Janezovi SDS in Toninovi NSi domoljupci bi s Knovs betonirali totalitarno Slovenijo…..

Parlamentarna komisija DZ za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (Knovs), v sestavi predsednik Matej Tonin (NSi), podpredsednik Žan Mahnič (SDS), Zvonko Černač (SDS) in Monika Gregorčič (SMC), ne nehajo v nameri spreobračanja SOVE v bordel z zahtevo, da jim le ta posreduje dokumentacijo o zaposlitvi zdaj že razvpite Šarčeve znanke N. H. v Sovi…..

seveda državljani člane te komisije plačujemo za vsako sejo dodatno v višini minimalne plače na posameznega člana komisije, ob čemer že leta ni več nobenega dvoma, da strogo zaupne podatke iz SOVE že leta, kot tudi tokrat, plasirajo v javnost zgolj in edino domoljupci SDS…..

moje mnenje je sicer, da v parlamentu ne bi smela obstajati niti ena edina parlamentarna komisija za nadzor česarkoli, ker je povsem nedopustno, že absurdno, da si lahko parlamentarci dovolijo nadzorovati v bistvu same sebe….

in da, nadzor nad državnimi uslužbenci, kakor tudi sankcije, so še kako nujno potrebni, ampak to ni in ne sme biti v rokah parlamentarcev, ker več kot očitno s temi zadevami manipulirajo in jih zlorabljajo za osebne oz. strankarske interese, sploh ker imamo za te potrebe dovolj drugih strokovno usposobljenih služb, od inšpektorskih, do policijskih in sodnih, zadolženih za ta opravila…..

in to velja tudi za tokratni primer zaposlitve Šarčeve znanke N. H. v Sovi….inšpekcijske in kriminalistične službe so edine tiste pristojne, za izvajanja uradnih postopkov preverjanj ali je bilo pri Šarčevi znanki karkoli narobe pri zaposlovanju ali pak ne….

in to še kako hudičevo dobro ve predsednik Knovsa Matej Tonin (NSi), ki zavračanje SOVE po izročitvi zaposlitvene dokumentacije označuje kot “nezakonit razlog za onemogočanje nadzora“, ob čemer nima sramu dodati še “to je nesprejemljivo za pravno in demokratično državo“…..eh Tonin, v pravni in demokratični državi takšnih izjav sploh ne bi mogel dajati, ker tam ne obstajajo parlamentarne komisije, ki nadzirajo same sebe…..

ker so ravno v SDS najbolj glasni v zahtevah po demokratični, pravni državi, obenem pa zahtevajo, da se Knovsu dovoli protizakonito in nedemokratično, torej totalitarno početje, je prav se spomniti, kako uspešno janez janša in njegov strankarski vodilni kader poneumljajo svoje volilce in še naprej serjejo po državi in sodržavljanih v maniri neomejeno omejenih domoljupcev….

premier janez janša, SDS, v parlamentu 28.01.2013
“Knovs nima pristojnosti, da odloča o tem, kdo bo zaposlen v Sovi”….

žan mahnič, SDS, 10.10.2019
“Knovs ima pravico nadzirati vse, kar počne Sova, vključno z zaposlovanjem”…..

janez janša, SDS, na shodu “Rešimo Slovenijo” 11.10.2019
“Zahtevamo takojšen odstop direktorja tajne službe, ki zavrača parlamentarni nadzor Knovsa.Tega si pred 30 leti ni upal niti Ertl”……

komunajzarski totalitaristični skrajno levičarski SDS domoljupci pač…..eden 5ih dejanskih problemov v parlamentu, ki preprečuje(jo) “Rešimo Slovenijo”….Šarec pa itak strumno koraka po poti učitelja cerarja….

Don Marko M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *