Alenka Bratušek podala nepreklicen odstop

Iz kabineta predsednice vlade so v zelo skopi izjavi za javnost sporočili, da je Alenka Bratušek podala nepreklicen odstop iz funkcije. Dodali so še, da bo Bratuškova natančne razloge svojega odstopa predstavila na jutrišnji tiskovni konferenci za medije ob 12 uri….

Kljub čakanju na uradno Bratuškino pojasnilo, pa so viri blizu kabineta vladnega kabineta namignili, da je njenemu odstopu najverjetneje botroval Gregor Virant s pomisleki dviga DDV, kar je Bratuškovo tako ujezilo, da se je med njima v kabinetu vnel zelo glasen prepir, ki je pripeljal celo do posredovanja policije.

Virant je Bratuškovi očital, da je prelomila dano besedo državljanom že s tem, ko je vezala svojo zaupnico na sprejetje nepremičninskega zakona in da ni več vredna zaupanja saj, kot je že splošno znano, ni odstopila že takoj po padcu nepremičninskega zakona.

Še glasnejši spor pa se je nadaljeval, ko je Virant rekel Bratuškovi, da ni ravno prepričan, da bi njegova DL podprla njen predlog dviga DDV na 24 oz. 10 odstotno stopnjo, ker da to ni politika DL.

Takrat je, po namigu vira, Bratuškovi tako prekipelo, da je, pospremljeno z vpitjem, pograbila namizno vazo in jo vrgla v Viranta, ki se ji ni uspel izogniti in je utrpel poškodbe.

Na kraj dogodka je menda prispela tudi policija, ki je zoper Bratuškovo spisala plačilni nalog zaradi nasilnega vedenja do sodržavljana ter poškodovanja stvari in oseb.

Gregor Virant je kabinet predsednika vlade zapustil v spremstvu policije in bil prepeljan na urgenco UKC. Takoj po tem dogodku so iz kabineta sporočili, da Alenka Bratušek nepreklicno odstopa iz funkcije.

Don Marko M

AB

13 nepozabnih je do tvojega trenutka povedalo za zapis “Alenka Bratušek podala nepreklicen odstop

  1. mogoče sem se narobe izrazila….zelo dobrodošla je bila tale šala, ravno zaradi tega , kar si odgovoril…..potrebni so nam tile trenutki veselja,……naj bo 1. april kar vsak dan…ali pa vsaj delček vsakega dneva hehehehehe

  2. hahahaha Eni si pa tega res iz srca želijo/želite. Upam, da ostane, saj je še najmanj kriva za vso sranje, ki ga danes živimo. Ker je še dovolj mlada, da ima moči boriti se proti volkovom … Ker nima masla na glavi … Ker ni obremenjena z jugoslovansko preteklostjo in udbomafijskimi posli … Predvsem pa, ker zaenkrat v Sloveniji ni prave alternative oziroma osebnosti, ki bi resnično imela magično paličico in uspela kaj spremeniti na bolje … Kar se pa seveda ne bo zgodilo vse dotlej, da bodo fanatiki prepoznali, da ne pišemo več leta 1945 temveč zdaj že 2014.

  3. Marjana, želje sploh niso pomembne v tem primeru, pač pa dejanja, ker če bi bilo po željah, potem Bratuškova nikoli ne bi prestopila praga parlamenta, po dejanjih pa je ne bi nihče pogrešal, tudi če bi odšla že včeraj…. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *