Po pedofilskem statusu, zdaj katoliškim vernikom priznan tudi status posiljevalcev žensk….

Naša nacionalaka je, za spremembo, predvajala dober dokumentarec, v 2 delih….”Spolne sužnje v katoliški cerkvi”……bolj nazorno prikazano, da je katoliška skupnost, vernikov in “duhovnega” osebja, skrajno izprijena pedofilska in posiljevalcev žensk organizacija, je že težko prikazati…..

dobra stvar dokumentarcev je, da temeljijo na nespornih dejstvih, vse prej kot dobra stvar za družbo pa je, da se takšni organizaciji dovoljuje celo javno modrovati o vrednotah, tisti najbolj fanatični verniki si dovoljujejo celo vpiti, da je to in takšno početje katoliške skupnosti celo slovenska tradicija vrednot….

skratka, v dokumenatrcu je pedofilijo RKC zamenjala še nadgradnja – posiljevanje žensk…tisočev in tisočev…ne le vernic, pač pa tudi redovnic….številne izpovedi posiljenih redovnic so groteskne, a obenem tudi nesporen dokaz, kar vseskozi trdim – RKC je več kot pekel (tudi) za ženske….satan je angelček proti tem katoliškim zverem….

da so ženske manj oz. praktično nič vredna bitja, primerna le za delovne sužnje, je sicer delovanje RKC v zgodovini več kot uspešno dokazovala, ampak da si je katoliško duhovno osebje v pristni muslimanski maniri dovoljevalo imeti svoje hareme, v katerih so redovnice, a tudi vernice, posiljevalsko zlorabljali tudi v orgijah, pa je bilo treba počakati, da žrtve same spregovorijo….

v tem dokumentarcu so ne le spregovorile, pač pa tudi dovolj nazorno izpovedale tudi preostala grozodejstva “duhovnih učiteljev”…..ker sama posiljevanja katoličanom niso bila dovolj ponižanja ženskega sveta….ne, potem ko so te posiljene ženske, glej čudež, zanosile, se je začela tista dodatna plat – od njih so “duhovniki” zahtevali, da splavijo….

brisanje dokazov….in še vedno to počnejo….splaviti otroka….tudi z raznimi grožnjami, izobčenji iz RKC in celo grožnjami po življenju tovrstnim nosečnicam….vse v imeni Boga kakopak….

ne le redovnicam, dogajalo se je in se še tudi navadnim vernicam…..in celo matere so sodelovale v teh obredih in še vedno sodelujejo, rekoč svojim, od duhovnikov posiljenim, hčeram, da bodo že uredile in so sledile ukazom župnikov posiljevalcev, pa svoje hčere vozile izvajati splave, ilegalno, praviloma k kakšnim šarlatanom….

duhovnikom so dobesedno pomagale uničiti lastnega otroka, svoje hčere pa so splavih še vedno silile, da morajo hoditi v cerkev k mašnim obredom, po možnosti celo k tem istim duhovnikom….in še vedno to počnejo….ker mati je vse na svetu….

večina posiljenih redovnic se je odrekla katolištvu….za RKC so kakopak izobčenke….javno so izjavile, da RKC nima nič skupnega z vero in duhovnostjo….in da nočejo imeti s takšno Cerkvijo nič skupnega…..priznale so, da če bi si upale tako javno razgaliti ta posiljevanja v nekih drugih časih, da bi jih RKC zažgala na grmadi…..žal se jim je morala zgoditi grozljivka, da so to dojele….

dojele, kar sicer dojema že vsak že povprečno inteligenten, da v nobeni Cerkvi ni duhovnosti, ker človek za duhovnost sploh ne rabi ne Cerkve, ne cerkve….a številnim drugim od duhovniškega osebja posiljenim ženskam matere te poteze niso dovolile in so še vedno v tem katoliškem peklu….ker je katolištvo v Evropi v prostem padu, je RKC ta svoja pedofilska in posiljevalska početja začela pospešeno seliti v Afriko, v vasi, med čimbolj neuke….

medtem pa, ob bok RKC pedofilskim, posiljenih žensk in splavljenih zarodkov grozotah….tudi v naši mali podalpski….katoliški “duhovniki” še vedno pridigajo med mašnimi obred, kakor tudi javno, da je splav – bogoskrunstvo, umor…..uničenje svetosti življenja…..

zavod “Božji otroci” in “Živim”, vzorni katoliki, le eni izmed njih in predvsem ženske, pa pred slovenskimi porodnišnicami protestno molijo – za življenje….za nerojene otroke….za prenehanja izvajanja splavov v naših ginekoloških klinikah…..pravijo, da so tako rešili že 2 življenji…..tudi tako, da so ženske, ki so odhajale na te klinike izvesti splav zmerjale tudi z morilkami…da so to sporočila ljubezni, so rekle….in potem so se pohvalile svojim “duhovnikom”, da so opravile plemenito delo….

da, drage Slovenke, kar včlanjujte svoje otroke v katoliško skupnost, vozite jih redno k mašam in ostalim obredom, pa ne pozabite niti na denarne prispevke v nabirke RKC…..s katerimi podpirate nadaljevanja tovrstnih pedofilskih in posiljevalskih dejanj katoliške skupnosti in duhovništva….skratka, ohranjajte in negujte tovrstno slovensko tradicijo, kot pravijo…..ker svojim otrokom privoščite le najboljše….

Don Marko M

8 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Po pedofilskem statusu, zdaj katoliškim vernikom priznan tudi status posiljevalcev žensk….

  1. Sem gledala oba dela dokumentarca. Resnično najbolj gnusna organizacija na svetu.

  2. Sem gledala oba dela… Nagnusno skratka do kraja izprinjeno! Skrajni čas da se pove vsa resnica,ki se dogaja v tej do konca izprinjeni cerkveni inštituciji.

  3. Saj so tudi pri nas pred nekaj 10 letji v Lj. pod Uršulinsko cerkvijo našli okostja dojenčkov, ko so kopali pod zemljo..tam pri Maximarketu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *