Inšpekcijske službe zaprle “Picerijo SDS”, ker je strankam dostavljala in zaračunavala škatle brez pic…..

Obilno založene z intervencijami so bile danes inšpekcijske službe v Ljubljani in to z zgolj eno stranko – “Picerijo SDS”. Inšpekcijski zapisniki navajajo, da so se “postopki proti omenjeni piceriji začeli na podlagi številnih pritožb državljanov, ki so bili z reklamami picerije zavedeni z lepimi besedami in zato niso premislili preden so za dostavo pic na dom izbrali “Picerijo SDS”……

Po zaenkrat dostopnih podatkih inšpekcijskih služb je “Picerija SDS” prevarala in ogoljufala preko 1000 naročnikov, a kot kaže to še ni končno število, saj inšpektorji priznavajo, da prijave na račun omenjene picerije še vedno množično prihajajo iz ure v uro na inšpekcijske naslove, čeprav so z urgentnim sklepom piceriji že prepovedali nadaljno obratovanje.

Piceriji so prepovedali tudi nadaljno medijsko oglaševanje, za zavajanja, goljufije in protipravno pridobljeno premoženjsko korist pa so pooblaščenim osebam “Picerije SDS d.o.o.” izdali za skoraj milijon € plačilnih nalogov.

Da bi predstavili kaj vse in kako je počela “Picerija SDS” do potrošnikov, smo pridobili izjavo enega izmed številnih prizadetih potrošnikov, Janeza Zmede, ki je, še vedno v vidnem šoku, predstavil svojo plat zgodbe :

“Z ženo sva včeraj praznovala 30 mesečnico poroke. Nekaj sem moral narediti, ker me je baba vsak mesec kurcala, da pozabljam na mesečne obletnice poroke. Tako sem se odločil jo presenetiti z romantičnim večerom, ogledom oddaje “Slovenski pozdrav” z zamikom in grickanjem pice vmes.

Poklical sem 3 picerije z dostavo na dom, a so mi vsi rekli, da bo za počakati več kot 2 uri. Tako sem poklical še “Picerijo SDS” v sosednjo Trstenjakovo, kjer so mi zagotovili dostavo dveh pic v 15 minutah.

Iz njihovih predlaganih sem izbral pico “Migranti raus” z bučkami ter koruzo zase in še pico “Raus migranti” s čilijem za babo. Z dostavo so bili točni, dal sem mu še napitnino. Potem sva se z babo namestila na kavč, začela gledati oddajo in v nekem trenutku odprla vsak svojo škatlo s pico. Šok je bil takojšen. Pic nikjer. Obračala sva škatli, a pic nikjer.

Najino zaupanje v picerije z dostavo na dom je dokončno umrlo. Le mesec prej, na praznovanje 29 mesečnice poroke, nas je podobno prevarala “Picerija Murgle”, ampak oni so v vsako škatlo dali vsaj polovico pice…..

In ko smo mislili, da slabše ne more biti, je sledila še večja prevara konkurenčne “Picerie SDS” s škatlama brez pic….na srečo sem slikal dostavljalca, ko je škatlo vročeval ženi, ker ko smo potem klicali da so nam dostavili le prazni škatli brez pic, so se hudo sprenevedali in lagali da je bila pica 110% v škatli.

Ker se z njimi ni dalo nič zmeniti, da bi nam vsaj denar vrnili, sem jih pač prijavil inšpekcijskim službam, ki so se za spremembo hitro odzvale in opravile svoje delo. Jih bom pa tudi odškodninsko tožil, da mi vrnejo denar. Slišim, da nas bo kar nekaj tisoč, katerim bo morala “Picerija SDS” vrniti nakradeno”.

Dosti bolj skopih besed kot Janez pa so bile inšpekcijske službe, ki so v svojem poročilu organom pregona zapisale :

Danes dopoldne smo zabeležili nenormalno število pritožb čez način dela “Picerije SDS”, preko 1000 šokiranih državljanov nas je klicalo in nam zaupalo, kako jih je “Picerija SDS” s praznimi škatlami brez pic prevarala.

Ker je bilo pritožb preveč, dokazov pa dovolj in da se ne bi očitno goljufivo prevarantska zadeva še bolj širila, smo “Piceriji SDS” takoj naročili, da umaknejo vse reklame o svoji ponudbi, ob obisku v njih piceriji pa smo direktorju naložili kazen v višini 100.000 €, še dodatnih 200.000 € pa lastniku “Picerije SDS” d.o.o., obenem pa smo lokal, zaradi očitnega grobega zavajanja in goljufij do potrošnikov, z interventno odločbo trajno zaprli.

“Picerija SDS” je bila klasičen primer gospodarskega kriminala, zato pozivamo državljane k maksimalni pozornosti – ne dovolite si biti zavedeni z lepimi besedami, razmislite preden izberete.

Don Marko M

11 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Inšpekcijske službe zaprle “Picerijo SDS”, ker je strankam dostavljala in zaračunavala škatle brez pic…..

 1. Eh no…….simbolično, ampak res nateģujejo narod. Volite jih spet….in pričakujte pico. Ha ha…..

 2. Gnoj od stranke. JJ raus jaz bi eno tako pico naročila.Kako lahko nova 24 proizvaja 90% laži,to ni medij,krši vsa medijska pravila. Ali niso laži kaznjivo dejanje v takem obsegu …?

 3. Bogo,
  to ni lažna novica pač pa satira….ti jasno piše, le brati je treba znati, kar sicer, kot je vidno, navijačem SDS predstavlja veliko težavo…..

 4. Don Marko M blog Vem kam pes taco moli .Ne bo vam uspelo komunistična golazen.

 5. Bogo,
  najprej….na tem blogu obstaja pravilnik obnašanja, to ni SDSnovatv sralnica, kjer primitivci stresajo svoje frustracije…..torej nauči se obnašati, ker naslednjič boš s takim izražanjem v komentarjih enostavno odletel….še enkrat – če ne razumeš satire, sicer jasno označene, potem se vzdrži komentiranja…..

  kar pa se “komunistične golazni” tiče – edini tovrstni (poleg SD) so še vedno in edino pristaši SDS, po vseh parametrih dokazano še vedno člani KPJ in KPS, s partijskimi knjižicami in glede tega se strinjam s tabo – ta komunajzarska golazen je zlo in uničevalec te države in jo je treba počistiti…..temeljito….

 6. Vsakemu človeku bi se smilili takšni hlapčki, kot je Bogo, a žal je ostal tako daleč zadaj, da ne vidi, kakao je velika težava, ne pa del rešitve.
  Vsi levaki o katerih ima toliko za povedati pa so v njegovem hlevu, nikjer drugje jih ni!

 7. A ta video na YouTubu je mišljen resno? 😯 Ker zgleda kot (neumna) parodija.

  Drugače pa še nikoli v zgodovini parla-mentalnih volitev ni bilo toliko idiotskih, do povprečnega človeka žaljivih in podcenjujočih parol in sloganov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *