Janševa vlada – brez prostovoljne aplikacije “ostani zdrav” ne smete nikamor iz stanovanja….

Mobilna aplikacija “ostani zdrav” je po zakonodaji naše male podalpske obvezna le za tiste, ki so korona okuženi v karanteni, za vse ostale namestitev in/ali raba te aplikacije ni obvezna oz. je prostovoljna izbira…a to ne ovira janezkove komunajzarske vlade, da ne bi povozila kar samo sebe, torej svoje spisane zakone ter ukrepe in danes na Brdu spremenila nekatere ukrepe za nasledni teden, dva, kar je spet pojasnil janezek komunajzarski….

“V štirih regijah se za imetnike aplikacije “ostani zdrav” do vključno 23. decembra odpravlja tudi omejitev gibanja na občino. Gibanje je v primeru, da ima oseba naloženo aplikacijo s torkom omejeno na območje celotne regije, kjer imajo osebe prebivališča, in ne več na posamezno občino”……

te regije pa so gorenjska, osrednjeslovenska, goriška in naša Istra…..in da, prav si prebral/a – janezek komunajzarski s svojo takšno vlado in ostalimi parlamentarci pogojuje državljanom omejitev gibanja z uporabo PROSTOVOLJNE aplikacije….

kar je kot če bi rekel, da če boš imel naloženo aplikacijo boš lahko zapustil stanovanje, če ne pa ne, ali pak recimo če boš volil komunajzarje SDS greš lahko na volitve, drugače pa ne……manjka samo še da doda, da bodo neuporabniki aplikacije morali nositi rumen trak na roki, uporabniki pa rdečega, pa bo zgodovina osvežena….

seveda da ni nobenega dvoma, da je janezek komunajzarski, ki pač kot vrli domoljupci dela vse, za kar mu frau Merkel navija ušesa, s tem pogojevanjem po neobvezno obvezni rabi aplikacije “ostani zdrav” še enkrat več in znova dokazal kulminacijo diskriminacije in represije nad državljani naše male podalpske, torej da dejansko res nima nikakor rad ne te države ne državljanov….

kot ni nobenega dvoma, da je spet povozil tudi vse enakosti državljanov, človekove pravice in seveda tudi Ustavo RS v polni meri, tako da bodo imeli ustavni sodniki spet kaj delati, narod pa se lahko začne resno segrevati za dobesedno odnašanje janezkove komunajzarske vlade iz parlamenta, vključno z ostalimi parlamentarci, ker to je zdaj že prestopilo tudi vse robove skrajnosti…..

Don Marko M

8 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Janševa vlada – brez prostovoljne aplikacije “ostani zdrav” ne smete nikamor iz stanovanja….

 1. Enkrat so bili eni Romanovi.In potem jih vec ni bilo. Enkrat je bil en Čaušesku.In potem ga več ni bilo. No,bili so tudi Nurnberški procesi. Pa bodo spet.

 2. Dokler je govora o aplikaciji, ne vidim posebnega problema, jo naložiš po potrebi in zbrišeš, spet po potrebi.
  Problem bo s cepivom, tega ne zbrišeš nikoli več!!

 3. Peter,
  jaz pa vidim velik problem neenakopravnega obravnavanja državljanov in kršenja veljavnega zakona, ki so ga celo komunajzarska vlada glede aplikacije sami uzakonili, sploh pa gre za še eno zelo grobo kršitev Ustave, pa tudi številnih zakonov, saj policija ne sme vpogledati v telefon posameznika brez sodnega naloga ….
  so ljudje, ki telefona sploh nimajo, so takšni, ki imajo telefone, a niso dovolj zmogljivi za to aplikacijo ali pak ne podpirajo te aplikacije in kaj zdaj se bodo morali v stroške dajati al kako….
  pa poudarek je na zakonskem temelju, da je aplikacija prostovoljna izbira, torej ne sme biti nikakor pogojevana z ničemer za nič….in kogar ne moti že ta del še ene očitne kršitve vlade in deljenja državljanov na takšne in onakve, potem ga ne sme motiti niti cepljenje, ki naj bi tudi bilo prostovoljno….

 4. Boris,
  če nima pač nima, potem pač človek ne more nikamor iz svojega kraja četudi bi si sam hotel naložiti aplikacijo….no, lahko pljune vsaj 250 € in več za nakup novega gsm, ki podpira to aplikacijo….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *