Volitve Rusija 2018….Josip broz Tito največji voditelj 20. stoletja – Vladimir Putin največji voditelj 21. stoletja…..

Nedeljske volitve v Rusiji zaključene. Seštevek logičen….tudi po Putinu – Putin…..tokrat sicer nisem preveč pozorno spremljal volitev v Rusiji, čeprav nisem skoraj nič zamudil…..

in čeprav sem tudi proti svoji volji dokaj redno poslušal tudi poročanja Vlaste Jeseničnik, dopisnice RTV SLO iz Moske, ki nikoli ne skriva svojih motenj imunskega sistema, ki orgazmično pulsirajo v pretirane reakcije vsakič, ko omeni že samo “P” od Putina…..

volilna udeležba je bila tokrat 3% višja kot 2012, visoka in je pristala na skoraj 70%, absolutno večino 77% pa je prejel, logično in pričakovano, Car Vladimir Putin…..ki se dejansko sploh ni udeleževal medijskih predsedniških soočenj s preostalimi 7 kandidati….

dejansko me je presenetilo le 2. mesto, katerega je z 12% zasedel Pavel Grudinin…. Grudinin je bil namreč kandidat Komunistične Stranke, kar še ni nič nenavadnega, je pa to, da je Grudinin milijonar…..Komunistična Stranka v spregi z milijonarjem ?….

ko si neka Komunistična Stranka dovoli s kandidatom milijonarjem steptati in izmaličiti osnovne temelje komunizma je jasno, da bosta filozofija in končni cilj komunizma še naprej ostajala le utopija, katero bodo v najbolj izprijeni inačici predstavljali le še komunajzarji, kakršnih s kučanom in janšo ne manjka niti v naši mali podalpski….

Rusi imajo srečo, da imajo že od leta 2000 v Vladimiru Putinu, kot premierju in predsedniku, pravega voditelja, moškega s hrbtenico in jajci, ki jih dela ponosne in na katerega so ponosni…..

koliko je to dejansko pomembno in vredno za narod je človeku jasno takoj, ko se vzpostavi primerjava s slovenskim premierjem Cerarjem, ki je, namesto prevzeti polno odgovornost in kazni za vse svoje korupcijske fiaske in povzročeno škodo narodu, raje hijensko odstopi iz položaja “zaradi nevzdržnosti razmer” katere je, parodično, kar sam ustvaril….

in z odstopom je tako dokazal da nikoli ne bo voditelj, moški s hrbtenico in jajci pa itak nikakor, pussi in sramota moškemu rodu vsekakor….Cerar je torej poln “vrlin”, katere premorejo tudi njegovi “braders in arms” janša, pahor, erjavec, tonin, mesec, židan….serijski pusiji…..

da, Rusi imajo res srečo, da imajo Putina…..čeprav, vsak narod ima takšne voditelje, kakršne si izbere in “predstavniki ljudstva” imajo takšen naziv natanko zato, ker dejansko predstavljajo osebnostne značilnosti ljudstva, posameznikov in večine…..

očitno je napočil čas, da Rusi podelijo Putinu status predsednika “bez ograničenja mandata”…..ker….Tito je bil največji voditelj 20. stoletja…..Putin je največji 21. stoletja….kdor zna, pač zna…..Ave, Putin…..

Don Marko M

4 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Volitve Rusija 2018….Josip broz Tito največji voditelj 20. stoletja – Vladimir Putin največji voditelj 21. stoletja…..

  1. Točno to!!! Prej Tito (zato se je njegovega pogreba udeležilo največ državnikov, samo teroristični in ZDA in Izraela je manjkal!!), Putin je pa tak, ki nam bi ga manjkalo, če ga ne bi bilo (tako v sloveniji, o nas preganjajo samo barbike, predsednika pa nimamo!). Čestitke Marko!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *