Grozljivo – policaji, tožilci, kakor tudi ženske paznice zapora Ig spolno zlorabljajo ženske zapornice…..

Res je, dolgoletno feministično nabijanje vedno bolj razširjenega, a nikakor jasno definiranega pojma “spolno zlorabljanje” je že zdavnaj ušel duh iz steklenice treznosti, normalnosti in je prešel že v takšne abotnosti, da ljudje ob omembi le tega (p)ostajamo le še indiferentni…..

Skratka feministke so s temi posploševanji vsepovprek vpitja “spolno zlorabljanje”, ki vedno bolj postaja izraz nekega osebnega obračunavanja povzpetništva brez vsake podlage, zadale tisti pravi ženskosti usodni udarec, ki uspešno odganja moške, da bi jim z veseljem namenjali pozornost.

Zadeva je zašla že v takšne skrajnosti, da je za “spolno zlorabo” označen že navaden očesni flirt ali vljudna beseda in jasno da se tako tista jasna meja med nesporno spolno zlorabo, ali to feministično fejkano, vedno bolj zabrisuje in tako je feministkam uspelo preusmeriti pozornost od tistih res tapravih, nespornih primerih spolnih zlorab.

Kot je recimo primer spolnih zlorab naših državnih uslužbencev v slovenskih zaporih nad zaporniki. In to niso tiste feministčne fejkane “spolne zlorabe”, pač pa več kot konkretne spolne zlorabe, katere izvajajo pazniki nad zapornicami v naših zaporih.

Očitno pa spolne zlorabe nad ženskami zapornicami v naših zaporih niso zgolj moška zadeva, pač pa se nad ženskimi zapornicami očitno zelo uspešno spolno izživljajo tudi paznice zaporov in ostalo osebje v teh pravosodni verigi.

Zapornice iz zaporov Ig so se odločile javno spregovoriti o konstantnih spolnih zlorabah, katere nad njimi izvajajo pripadniki policije, tožilstva ter zaporniško osebje, ob čemer v svojem pismu javnosti navajajo tudi, da so skoraj vse tako imenovane “ugodnosti”, med katere štejejo tudi pogojne odpuste in pogojne kazni, večinoma vezani na spolne protiusluge…

Na 6ih straneh peticije zapornice Iga dokaj podrobno opisujejo primere spolnih zlorab nad njimi, vključno s polnimi imeni uslužbencev, ki so jih spolno zlorabljali. Peticija je predstavljeno v nadaljevanju, za povečanje klikni na posamezen list……

Don Marko M

8 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Grozljivo – policaji, tožilci, kakor tudi ženske paznice zapora Ig spolno zlorabljajo ženske zapornice…..

 1. Po njihovem pisanju, bi jih morali preseliti v kakšen monden hotel s 5 zvezdicami in vsem udobjem, kar ga je mogoče dajati tako uglednim članicam naše skupnosti!

 2. Pavel, preskočimo “mondenosti” in se osredotočimo na centralni bit problematike spolnih zlorab, katere izvajajo naši javni uslužbenci nad zapornicami…..torej začnimo postopke, koliko teh javnih uslužbencev si bo v bodoče delilo z njimi zaporniške celice zaradi takšnih dejanj……
  če je nekdo zapornik to še ne pomeni, da so mu ukinjene vse človekove pravice, pa čeprav bi si določeni, a le določeni, zaporniki za svoja dejanja tudi to zaslužili, a živimo v 21 stoletju…..

 3. Psi lajajo karavana gre dalje…

  Jaz mislim, da je “avtoric” več, vsaj dve. Ena pozna “zgodovino” z Doba (Ya…), druga pa novejšo (Na..). Lahko pa, da je to ena oseba, ki je dolga leta delala in še dela na Dobu.
  S pametnim sklepanjem in temeljitim branjem članka se rezultat oz. ime te osebe pojavi kar samo…

  Obsojenke oz. pripornice s tem člankom nimajo veliko skupnega. Informacije resda curljajo vendar jih je preveč, da bi to pisale obsojenke. Avtor je pismen, narekovalec pa malce zloben, porogljiv… in se poskuša skriti.

  Za takšen članek sledi vsaj opozorilo pred izredno odpovedjo delovnega razmerja. Predlagam preiskavo, če se bosta seveda generalni direktor in direktor direktorata strinjala.?!

 4. Grozne lazi…avtorjev tega clanka
  Zgornja objava je doktorska naloga Ivana Kanduca, Nade Dolinar Razman in Iztoka Moverna. lp

 5. milenka,
  mogoče so laži, mogoče pa je kaj tudi res, po pravilu resnice nekje vmes…..v vsakem primeru so naši pravosodni organi dolžni preiskati navedbe tega njih pisma javnosti in objaviti izsledke…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *