Predlog nezaupnice janševi vladi je pripravljen – preberi si ga…..

Koalicija ustavnega loka (KUL) v sestavi 43 poslancev parlamentarnih strank opozicije in vladnega DeSUS je pripravila predlog konstruktivne nezaupnice sds komunajzarski vladi, katero nameravajo v parlamentu vložiti v obravnavo 15. januarja….

Mnenja sem sicer, da je tako oblikovana nezaupnica teh 43 parlamentarcev – do katerih sicer gojim enako miselnost in čustva, kot do janezkove komunajzarske vlade, torej bi bilo edino prav, da narod vsem 90 parlamentarcem, s premierjem in ministri vred spiše in izreče nezaupnico pa o njej referendumsko glasuje – bolj frendli nezaupnica brez vsakih poudarkov na nespornih dokaznih dejstev in kot takšna tokrat nima ravno kakšne možnosti dosega padca janezkove komunajzarske vlade, ampak….

Predlog nezaupnice se sicer lahko do 15. januarja tudi dopolni, recimo s svežim poročilom Računskega sodišča in najmanj 13 vloženih kazenskih ovadb zoper korupcijsko delovanje janezkove vlade pri ukrepih in nabavah raznih korona aparatov in materialov…..

Kakorkoli že, izvoli pa si preberi in seveda tudi pokomentiraj…..

Don Marko M

 

1 pred teboj je povedal za zapis “Predlog nezaupnice janševi vladi je pripravljen – preberi si ga…..

 1. Ahahahah,
  kontrolirana menjava pujsov za koriti v Orwellovi farmi. Že pri prvi točki so zgovorni: Učinkoviteje in bolj konsistentno strokovno podprto spopadanje …. :)) … S čim ?? Propagando ?? Končanjem maškarade?? ali s končno ukinitvijo razglašene pandemije oziroma Svetovne zarote laži v namen steranja offc v ogrado brez vrnitve?

  Nikjer besede o tem, da bodo novonastavljeni peljali stran od smernic, ki jih diktirajo komunistično fašistične ideje Svetovnega ekonomskega foruma.

  Kar nenazadnje v leporečju zaviti potrjujeta zadnji dve točki, o sistemskih rešitvah… in zniževanju emisij….

  Billy boy je davno nazaj (2010) “v borbi za boljši svet” lepo podal formulo za znižanje ogljičnega odtisa:
  ( https://www.youtube.com/watch?v=LmzeYYWntxw )

  Cajt je da se globalno in lokalno tem izgubljenim psihopatom vzame igračko z roke.

  In naenkrat bo na zemlji izbruhnilo blagostanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *