No, pa skočimo v 2019……

Če bi že moral izpostaviti kaj iz nabora tega leta, potem je to predvsem eno – prehitro. Dosti prehitro je odbrzelo to leto. Očitno tako to gre, če se prepustiš življenju in prav je tako…..

Kar pa se tega bloga tiče….še eno leto presežkov….na vseh področjih, po vseh parametrih….in ker si sestavni del tega bloga, si vse to zagotovo tudi sam/a opazil/a…..

ob koncu leta se tako lahko zahvalim vsakemu posebej in vsem skupaj za mnogo tega….ker ste mi podarili možnost, da se od vseh vas dosti novega, koristnega in uporabnega, naučim…..podarili ste mi možnost zabave….in (na)smeha….

in verjamem, da smo skupaj preživeli številne nepozabne trenutke….številne neprecenljive….in da, še vedno se še kako zavedam, da ima ta blog res čudovito, brihtno, (pre)drzno, jezično, kritično in zabavno občinstvo, s kakršnim se lahko pohvali le redkokateri bloger na tem našem okroglem planetu…..

tudi zato ti v prihajajočem letu privoščim mirno morje, a ne pozabi, da se dober mornar (pre)kali skozi viharje…..hvala, da si……pa pogumno in srčno 2019 !

Don Marko M

6 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “No, pa skočimo v 2019……

  1. Lepo si nam natrosil rozice.Za nekoga,ki nima dlake na jeziku je to ze kar malo prevec.No, pomiri se ……saj vsi vemo, da se pod tvojim jeklenim oklepom, ki ga nosis na nasem bojiscu z temnimi silami, skriva toplo in pravicno srce. Tebi in tvojim najdrazjim zelim SRECNO NOVO LETO. 🙂

  2. Hvala, da si to, kar si…znaš nas spraviti v dobro voljo. Ostani še vedno takšen kot si,..
    ..pa srečno v novem letu…itak veliko smeha. Uživaj še naprej 🙂

  3. Ah daj daj daj, tole pa skoraj ne verjamem, samo zvezdice, lepe rožice in fajne stvari? Hvala no, vsekakor, pa tudi tebi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *