Ženske nimajo pojma o sexu

Ministrstvo za moralo opozarja ! Branje prispevka ni priporočljivo za ženske po spovedi in moške po petem pivu !
“Kaj stari, sexaš kaj in zakaj nič ?” mi je navrgel Sandi neki dan, potem, ko se nekaj časa nisva šankirala in je sonce pri plus osem haralo po nebu. Burja pa čakala za vogalom. “Ma, nič ne sexam, ker ima tvoja fešto” sem mu prijavil v odgovor. Kar je bil zadosten razlog, da sva v stopila do terase kafiča. Še nisva do konca spustila sedali na sedala, ko je nasproti prihajala – ona. Simona. Tako vražja sexy. Zvončki in trobentice vedno prepozno cvetijo v primerjavi z njeno bohotnostjo. Njen nasmeh je bil viden že na dvajset metrov. Pa vse ostalo tudi. Tudi brez povečevalnega stekla. Ker moj jezik prehiteva hitrost misli, je moja izjava, ko je bila le še na tri metre (ne)varnostne razdalje, še skromna. “Gospodična, s takšno pojavo ste… resno ogrožena brez spremstva bodigarda.” “Ja. In jaz imam čas, gospodična” se je pridušal Sandi. “Haha, prava dva sta skupaj” se je še bolj navihano nasmehnila in prisedla. Brez da bi jo sploh kdo povabil. Ah, te ženske. Ok, bova vsaj lepše izgledala.

Sandi je nato, po naročeni pijači, takoj začel dokazovati… svojo neomajnost vztrajnosti : “Kaj Simonca, sexaš kaj in zakaj nič?” Svoj nasmeh sem potegnil v zadrgo in čakal. “Kaj Sandi, tvojo spet boli glava?” mu je odvrnila v polni samozavesti nasmeha. “Ampak res, danes izgledaš kot bi sexala celo noč”, sem, logično, podprl kolega. “Ma kaj je luna danes?” je pripomnila v že navihanem nasmehu. “Kdaj pa ni” je Sandi modroval bolj pri sebi in vzdignil roko, kar je bil jasen znak natakarici Sanji, da pride do mize. “Daj, lepota, povej mi če kaj sexaš?” je Sandi še vedno iskal potrditev. “Seveda” mu je navdušena odvrnila. Sandi, vidno šokiran zaradi spontane naglosti njenega odgovora je uspel še dodati : “Aja. In koliko?” “Non – stop.” In je šla.

“Daj Sandi, zapri zdaj usta, da ti kakšen mrčes ne uleti. Kelnerca, ki ne sexa, ne obstaja”, sem ga poskušal spraviti iz šoka. “Aha, torej po moški logiki to počnejo samo kelnerce” se je vznemirila Simonca. “Mogoče tudi kelnerji” sem dolil. “Aha, torej po tvojem mi pisarniški molji tega ne počnemo?” je dodala in me gledala direkt v zenico. “Še govori,še govori…” je na glas razmišljal Sandi. “Ja, pa mi osvetli obzorje. Saj te je Sandi vprašal če sexaš.” “Jaz ne sexam.” “Ampak?” “Jaz se ljubim” je ponosno utemeljila. In v tistem trenutku so še golobi od smeha popadali iz strehe.

“In kaj manjka besedi sex?” sem vprašal. “To se mi zdi prostaško izražanje” je rekla. Da bi jo Sandi takoj dopolnil : “Ma prostaško ti ni ko to delaš.” Da ne bo pomote, Simona je res cool bejba, le pri sexu se ji zatika. Pri besedi sex. “Čakaj malo, kako pa praviš tvojemu jebaču?” “Prijatelj.” “Ok, torej če prav razumem – ti se ljubiš s tvojim prijateljem.” “”Pa saj jaz sem tvoj prijatelj” je Sandi spet modro ugotovil. “Ma ne, ne takšen prijatelj.” “Ja kakšen pa. Glej, ker zdaj sem v resnih dvomih, da bi moji dragi kdaj rekel – bil sem z prijateljem.” “Ma ne. Vidva nič ne razumeta. Prijatelj je prijatelj, fant je fant, mož je mož.” “Ampak v čem je razlika, če z vsemi sexaš? Torej, ko ženska reče, da ima moškega prijatelja, to v bistvu pomeni, da ima jebača?” “Ma ne. Ne razumeš.” “Ja pa razloži.”

Tišina je trajala predolgo, zato sem posegel v praznino. “Glej, včasih, nekatere sicer še danes tako, so ženske imele samo dva pojma – jebač je bil jebač, njen moški pa njen redni partner. In vsi smo jasno vedeli kdaj in kje smo na vrsti. Danes jebe lud zbunjenoga. In kaj sploh pomeni to, ko ženska reče – ‘sem spala z njim’. Kaj zdaj – je spala ali sexala? Ker potem si, če mi reče, da je nemirno spala, lahko razlagam kot – da je divje sexala. In če me predstavi kaki prijateljici kot njenega prijatelja, to torej pomeni le, da sem samo trenutni jebač oz. eden od njih.”

Medtem, ko je Simona poslušala odprtih ust, je Sandi spet modro pripomnil : “Živeo govornik!” In naročil drugo rundo pijače. Ker sem bil v zaletu je bilo nadaljevanje dovoljeno. “In kaj sploh imate ženske od tega dvoumnega izražanja. Potem pa se frendice dobite na čveku, kjer namesto “prijatelj” pogumno rečete jebač, namesto “ljubila sem se” ali “spala sem” z njim rečete – porival me je, da se mi je že vrtelo pred očmi in podobne. Ala Sandi, vprašaj zdaj.” “Alora Simona, sexaš kaj?” Kako je vedel kaj mora vprašati? “Sexam, ja” je zdaj, končno razumno, v vidni zadregi a tudi olajšanju in nasmehu povedala.

Sex je pomemben člen človeštva. Sex ustvarja živa bitja. Sex je nedvoumna beseda, razumna vsem ljudem planeta. Sex je intimnost, druženje, zabava. Sex je čutnost, nežnost, pohota. Sex je razvratnost, eksces, mora. Sex je orožje in/ali orodje. Sex je zdravilo ali bolezen. Sex zbližuje ali oddaljuje. Sex je (ne)varen.
Sex je lahko med dvema, tremi, štirimi, petimi, skupino. Za moške in ženske. Za moške in moške. Sex je na postelji, mizi, stolu, nogah, pralnem stroju, travniku, skali, v dvigalu, avtu, grmu, morju, zraku. Kjer koli. Sex je sex.
Spi lahko vsak tudi sam. Ljubi se lahko vsak tudi sam. Prijatelj je lahko vsak sebi tudi sam. A sexat, kavsat, fukat, porivat ne moreš sam/a !

Don Marko M

 

12 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Ženske nimajo pojma o sexu

 1. Ko spim ni nič narobe če ga ni,ko pa hočem sexat je vse narobe če ga ni.Drugič pa mene tako ogovori da ti povem.Kavco jaz častim. 😉

 2. haha….pa probaj še kdaj spat med sexom….da bo narobe prav….potem pa te bom ogovoril, če tako mora biti….ker ponavadi samo usta prezračujem, ko te vidim…. 🙂

 3. furija

  prav nič ji ni manjkalo….zdaj šele je samozavestna postala….predvsem pa se od zdaj še nedvoumno izraža….in kakor je omenila, je njen še danes šokiran, ker ga, za spremembo, ni povabila spat ampak na sex….
  seveda si vabljena na kafe in strokovno debato…. 🙂 😉

 4. Narobe je postalo prav.Kako si vedel?Če ne bi pa prezračeval ust ne bi slišala klica divjine. 😉

 5. to ti je pa hec, saj sam najbolje veš, da je spanje, seksanje itd. – vse z istim pomenom, vsi mislimo in želimo samo eno in to je sex na eks,
  pa faj bodi

 6. itak, da je hec….poudarek je bil le na enostavnem izražanju in jasno povedani želji….
  kako pa to delate mariborčanke že vem….zelo vem….. 😎

Leave a Reply

Your email address will not be published.