam verskih skrajnežev.

Tako so tudi katoliški verski skrajneži že opozorjeni, naj se začnejo brzdati z izjavami in dejanji proti istospolnim, ter istospolnim skupnostim.

Vračamo udarec, pedri ubijajo fašiste!“, je v svojem razglasu, med ostalim, objavila TQILA. In ne, ta zapis ni satira, zgolj (prihajajoča) stvarnost…..

Don Marko M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *