V UKC Ljubljana izpuhtelo novih 69 milijonov. Da izginjajo milijoni v našem JS so v prvi vrsti krivci sindikati…..

računsko sodišče je zaključilo revizijo zaradi kršitev zakona o javnem naročanju v UKC Ljubljana in izdalo to poročilo….krivi so….v roke določenih zasebnikov je izpuhtelo novih 69 milijonov….obstaja še najmanj 20 takšnih UKCjev po naši mali podalpski….

računsko sodišče je predalo zadevo v roke kriminalistom, da zaženejo kazenske ovadbe…..medtem je sodišče obsodilo nekdanjega direktorja UKC Ljubljana Simona Vrhunec za nek drug posel, ko je leta 2013 nezakonito podpisal pogodbo s podjetjem Interexport in mu tako pridobil za 3,9 milijona € poslov…..kazen Vrhuncu za to mojstrstvo – 500 €…..samo to….

in medtem nas DARS opozarja, da so začele veljati nove vinjete, pa da ob morebitni vožnji brez vinjete pa grozi kršilcem med 300 in 800 € globe…..

v celotnem Javnem sektorju in JU zaradi kršitev javnega naročanja izgine skoraj milijarda letno…..in potem pridejo Kuštrinovci, Štrukljevi in ostali JS sindikati in zahtevajo višje plače….za tiste nad 1000€…..

denarja je očitno dovolj, a tem sindikatom niti na pamet ne pade, da bi si povišice plač zagotovili z ureditvijo teh lopovskih razmer v svojih delih JS…..da bi te lopovske parazite iz svojih vrst ne le nogirali, pač pa kazensko ovadili in zahtevali njih kaznovanje….

najkasneje v enem letu bi sindikati lahko počistili in uredili v JS, torej v svojih vrstah, da bi ves ta denar ostal in se transparentno, koristno uporabljal, tudi za njih višje plače….če bi to naredili, v JS ne bi bilo zaposlenih na minimalcih…..

ne, lopovski kaos v lastni hiši jih ne zanima, bolj enostavno je od vseh ostalih državljanov zahtevati dodatno prispevanje za višje plače…..če bi rekel banda lopovska sindikalna, bi rekel premilo…..

90 parlamentarcev, s Cerarjevo SMC na čelu, je imelo skoraj 4 leta časa iztrebiti lakomne parazite našega javnega zdravstva…..a niso niti poskusili…..niti eden….

namesto tega so potrjevali predlagane zakonske spremembe Milojke Kolar Celarc, ki je v svojem mandatu zmetala svežih 300 milijonov v “pomoč” zdravstvu in za finale predlaga še dvig zdravstvenega prispevka državljanom, kar hoče 90 parlamentarcev celo potrditi….

v tej zgodbi dejansko ne boli toliko, da vseh 90 parlamentarcev tudi v zadnjih 4 letih ni nič naredilo v boju proti korupciji, pač pa so jo še razbohotili, niti ne boli toliko, da Kuštrinovci in ostali sindikati JS prav nič ne naredijo, da bi iz svojih vrst počistili te parazite, boli pa spoznanje, da se jih bo na volitvah spet znašlo dovolj, ki bo točno teh 90 spet volilo….slabše od tega so le še tisti, ki sploh ne volijo….to državo človek mora imeti rad….

Don Marko M

 

1 pred teboj je povedal za zapis “V UKC Ljubljana izpuhtelo novih 69 milijonov. Da izginjajo milijoni v našem JS so v prvi vrsti krivci sindikati…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *