Medicinska stroka dokazala – cepljenje ne (za)ščiti pred okužbo in boleznijo….

Nekako sem bil v dvomih ali naj se zjočem od smeha ali pak od smeha zjočem. In bi se kar oboje, če žal ne bi šlo za resno zadevo. “Dogajanje kaže, kako pomembno je cepljenje” in “Ni razlogov za preplah, če smo cepljeni“, sem včeraj slišal iz ust vodilnih UKC Maribor, po še enem obisku ošpic njih ustanove…..

Še vedno ne morem verjeti, da so si odgovorni dovolili tako in toliko sprenevedanja, poneumljanja naroda, s temi izjavami in to, ironično, takoj potem, ko so celo sami priznali, da sta med obolelimi za ošpicami tudi njih zdravnica in medicinska sestra.

Ki naj bi že bili na bolniški doma vse dokler bosta kužni. Pa naj ponovim še enkrat besede onih, ki narod silijo v obvezno cepljenje in celo brutalno obračunavajo s tistimi, ki se temu odpovedujejo.

Da, slovenska medicinska stroka je izjavila “Dogajanje kaže, kako pomembno je cepljenje” ter “Ni razlogov za preplah, če smo cepljeni” in to kakšno minuto za tem, ko so priznali, da se je njih zdravniško osebje, cepljeno, okužilo in zbolelo.

Sledil je še bolj bizaren poskus izgovora epidemiologov, da cepljeni a oboleli medicinki “najverjetneje spadata med tistih nekaj odstotkov, pri katerih cepivo ne deluje“…..tistih nekaj odstotkov ?….90 % ?…..ampak kako, če pa ste do sedaj trobili da cepljenje zaščiti vsakega ?…. in kako naj posameznik ve že pred cepljenjem, da je med temi odstotki, ki mu cepivo ne bo nič koristilo, očitno prej škodilo ?…..

Torej priznanje slovenske medicinske stroke še v drugo, da cepljenje pač ne (za)ščiti pred boleznijo, je na dlani še v drugo.

Da cepljenja ne zaščitijo dokazujejo tudi vsakoletna cepljenja proti gripi, ki so celo samoplačniška, večina cepljenih pa potem kljub temu zboli za gripo, praviloma še v hujših dimenzijah, kot če se ne bi cepili…..

Svoje stališče o cepljenju sem sicer že predstavil v tem zapisu Ne le za otroke – Cerarjeva SMC bi zakonsko obvezno cepljenje tudi za vse odrasle državljane, in zato ne mislim podrobno razpredati, sploh ker….

Zdaj očitno ni več nobenega dvoma – cepljenje ne (za)ščiti pred obolenjem. Dokazala medicinska stroka kar sama na enostavnih, domačih, slovenskih praktičnih primerih.

In da – tista natolcevanja zagovornikov cepljenja o neki “kolektivni precepljenosti”, kar so navajali kot edini argument, zdaj po teh dokazih v UKC nimajo nobene veljave in smisla več.

Pa da ne bo nesporazuma – sem cepljen, cepljeni so tudi moji otroci, zato to moje pisanje ni uperjeno niti proti, niti za cepljenje. Zagovorniki obeh polov me namreč nikakor niso prepričali s svojimi argumenti, so me pa ta dejanja v UKC Maribor, ki so očitna neizpodbitna dejstva.

Je pa uperjeno v smer, da se najprej uzakoni, da tako farmacevtski proizvajalci cepiva, kot medicinska stroka, ki cepi s temi cepivi, postane po zakonu polno odškodninsko odgovorna za vse morebitne zdravstvene zaplete, ki utegnejo komu nastati zaradi cepljenja.

Polno odškodninsko naj odgovarjajo, ker že leta in še danes omenjeni ne odgovarjajo prav nič, če kakorkoli kogarkoli zajebejo s cepljenjem. Dokler se ta člen polne odgovornosti ne spravi v zakonodajo, pa naj se pusti posameznikom svobodna osebna odločitev ali hoče biti cepljen ali pak ne.

Ker če se jaz cepim z namenom, da svoj organizem obvarujem pred določeno nalezljivo boleznijo in to celo plačam, potem povsem logično in upravičeno pričakujem, da se me nalezljiva bolezen proti kateri sem cepljen ne bo lotila nikakor.

In ob tem me prav nima kaj zanimati sklicevanje na neko “kolektivno precepljenost”, ker če cepivo dejansko deluje za namen, potem se me kot cepljenega ne sme nikakor lotiti nalezljiva bolezen niti v primeru, če nihče okoli mene ni cepljen, četudi okužen. Če pa bi se kljub temu me lotila, potem pač morata farmacija in medicinska stroka, ki je cepila, odškodninsko odgovarjati….

Nenazadnje, državljani naše male podalpske bi lahko bili vsi po vrsti cepljeni proti neumnosti, torej bi morala delovati “kolektivna zaščita”, a številni fanatični zagovorniki cepljenj, versko političnih dogem in podobnih nabijanj brez vsakega dvoma dokazujejo, da tudi to cepivo prav nič ne bi pomagalo…..

Don Marko M

6 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Medicinska stroka dokazala – cepljenje ne (za)ščiti pred okužbo in boleznijo….

  1. Narodu nikoli nič ne pride do živega, dokler ni prepozno. Tako deluje kolektivna človeška neumnost.

  2. No ja, tudi kontracepcijska tabletka ni stoprocentna zaščita pred nosečnostjo, pa jo je vendar pametno uporabljati.

  3. Dragica, primerjava obveznega cepljenja z neobvezno rabo kontracepcije je enostavno nemogoče, ker nimajo niti ene same skupne točke….

  4. Če poznaš koga iz medicinskih krogov, ti lahko pove, da so ošpice bile in bodo vedno prisotne. Vsako leto, od nekaj pa do par deset obolelih. Ta medijska kampanja proti ošpicam, ki se izvaja zadnji 2 leti je samo priprava naroda na bolj restriktivne zakone glede obveznega cepljenja, ki jih bojo sprejeli naši, iz strani farmacije, podkupljeni politiki.Po istem receptu so v Italiji sprejeli zakon, ki prepoveduje necepljenim otrokom vstop v vrtec in šolo.

  5. V celoti se strinjam z napisanim. Pomembna je odškodninska odgovornost zdravstva, saj se bodo potem morda potrudili ugotoviti , kateri otroci bi lahko imeli po cepljenju trajne posledice, če že ne vedo in to prikrivajo, ker bi si z dodatnimi raziskavami zmanjšali dobiček.

  6. In to je to. Ko neandertalcu pokažeš GSM telefon tudi nič ne kapirall…. Zato ga pač poje…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *