Potrjeno ! Marihuana povzroča močnejši občutek sreče, kot 4 peresna deteljica

Sreča je tisto stanje, po katerem hrepeni človeštvo že od začetka obstoja. Za srečo je marsikdo pripravljen storiti marsikaj, četudi je s tem potrebno onesrečiti drugega. A pustimo zdaj moja globinska premlevanja definicije sreče, ker bi lahko naredil še koga srečnega in se posvetimo najnovejšim odkritjem pripomočkov, ki srečo povzročajo….

Zaključila se je namreč obsežna letna raziskava, ki je v finalni izbor najpogostejših povzročiteljev stanja sreče v naši mali podalpski uvrstila – 4 peresno deteljico in Marihuano.

2 travi torej. Travi, kateri najdemo za vsakim vogalom, na vsakem travniku, polju, celo na stanovanjskih oknih….2 travi sta torej ključni serotonin, ki sta z ogromnim naskokom zmagali pred ostalimi pripomočki v Sloveniji. V igri so bili še roza vibrator, termični stimulator, motorna žaga, poln sod, hoja okrog…..

In tako je nastopil ključni trenutek, ko je morala stroka prevzeti v roke izbor zmagovalca.
Zadevo je v finalno strokovno obdelavo prevzel institut “Sreča v nesreči” iz Šubičeve, ki je izbor zmagovalca izvedel na 18k rednih študentih do 24 leta in na 25k večnih študentih do 40 leta.

V času te končne raziskave je sicer prišlo do manjšega incidenta, saj je predstavnik 600k študentov do 80 leta Kohel Rjaveči v prostorih instituta, s 4 peresno deteljico v eni in marihuano v drugi roki, obsodil institut diskriminacije do njegove skupine zaradi nevključenosti v raziskavo. Zaplet se je končal po nekaj minutah, ko mu je v roki ostala samo še 4 peresna deteljica.

Pred javno objavo rezultatov pa si je končni rezultat raziskave instituta “Sreča v nesreči” ogledal tudi Tomaž Jantar, minister za neozdravljivo zdravstvo, ki je takoj po javni objavi rezultatov podal ekskluzivno izjavo za blog Don Marko M :

“Navdušen sem, da so se državljani vrnili k naravi in zmagovalni serotonin črpajo iz nje. Sodelovanje z naravo je pomembno, saj krepi telo in bistri um, obenem pa pomeni tudi bolj polno blagajno neozdravljivega zdravstva.

Osebno se bom zavzel za uvedbo marihuane kot obvezen dodatek zdrave prehrane. Družinski zdravniki bodo prejeli mojo direktivo predpisovanja dvojnega odmerka državljanom, ki se spopadajo s predsodki. Dodatne terapije pa bodo prejeli goreči nasprotniki, ki še vedno nemočno pričakujejo, da se jim Marija prikaže. Srečo je treba deliti”.

Končni rezultat instituta “Sreča v nesreči”, kot skupek seštevka izjav 43k študentov in Kohla Rjavečega, pa postreže z naslednjimi podatki o zmagovalnem pripomočku sreče :

94 % jih trdi, da jih marihuana bolj osreči, kot 4 peresna deteljica

3 % jih ni odgovorilo, ker še niso imeli priložnost  kaditi 4 peresno deteljico

2 % je bilo neodločnih

1 % ne verjame, da marihuana sploh obstaja

Don Marko M

Marihuana (blog Don Marko M)

3 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Potrjeno ! Marihuana povzroča močnejši občutek sreče, kot 4 peresna deteljica

  1. He, he, he! Šteje percepcija, itak. Oboje je zeleno, oboje raste iz zemlje, oboje buta …
    Tole je bilo pa prav zabavno branje!
    Če bo kdo rezal štiriperesno deteljico, se pridružim iz firbca. Alohk?

  2. Simona,

    tnx….ti se komot pridruži kakšnemu rezalcu 4 peresne deteljice….jaz ga/jo v takšnem opravilu iščem že nekaj časa, mogoče pa boš ti prej naletela na takšen primerek….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *