Cerarjeva vlada z zakonom dodelila totalen monopol našim vinarjem za prodajo Terana v Sloveniji

Začenjajo se še viški kretenizmov totalitarizma Cerarjeve vlade……Parlamentarci so sprejeli zakon, s katerim so zaščitili slovenske pridelovalce vina Teran na način, da se v naši mali podalpski ne sme – dobesedno ne sme – prodajati nobeno drugo vino z imenom Teran, razen ekskluzivno slovenskih proizvajalcev….

Določili so celo denarne kazni za vsakogar, ki bi poskušal prodajati vino z imenom Teran iz katere druge države EU, kjer ga ravno tako proizvajajo in prodajajo pod tem imenom, recimo Italije, Francije, Španije in seveda hrvaške Istre.

Edino pravilno bo zdaj bilo, da bodo evropski komisarji, zaradi tega očitno totalitarističnega in povsem zavestno škodoželjno ustvarjenega monopolskega Teran zakona, ki je v totalnem nasprotju z zakonodajo in liberalnostjo prostega trga EU, izrekli Sloveniji zajetno kazen in ukinili ta zakon.

In sploh ne dvomim, da se bo to zgodilo, zajetne kazni za to Cerar – Židan end kompani totalitaristično monopolsko ščitenje četice slovenskih teranovskih pijancev, pa bomo spet plačevali preostali nič krivi državljani.

Ob čemer teh Židanovih teranovskih pijancev sploh ne briga, če bodo v odgovor tej njih pridobljeni ekskluzivnosti rabe slovenskega Terana v naši mali podalpski, povsem enako ukrepale tudi ostale države, ki pridelujejo svoja vina Teran in bodo izločili slovenskega iz svoje države, pa še kaj zraven.

Na zdravje totalitarističnim kretenizmom Cerarja, Židana, Erjavca, janše in preostale komunajzarske bande. Ma kakšen EU neki, niti v štalo vas ni za spustiti…..

Don Marko M

 

2 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Cerarjeva vlada z zakonom dodelila totalen monopol našim vinarjem za prodajo Terana v Sloveniji

  1. Ja – saj pravim. Butalci se ne morejo NIČ normalno zmenit. Ne med sabo, ne z drugimi. In čemu bi potem človek – saj veš – izgubljal čas na VOLIščih?

  2. Jure,
    pa o tem govorim….če se Butalci ne morejo zmeniti, se jih pač zamenja….na volitvah…..in če kdo ni pripravljen nič narediti za odtsranitev teh Butalcev, potem je sam največji krivec, ker jim dovoli, da butalijo naprej….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *