Zakaj so dojenčki v zaporu….

Škotski parlament je proti koncu lanskega leta z večino sprejel zakon o reformi priznavanja spola, po katerem lahko poslej transspolne osebe, stare 16 let in več, zakonito spremenijo svoj spol preko sistema samoidentifikacije, pri čemer medicinska diagnoza ni potrebna…..in praktični primeri, na dnevni bazi, se zdaj pišejo kar sami od sebe….

ta nov zakon je še posebej pospešeno eskaliral med škotskimi zaporniki…..

31 letni Adam Graham je posilil dve ženski v letih 2016 in 2019…..policija je opravila svoje delo, tožilstvo takisto, a potem je trajalo do začetka sojenja v Glasgowu…..Graham je bil ves ta čas na prostosti in lani se je prijavil v tv oddajo “Zvezde v njih očeh”, a kot ženska – Isla Bryson…..

Isla Bryson, ki je bila pred to preobrazbo mišičast, obrite glave, tetoviran dvojni posiljevalec Adam Graham…..Graham je torej bil še vedno biološko moški, ki pa se je identificiral kot ženska, ker mu je pač zakon to dopuščal….kar ga v sicer še ni rešilo pred zaporom….ampak…..ker je bil sprejet omenjen zakon je policija Grahama, ki se je že identificiral kot ženska Isla, odpeljala v – ženski zapor…..

Isla se je tako pojavila v ženskem zaporu Cornton Vale v – roza jakni, roza pajkicah in roza kovčku na kolesih…..sočasno se je začel tudi sodni postopek, na katerem se je moral tožilec krepko truditi pred poroto, da ji je pojasnil, da je bila Isla v času posilstev moški in da ju je posilil s svojim penisom, saj po neki drugi težko razumljivi tragikomični škotski zakonodaji posilstvo lahko zagreši le nekdo z moškimi spolovili…..

in točno ta del zdaj moški posiljevalci in pedofili na veliko zlorabljajo, saj so se ekspresno identificirali v ženske, s tem so si zagotovili dosti bolj milostne kazni, predvsem pa morebitne zaporne kazni služijo v ženskih zaporih, kjer je pač dosti bolj milo okolje, kot brutalno v moških zaporih, kjer si zaporniki še posebej radi izposojajo in podajajo pedofile, posiljevalce in razne modele, ki si kar tako spreminjajo identifikacijo v karkoli že…..

v ženskem zaporu Cornton Vale je tako pristala tudi pedofilka Katie Dolatowski, sicer rojena kot moški, a se identificira kot ženska, ki je v več nakupovalnih centrih na ženskih straniščih napadal 10 letnice…..

seveda pa se da vedno več in bolje…..

36 letna Sophie Eastwood se je rodila kot Daniel Eastwood, ki se je v žensko identificiral v 2018 med služenjem zaporne kazni…..leta 2014 je dobro leto in pol zaporne kazni Daniel sprva služil zaradi objestne vožnje z avtomobilom, a med služenjem te kazni je z vezalkami davil in do smrti zadavil sojetnika, zaradi česar si je prislužil dodatnih 15 let…..

in konec lanskega leta se Daniel oz. Sophie odločil/a, ki sicer odslužuje kazen v moškem zapor Polmont v Falkirku, da bo koristil/a številne široke privilegije, katere je ta nova zakonodaja tudi transspolnim zapornikom servirala na pladnju….

Sophie se tako po novem identificira kot – dojenček…..dojenček v zaporu…..tako zdaj dnevno zahteva od paznikov, da mu pasirajo obroke v kašice za dojenčke, da mu prinašajo plenice, da mu nabavljajo lutke, igrače, da ga držijo “za rokco” vsakič, ko zapusti celico….in seveda da mu tedensko menjujejo – dudo….

in zaporniško osebje mu dosledno izpolnjuje želje, četudi sploh ne obstaja noben zaporniški protokol za zapornike, ki se odločijo postati dojenčki, obstaja pa protokol kazni in odškodnin katere bi moral zapor plačevati dojenčku zaporniku v kolikor njegovih želja ne bi uslišali…..

da, izjemne manipulacije se dogajajo na račun sprejetja tega zakona…..številni zaporniki, me dkaterimi so morilci, pedofili, posiljevalci, spreminjajo svoj spol v žensko zgolj zaradi omilitve kazni in prestavljanaj v ženske zapore, večina med temi pa takoj potem, ko so odpuščeni iz zapora, spet spremeni svoj spol v moškega, saj zakon nikakor ne omejuje števila spreminjanja identifikacije…..

in da, tudi parlamentarci naše male podalpske imajo na mizah kavbojlend različico zakona o sistemu samoidentifikacije brez medicinske diagnoze…..

Don Marko M

8 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Zakaj so dojenčki v zaporu….

  1. V zenskem zaporu si bo privoscil posilstva , zenske bodo kaznovane za pedofilijo ker so seksale z dojenckom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *