Plastični zamaški za Anžeta – akcija je zaključena

Čeprav je, z današnjim dnem, akcija zbiranja plastičnih zamaškov za Anžeta zaključena, se le ta nadaljuje za Mirka iz Maribora. Mirku se seseda hrbtenica in zbrani plastični zamaški mu bodo v veliko pomoč za zbiranje potrebnih sredstev za odpravo teh težav. Dodatne informacije nadaljevanja akcije za Mirka so ti dosegljive na Anžetovi spletni strani. Zahvala Anžeta pa tudi tukaj. Sicer pa, tako kot sem sam impresioniran nad uspešnostjo akcije zbiranja zamaškov za Anžeta, ravno tako si lahko tudi ti, ki si jih tudi zbiral/a. Dober človek si. In obenem si lahko upravičeno ponosna/ponosen, da si s svojo dobro in plemenito voljo prispeval/a svoj delež za 100 ton zbranih zamaškov za Anžeta. Astronomska številka, ja. Katere verjetno ni nihče pričakoval za teh nekaj mesecev zbiranja. V slogi je pač še vedno moč in… tam kjer se zadeve odvijajo enostavno in po začrtanem dogovoru je zmaga seveda neizbežna. O zgodbi Anžeta bomo seveda še slišali in brali, do takrat pa njegova zahvala za pomoč sodelovanja vsem, še posebej tebi, ki dobro veš, da se plemenitost v vztrajnosti vedno obrestuje.

Don Marko M

Sporočilo vsem zbirateljem plastičnih zamaškov za Anžeta

Za ves vaš trud in sredstva, ki ste jih vložili v zbiranje plastičnih zamaškov se vam Anže in cela družina Pratnemer najlepše zahvaljuje in sporoča, da je bila akcija uspešna nad vsemi možnimi pričakovanji.

Istočasno vam sporočamo, da se bo akcija zbiranja plastičnih zamaškov, konkretno za Anžeta, zaključila s torkom 15.12.2009.

Od tega dne dalje se bo akcija zbiranja plastičnih zamaškov nadaljevala v namen zbiranja sredstev za Mirka iz Maribora , ki se mu seseda hrbtenica. Organizacijo zbiranja in odvoza zamaškov bo prevzel brat Milan Kavčnik iz Cerknice.

Za vse nadaljnje informacije se obračajte na njegovo kontaktno tel številko 031 856 923 ali na njegov elektronski naslov : smc.cerknica@kabelnet.net

Več o poteku Anžetove akcije boste zvedeli ob zaključni prireditvi z razstavo najdenih predmetov, ki so se nahajali v vrečah z zamaški in bo predvidoma v spomladanskih mesecih leta 2010.

Še enkrat najlepša hvala vsem s pozivom, naj se akcija ne prekine, ker nas humanitarnost in tudi skrb za okolje plemeniti.

Pratnemerjevi.

2 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Plastični zamaški za Anžeta – akcija je zaključena

  1. aha….ampak, da bi se to slišalo in videlo je bilo potrebno dosti razumnih in dobrih ljudi, ki ne komplicirajo ali grenijo v življenju….
    drugo vprašanje pa lahko preneseš na tisti zanje ustrezen zapis…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *