Ukrajina – Razkriti dokazi, da so bili neonacistični “protestniki” plačanci EU in ZDA. Zahod se trese pred sankcijami Rusije

Zgodba o Ukrajini postaja vse manj Ukrajinski in vse bolj svetovni problem. In vse manj so v ospredju Ukrajinci, vse bolj pa tisti resničen razlog spočetja ukrajinskega problema – bogastvo Ukrajine. Ukrajina je postala žrtev neonacizma Zahoda in talka velesil, ki so ji odvzele še tisto, kar je ljudstvo naivno izpustilo iz rok – samostojnost in svobodo…..

Obenem pa se vedno bolj kristalizira neonacistično početje EU in ZDA, ki sta, brez vsakega dvoma, namerno spočeli to ukrajinsko norijo. In ja, Slovenija je članica EU, če je v tem primeru kdo na to ponosen…..

Pomembno o Ukrajini
Ukrajina ima svoje dragocenosti, zelo pomembne za človeštvo. Predvsem je teritorialno največja evropska država, a dosti pomembneje – Ukrajina je prepričljivo v svetovnem vrhu po količini kmetijsko obdelovalne zemlje najvišje kakovosti.

Samo za primerjavo – Rusija in ZDA imata skupaj, v vsej svoji velikosti, približno enako količino visoko obdelovalnih kmečko prehrambenih površin kot Ukrajina, Kitajska pa s svojimi 1,3 milijarde prebivalcev nima niti petine takšne zemlje.

A da zakaj Ukrajinci sami ne uporabljajo koristno te zemlje in živijo kot grofi ? Pa njih politiki, s Timošenkovo vred, že vedo, zakaj. Nenazadnje imamo tudi pri nas dovolj rodovitne zemlje za samooskrbo cele države, a tudi zgrešene politike.

Poleg tega je na vzhodu Ukrajine nameščen Donski industrijski bazen (Donbas), ki je bil v časih Sovjetske zveze center vojaške industrije, metalurgije, strojegradnje in je, poleg Rurskega področja v Nemčiji in industrijske Tokio – Yokohama, največja industrijska cona na svetu.

Ukrajina je pomembna tudi v strateškem in geopolitičnem smislu, saj se nahaja praktično v srcu geostrateškega centra sveta. Zanemarljivo pa ni niti, da Rusija z naklonjeno si Ukrajino predstavlja svetovno velesilo.

EU je, milo rečeno, zelo odvisna od Ukrajine, saj ima lahko z njo za dobro tretjino več naravnih/energetskih virov. In brez Ukrajine bi morala EU to tretjino uvažati, kar bi seveda pomenilo podrejanje in obenem višje cene prebivalcem EU.

Skozi Ukrajino so položeni vsi naftovodi in plinovodi preko katerih Rusija dobavlja te vire praktično vsem evropskim državam. Kdor pa upravlja z luko Sevastopolj na Krimu, ta je gospodar črnomorskega in kaspijskega bazena, ki je, poleg Perzijskega zaliva, največji proizvajalec nafte na svetu.

A kljub vsemu temu so Ukrajinci, z vsem bogastvom, živeli s katastrofalno nizkim standardom, razen Julije Timušenkove in ostalih tajkunov, ki so ropali državo. V bistvu najboljše, kar je ostalo v Ukrajini je sistem socialne zaščite, izobraževanja in medicinske oskrbe, ki je (bil) na zavidljivo urejenem nivoju in katerega so podedovali še iz časov Sovjetske zveze.

Zadeva je pač takšna, da bi zdaj rad Zahod, predvsem Nemčija in ZDA, s podporo EU, preko IMF-a, ki bi zasužnjil Ukrajince s do 25 milijardami posojila, prišel praktično zastonj do lastništva tega ukrajinskega bogastva, obenem pa bi s temi krediti “pomoči” Ukrajincem uničili socialno-zdravstveno-izobraževalni sistem in jih pahnili v totalno revščino za naslednjih 50 let.

Ukrajina pomeni za EU, predvsem Nemčijo, tudi velikanski trg, medtem ko je kavbojcem Ukrajina v interesu tudi ali predvsem namestitev vojaških sil preko Nata za neposreden nadzor vojaških sil Rusije.

Anonymous predstavili dokaze, da je Zahod organiziral in plačeval državni udar v Ukrajini

Spletni aktivisti Anonymous, ki so bili ljudstvu po svetu s svojimi akcijami razkrivanj, predvsem kapitalističnih, političnih in vojaških svinjarij, že dostikrat koristni ljudstvu po svetu, so tudi tokrat upravičili svoj sloves in pohekali komunikacije Zahoda pri izvedbi državnega udara v Ukrajini. Znan je bil scenarij, znani igralci, vse že vnaprej.

Ni skrivnost, da je bil Zahod s svojimi plačanci izvajalec Oranžne revolucije, ki je na površje izvrgla tajkunko Julijo Timošenkovo, ki je pokradla ukrajinskemu narodu kot še nihče pred njo, kot zdaj ni več skrivnost, da je naveza ZDA, CIA, Nemčija in Nato tudi tokrat uporabila isto infrastrukturo za rušenje Ukrajine v zadnjih 3 mesecih.

In vse se je bliskovito začelo, ko je Viktor Janukovič, sicer demokratično izvoljen predsednik, izrekel tisti znani NE Evropski Uniji, ki je Ukrajini obljubljala zgolj “boljše življenje”, torej je ponujala praktično nič za pobrati vse, medtem, ko so Rusi ponudili 100 milijonov $ in poceni plin.

Direktive Zahoda svojim plačancem v Ukrajini za izvedbo oboroženega državnega udara so potekale serijsko in se stopnjevala vse do trenutka, ko ukrajinska oblast ni zmogla več kontrolirati okoliščin.

V teh oboroženih spopadih pobijanja civilistov in policije se je tudi na Maidanu še posebej izkazal Alexander Muzychko (klikni za ogled), sicer že leta znan kot zagrižen neonacist, ki se je proti Rusom boril tudi že v Čečeniji, in član UNE ter Ukrajinske narodne samoobrambe (UNSO), kar vse sodi v skrajno desnico in neofašizem, ki tvori sedanjo nacionalistično koalicijo Desni sektor.

Za vodjo nacionalističnega gibanja Desni sektor Dmitrijem Jarošem pa so Rusi že razpisali mednarodno tiralico Interpola, ki je bila dostavljena v Interpolov sedež v francoskem Lionu.

A glavni operativec in vezni člen med Zahodom in neonacističnimi “protestniki” v teh neredih je bil Vitali Volodymyrovych Klitschko, svetu prej bolj znan kot 6 kratni boksarski svetovni prvak v težki kategoriji, ki se je lepo nastavljal kameram tudi  na “posvetovalnih” sestankih z Merklovo v Nemčiji, kjer sicer živi.

Za dokaze te akcije Zahoda v Ukrajini so zdaj poskrbeli hekerji Anonymous Ukraina, ki so objavili vsebine mailov, katere so sicer poskušale specialne službe Zahoda trajno izbrisati iz spleta, iz katerih je razbrati tudi, da so današnji opozijci ukrajinskega parlamenta zgolj igračke Zahoda.

Maili dokazujejo tudi potek komunikacije med Laurynas Jonaviciusom, svetovalcem predsednice Litve in Vitalijem Kličkom (klikni za ogled), kakor tudi, da je Klička vodil Zahod preko litvanskega posrednika.

Komunikacija navaja tudi Kličkovo prihodnost (klinkni za ogled) ter njegovo strinjanje s pogoji, navedena pa so tudi denarna sredstva in način izvedbe plačila, obisk ambasade Litve, ter njegov bančni račun v Nemčiji, kamor bodo omenjena sredstva prenesena.

Ne Putin, Hitlerji so EU in ZDA
Clintonova je sicer pohitela označevatu Putina za Hitlerja, a vsi napadi Zahoda na Rusijo, katere prikazujejo določeni mediji, so v primeru Ukrajine zaenkrat še vedno povsem neutemeljeni in samo plod strahu in lakomnosti Zahoda, s poskušanjem valjenja krivice na Rusijo za početje, katerega so zakuhali tako kavboji, bruseljski komisarji, kakor Merklova, ki je po začetnem dretju obsojanja Rusije poniknila in se je šele zdaj priplazila do Putina na “komercialne” pogovore.

Grožnje sankcij Zahoda Rusiji so smešne
Že če bi Rusija sama uvedla povratne sankcije proti Zahodu, bi še posebej države EU začele v par dnevih zelo tanko piskati, kavboji ZDA pa bi začeli razpadati kot umetno gnojilo. Če pa bi se Rusija in Kitajska združili s sankcijami proti Zahodu, potem ni dvoma, da bi kapitalizem propadel v nekaj sekundah……

Sploh pa, če bi Rusija začela umikati svoj kapital iz držav EU, bi se začela EU pospešeno razpadati. Zato kljub vpitju kavbojev po nekih sankcijah Rusiji, se omenjanja le teh izogibajo recimo v Angliji, ki ima sicer kar krepkega masla na glavi pri tem neonacističnem sranju v Ukrajini, pa tudi Merklova ne upa več povišati tona glasu v tej smeri rožljanja s sankcijami..

Krim je bil in bo ostal Rusija
Medtem pa je parlament Krima za 16. marec že napovedal izvedbo referenduma o nedvisnosti od Ukrajine, kljub nasprotovanju Kijeva. A zadeva tukaj še niti pod razno ni končana, saj so pridružitev avtonomni republiki Krim napovedale še 3 od 24 pokrajin Ukrajine.

In zagotovo se bo odštevanje ukrajinskih pokrajin v plus Rusiji, minus vsem ostalim, nadaljevalo….

Dejstvo je, da je Zahodu uspelo s plačanci neonacisti izvesti državni udar in prevzeti oblast v parlamentu, dejstvo je, da se je Janukovič odzval s svojo vlado povsem nesposobno in ni uspel zaščititi ukrajinskega ljudstva pred tem vdorom, kot je dejstvo, da zdaj nič krivih 80% Ukrajincev, ki si želijo samo mir, torej kar so imeli in državo brez skorumpiranih politikov, nihče več nič ne vpraša in ne upošteva.

Dejstvo je tudi, da gre v primeru Ukrajine za golo hinavščino in sprevrženost EU, ki sicer tako všečno zagriženo obsoja totalitarnost nacizma, obenem pa nacizem v Ukrajini forsira. In gre tudi za hinavščino ZDA kavbojcev, ki opevajo in povsod po svetu branijo svojo demokracijo, obenem pa Ukrajincem vrivajo vse, razen demokracije.

Rusom pa zaenkrat ni kaj očitati, saj v tem primeru niso naredili še nič škodljivega v Ukrajini in Zahodu, sploh pa se ne obsoja nekoga, ki brani svoje ozemlje pred napadom agresorja.

A vendar, v kolikor se bo ukrajinski konflikt nadaljeval, kljub nekim pregovorm za mizami raznih barv, se kaj lahko zgodi, da bodo te velesile začele s posebnimi prijemi zagovarjati in braniti svoje dele Ukrajine, torej svoje interese, neprimerno bolj odločno in glasno. No, v tem primeru pa vsem nam niti tisti zgoraj ne bo več mogel pomagati…..

Don Marko M

Putin pozdravlja Obamo (blog Don Marko M)

4 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Ukrajina – Razkriti dokazi, da so bili neonacistični “protestniki” plačanci EU in ZDA. Zahod se trese pred sankcijami Rusije

 1. Eno dejstvo v pomislek. Zakaj je vsa e-mail komunikacija v Angleščini ?
  e-pošto ni težko ponaredit. konec koncev so to tekstovne datoteke..

  http://voiceofrussia.com/news/2014_02_23/Anonymous-Ukraine-releases-Klitschko-e-mails-showing-treason-3581/

  Marie Kučerová, 26 February, 15:07 #
  Why do they communicate in flawless English? Ukrainians and Lithuanians speak in Russian…

  Falk Bernhardt, 28 February, 12:22 #
  I imagine this could be true. History showed worse shit than this, however I also wonder why they communicate in flawless english. Seems suspicious to say the least. I am from Germany and I don’t believe the bullshit media in my country at all because history proved them wrong far to often. If this turns out to be true, well Mr. Klitschko this is defeat by knockout!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *