Nič prestrašena Slovenka Frida odgovarja Borisu Tomašić iz Nova24tv – “SDS ste impotentni pedri z majhnim”…..

Le nekaj ur kasneje, ko so v uredništvu oddaje “Kdo vam laže” na Nova24tv objavili novico, natančneje apel, v katerem z besedami “Slovenke apeliramo na moške, naj nas zaščitijo pred migranti! Ni to poziv k nasilju, v demokraciji poznamo tudi diplomatsko noto”, s katerim naj bi izražale svojo zaskrbljenost, se je odzvala Frida….

Frida, sicer brhka, a klena, uporniška in ponosna Istrijanka in Slovenka, kot občasna kolumnistka tudi ženska ikona tega bloga, je, kot pravi, sprva oddala komentar pod novico, a so ji ga v uredništvu tega demokratičnega medija cenzurirali v celoti z odstranitvijo, zato je v naslednjem koraku preko e-pošte naslovila svoj protest na omenjen apel neposredno na uredništvo Nova24tv z zahtevo javne objave, a ni prejela ne odgovora, ne objave.

Zato se je odločila za diplomatski javni pisni protest preko družabnih omrežij. V svojem komentarju, katerega je naslovila na uredništvo omenjenega medija, odločno izraža svoje nasprotovanje omenjenemu apelu in poziva urednika ter voditelja oddaje “Kdo vam laže” Borisa Tomašić k prenehanju sramotenja pravih Slovenk. V nadaljevanju objavljamo Fridin protest, nelektoriran, v celoti.

Tomašić, ker še ne veš – Slovenke smo prave, emancipirane babe in ne rabimo nobene moške zaščite. Moške, prave moške, rabimo le, da nas zadovoljijo. Lahko tudi z zaščito. Prave Slovenke smo srečne, da lahko živimo v tako raznoliki migrantski skupnosti kot je Evropa, kar nam že od nekdaj predstavlja izziv in privilegij obenem.

Če bi čakale farske SDS pedre z mikroskopskimi bingljni Slovenija ne bi dočakala letos praznujoče 100 obletnice obstoja, ker je niti spočeli ne bi, če pa bi se po naključju zgodilo, pa bi itak hitro izumrli. Še dobro, da smo prave Slovenke, tradicionalno pametne ženske, hitro dojele, da lahko obstoj slovenskega naroda rešimo le s pomočjo migrantov…

ki so, kot vidimo, svoje poslanstvo opravili odlično, saj je kar 80% naraščaja Slovenije plod njih dela, preostalih 20% pa ima, tudi ti, itak migrantski genski zapis, tako da……..

Iskreno ti priporočam, da si, namesto objavljati takšne neumnosti, celo v imenu vseh nas pravih Slovenk, kar je sploh nedopustno, raje vzameš kakšno popoldne časa in se napotiš v Štepanjca na bližja srečanja poglabljanj odnosov z migranti. Začuti veter z juga, naj te zadane v sredino.

Zagotavljam ti, kar sicer tradicionalno ve že vsaka izmed nas pravih Slovenk, da boš že po prvem srečanju, kakor vseh naknadnih, začutil sladkost kulminacije šibečih kolen še naslednja 2 dni, obenem pa prešeren nasmeh na tvojih ustnicah ne bo popuščal, kar bo sicer sprva neverjeten šok za tvoje ogledalo, ki pa se bo s tvojim vztrajanjem tovrstnega početja sprijaznilo.

Po takšni migrantski izkušnji nikoli več ne boš hotel niti slišati za impotentne farske SDS pedre z mikroskopskim bingeljnom, katerim se vzdigne edino želodec po 3 litru šmarnice, trdoto pa začutijo le po drugi črtici, in verjamem, da boš potem vsakič ves neučakan nadaljevala z učvrščevanjem odnosov z migranti. Zdaj veš“.

V zaključku svoje protestne izjave Frida še dodaja, da je v procesu ustanavljanje gibanja “Klene Slovenke smo najboljše partnerke hudiča !”, osnovno poslanstvo le tega pa je usmerjeno v osveščanje Slovenk, da so brez vsakega dvoma vedno neprimerno najboljša izbira stoječi migranti, kot pa viseči farski SDS bingeljni.

Don Marko M

12 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Nič prestrašena Slovenka Frida odgovarja Borisu Tomašić iz Nova24tv – “SDS ste impotentni pedri z majhnim”…..

 1. Frida si zasluži spomenik, ampak bojim se da ji ne bo uspelo prepričati Marjance, ker pada na rumeno-moder fetiš 😉

 2. Hja, feministka je ženska brez dlake na jeziku, če jo pa že ima, pa ni od moškega… 😎 po nagi riti, zadn cajt…

 3. Kako diplomatsko rešit primer ko ti ilegalec šlata ženo po riti in jo hoče posilit? Ajde veleumi da vas slišim??

 4. Don Marko M sosedovega Franca bi sunil v rit pa mi to ne bi zameril..migrant bi pa takoj nož potegnil..e tu je razlika

 5. aha Zdravko, ker Franc bi ti povedal, da ti je šlatal ženo za rit, tako kot žena…. 🙂

 6. Ubogi tisti, ki “padejo” na takšne WC medije kot je reporter in Nora TV.
  Kakšni so to mediji je znano celemu svetu in vsem pametnim ljudem. Žal pa je nekaj takšnih, ki takoj padejo pod ubogo Marjanco.
  Tako pa poročajo tuji mediji o teh sirotah na nori TV in seveda to velja tudi za njihove podpornike.

  “Uboga urednica tednika je zaradi izgube poslovnih interesov Madžarov ostala brez svojega obetajočega glasila. Edino upanje je, da bo stranki SDS le uspelo sestaviti novo vlado, da bo lahko sama poplačala Madžarom svoj dolg.
  Ta škandalček, ki ni bil objavljen v tedniku Škandal 24, je odmeval celo v Ameriki. Novinar časopisa New York Times je pripotoval v Slovenijo in nenapovedano obiskal uredništva medijev Škandal 24, Nova 24 in Demokracija (brez 24). Seveda je o svojem obisku napisal poročilo. Privoščim vam odlomek: »Urednica tednika Škandal 24 Marjanca Scheicher se je skrivala za vrati.« No comment.
  Boste rekli, da se vsakomur pač enkrat zalomi. Ne, ne. To je stalna praksa stranke SDS. Na volitvah 2008 sta bila propagatorja stranke SDS brezplačnika Slovenski tednik in Ekspres, ki so ju z milijonom evrov podprla državna podjetja. Imena podjetij ne boste izvedeli, saj sodišče ni ukrepalo. Oba časnika sta brezplačno objavljala reklame za SDS. Sedaj vsaj veste, na kaj se nanaša beseda brezplačnik.
  Še ta ocvirek. Visoko zadolženo podjetje, ki je izdajalo Slovenski tednik, je tedanji direktor Andrej Lasbaher prodal. Komu je pa lahko prodal tako zapufano podjetje? To je vprašanje za milijon evrov. Odgovor ponujam brezplačno. Enemu brezdomcu. Ha, ha.
  In glejte. Tedaj jim je uspelo »brezplačno« priti do vladnih stolčkov.
  Kako premišljeno znamo mi izbrati poštene ljudi za krmilo države! Prav nam je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *